- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Valami gond van szoftverben...
Ha most azt írtam volna, hogy vegyen egy Berettát a feketepiacon, akkor arról vitáznánk milyen veszélyes egy fegyver? Feltételes módban írtam egy smileval a végén. Meglepődnék, ha estére a blog írója beszerezne két 60 kilós full izom rotit egy hozzászólás hatására
Btw. biztos van általad említett eset is, de szerintem nem ez a jellemző. Még meg van az arca mindenkinek rokonságból. Feltételezem te is azoknak adnál letöltendőt, akinek a házi kedvence sérülést okozott jogilag egyértelmű szituációban, nem minden nagytestű kutyát tartóra gondolsz?!
-
AGE-T
őstag
Nem egy ketrecharcos megbolondul állatot kell otthon tartani. Az állattal foglalkozni kell, mint egy gyerekkel. Ha hülyét nevelsz belőle az is lesz. Rokonságban nem egy Roti volt, van. Meg van mindenkinek az arca... Saját telken korrekt keretek között tartva egy állatot, nem lesz belőle pszichopata. Az, hogy valaki bemászik a tiltás ellenére a kerítésen, ignorálva minden jelzést, kapucsengőt, telefont és ott leszedi az arcát az eb, hát...
-
AGE-T
őstag
Egy vagy két Roti megoldja a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest