- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirTom
tag
Gratulálok,és ugye jól sejtem a szakmai topikot?
Akár azt is írhatnád: mindhalálig PH -
Congratulations!
-
zolikaDB
veterán
-
Vakegérke
félisten
Jó kis portál ez, vagyis jó kis oldalak összessége. És ami nagyon nem mindegy, jó kis társaság alkotja a "hívők" közösségét.
Lehetek bőbeszédű? Miért ne?
Anno (ennek 811 napja) egy DVD író kapcsán regisztráltam, és értékes tanácsokat kaptam. Itt ketyeg a kiválasztott író a gépemben.
Kissé bőbeszédű voltam, ebből problémáim is származtak. Valaki megjegyezte, hogy nyissak blogot, a szakmai topicokban meg legyek szűkszavúbb.
Úgy is lőn.
Azóta agymenéseim blogomra korlátozom, nem fertőzöm a szakmai részt erkölcsi, és egyéb eltévelyedésekkel.
Beállt a béke.Részemről szeretek itt lenni, és pont.
Már nem kell egy év, és elérem azt, amit Te most ünnepelsz.Gratula itt eltöltött idődhöz.
-
zolikaDB
veterán
Hajajj, rég volt, amikor elkezdtem nézegetni az oldalt!
Én arra emlékszem, hogy volt itt a neten, még úgy 2003-2004 egy oldal, tele tesztekkel!
Nem emlékszem a nevére, de úgy rémlik, mintha beolvadt volna a mobilarenába, vagy az maga volt a mobilarena elődje... Egy fontos emlékem van róla: ott olvastam Nokia 8910i tesztet, és a cikkhez volt fűzve videó is! Esetleg lehetséges az, hogy ez a mobilport.hu elődje vagy valamiféle rokona volt? -
Hasek
Közösségépítő
Nem rég töltöttem én is az ezrediket. Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest