Új hozzászólás Aktív témák
-
fényképész
csendes tag
válasz
fényképész #632 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=AFTpAp1uoVU
-
fényképész
csendes tag
válasz
fényképész #631 üzenetére
Még valami!
flytouch 3 egy két hete jelent meg. Szerintem is jobb mint a zt-180 már csak a GPS miatt is.
Ha csak egyszer is kell a GPS akkor legalább van. A flash támogatást is olvastam,de az majd kiderül. Én megvárnám azt az 1-2 hetet mire valaki kezébe fogja és ír valamit róla.
Türelem rózsát terem! -
fényképész
csendes tag
válasz
janos1988 #630 üzenetére
Hi!
Bocs hogy beleszólok, de én nem adnám meg a mastercardos dolgaimat egy nem tudom ki kínainak. A PAY-PAL az gari mindenre. Én azt választanám! De a kínai webáruházak 70%-a kamu! Ezen a fórumon is egypáran már beszívtak vele. Aztán meg ott van a vám meg áfa kérdése!? Ha nem is fizetsz vámot, de az áfát nem biztos hogy megúszod. Sőt!!!! Számlát be kell küldened a vámosokhoz vagy az utalási papírokat. 220 dolcsi meg már vám és Áfaköteles. Csak úgy mondom, hogy akkor a 220 dolcsis tableted 60-70 ezer magyar forintodba lesz! Megéri? Vaterán 50-60 ezer forint között tuti találsz. Plusz még van aki vállal rá egy két három hónap garit is! Mondjuk csak gyártóit amivel szerintem mindenki kitörölheti. Tehát tök mindegy honnan rendelsz gari semmi! Na ezek után gondolkodj el.Vaterán is olyantól érdemes akinek már a kezében van. Ne attól aki majd 20 nap múlva küldi!
Na ennyi! Üdv: -
fényképész
csendes tag
Flash támogatás az új zt-180 hoz sincsen!
Valaki segítene abban hogy vodafone mobilinternetet hogyan tudok hozzá kapcsolni?
Link is jó, vagy valami!Nagyon köszönöm előre is!
ui:uj zt-180 2.2 rendszerem van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged