Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem unod meg a folyamatos 'szaralinukszszaralinukszfosalinuksz' mantrat? ha nem tetszik, nyugodtan tegyel ra windowst
Én csak egy egyszerű kis gépet szerettem volna, amin van egy FTP szerver és egy torrent kliens, gondoltam ez nem nagy dolog
jol gondoltadDe arra azért nem gondoltam volna, hogy két napot szopok azzal, hogy egyáltalán net legyen rajta
es ennek nyilvan az egyetlen oka az hogy szaralinukszfosalinux, ugye?És akkor még csodálkoznak a linuxosok, hogy nemhogy nő, de csökken a linux népszerűsége.
a Linux nepszerusege nagyon gyorsan no, a nagyobb oprendszerek kozul egyedul a windowse csokkennincs egy épkézláb leírás semmihez sem
rengeteg leiras van mindenhez, es ellentetben a windows helpjevel meg problemamegoldojaval ("be van dugva a kabel? IGEN akkor sajnos nem tudunk segiteni a problemajan")
ha valami oknal fogva a gepeden nincs fent a man, akkor meg elarulok egy naaaagy titkot: a google.com oldalon beirva azt, hogy mit keresel, egy csomo olyan oldalt fog kilistazni, ami azzal foglalkozik, bizonyam! [link]mint 10 évvel ezelőtt szövegesen kell benne csinálni
szovegesen IS LEHET. senki nem kotelez ra. amugy meg pl. egy KDE4 beallitopanelen kb. tizszer annyi minden tudsz beallitani es tokeletesen testreszabni, mint amit windowson barmikor is elerhetsz a tucatnyi registry-buzerator tweak programmalég két napot szánok rá és ha nem megy, akkor eladom a francba
szerintem sokaknak lesz hosszu a kovetkezo ket ejszakaja, aztan indulhat erte a licitegyebkent a konkret problemahoz kapcsolodoan: az iwconfig onmagaban nem tud WPA-ra kapcsolodni, kell hozza a wpa_supplicant is. de mivel nem nagyon szoktam parancssorbol kapcsolodni (sokkal egyszerubb a kb. ket klikkel grafikus feluletrol elerheto megoldas), nem tudtam fejbol, sry...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest