Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Ez tök jó. De tényleg!
Itt mit kell néznem? Vagy miez? Egy nyamvadt szót sem értek belőle... Mit kellene írnom hova?Én csak egy egyszerű kis gépet szerettem volna, amin van egy FTP szerver és egy torrent kliens, gondoltam ez nem nagy dolog, talán később mást is lehet majd rá csinálni.
De arra azért nem gondoltam volna, hogy két napot szopok azzal, hogy egyáltalán net legyen rajta és akkor a progik sehol. Komolyan mondom mindjárt kib@szom az ablakon ezt a sz@rt. És akkor még csodálkoznak a linuxosok, hogy nemhogy nő, de csökken a linux népszerűsége. Pont ez miatt, mert nincs egy épkézláb leírás semmihez sem és mint mint 10 évvel ezelőtt szövegesen kell benne csinálni. Manapság már 3D van, de nekünk meg csak gépelés...
Még két napot szánok rá és ha nem megy, akkor eladom a francba. Sorry az off-ért, de ennk most ki kellett jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Proxmox VE
- Titan Quest II
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Eltűnt a fél internet!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest