Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
hát én nem gondolnám de elképzelhető, mondjuk ehhez mindneképpen valami szoft is kell ami ott keresi a hangot, amihez meg szerintem valami driver sem ártana. De ez mind kivitelezhető természetesen, csak legyen aki megcsinálja.
Én hardverileg gondolom, hogy a csatlakozó nem képes fogadni a plussz infót, de erről egy audio szaki meg tudná mondani a tutit...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
hito
nagyúr
Én is így gyanítom. Csak mert már a tech2.hu "okos" tesztelői a youtube-on osztják az igét, hogy minden 3,5-es jack-kel rendelkező mobillal kompatibilis. Mondom, hát azt meg hogy?
Én mondjuk BT/wifi megoldásnak jobban örültem volna, mert az tényleg kompatibilis lett volna sok készülékkel (persze kamera szoftver kérdése is a dolog) és a hangforrás közelébe helyezhető lett volna a cucc adott esetben. Nem lett volna hülyeség.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Wajk
addikt
Z2-vel és a Z2 tablettel kompatibilis és mivel a bemenet a lényeg - ami egy speciális 3,5-ös aljzat - ezért én nem gondolnám, hogy más mobil eszközzel működésre lehetne bírni
Ellenben ötletes megoldás, hogy nem egy plusz bemenetet adtak neki, hanem kombinálták a meglévővel.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
hito
nagyúr
Engem ez az STM10 érdekelne. Gondolom ez a cucc nem használható egyelőre más készülékekkel, mert 3,5-es bemenet kell hozzá, a mobilokon meg kimenet a 3,5-es jack.
Tud valaki erről a kiegészítőről többet esetleg? A neten lévő infók megvannak, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mivel lesz kompatibilis ha egyáltalán a Z2-n kívül kompatibilis lesz mással. Az is bőven elképzelhető, hogy exkluzív kiegészítőről van szó.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Flind
senior tag
Azért azt nem mondanám hogy "rengeteg kiegészítő", de persze nagyon jó hogy van. És nagyon rossz hogy csak ezer darab. Szerintem teljesen okés az ára.
-
joey04
titán
drága lesz ez mindenhogy, de akkor már inkább a fullos csomag kéne.
-
sebime45
tag
Én a ZR hez dokkolót, pótakut, 2 tokot, fóliát is vettem ami rendesen megdobta az árát. Amíg be nem döglik addig bíztos nem veszek másikat.
-
Gilberto
aktív tag
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de nem úgy volt, hogy a fülhallgató alapból jár a telóhoz?
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
kelly416
veterán
válasz daniel909 #18 üzenetére
Menyivel később? Ennyit azért nem bukik az ára kér-három év alatt sem. Elegendő a Z-t megnézni. Fél év alatt lement 200000-ról 95000-re, de onnantól stagnálás van. Persze hozzá tartozik a gyenge kijelző, a karcsú akkuidő... ez is lepottyan majd 100000-ra fél év, 9hónap alatt, de persze sufni gsm-ben csak, alig-garanciával és kétes szervizháttérrel. Na meg majdnem csupaszon.
Abban meg igazad van, hogy akkor meg az lenne a baj.
-
dsr
senior tag
Nagyon várós
-
kelly416
veterán
Amikor a készülék árának kevesebb, mint 10%-os felárát jelenti egy olyan csomag, ami nagyjából 25-40%-a amúgy a készüléknek, és még így is opciós, hogy aki akarja ezt viszi, vagy választja a csupasz készüléket, akkor nem értem, miért kell fanyalogni. Magyarország tényleg az a hely, ahol majdnem senki nem tud örülni semminek? Ha nekem felajánlanák ezt a csomagot ennyire olcsón a megveendő Z2-m mellé (nem, nem akarok Z2-t venni, ez csak feltevés), zokszó nélkül venném mindenestől és esetleg a használaton kívüli extrákat bolti ár alatt eladnám. Még így is ki lehet hozni a "csupasz" készülék árát némi megmaradó tartozékkal. Dupla haszon.
-
törölt tag
válasz dreamdancer #10 üzenetére
Ellentétben veled, sokan vannak akiknek mind kell, és így még olcsóbban is kijön. Ezzel csak jól jár mindenki.
-
Lecs@
addikt
-
dreamdancer
őstag
Azabaj ezekkel a csomagokkal, hogy mindig van benne pár cucc, ami nem kell, engem pl. a sztereo mikrofon hagy hidegen, más esetlegg a saját, minőségi füleséhez ragaszkodik, a harmadiknak bőr tok kellene stb. És innentől nem éri meg a dolog.
Szvsz jobb, ha csak a telót adják és mindenki vesz hozzá ízlés szerint kiegészítőket.
Nem a lényeg a fontos.
-
törölt tag
Drága, de ezért a pénzért minőséget kapsz... a ma elérhető legjobbat.
-
tonerz
aktív tag
Jó kis csomag, csak kár hogy összesen ezer darab lesz belőle, így ennek még a szele se ér el hozzánk.
-
Deck
titán
Xperia Z2 the best!!
PS5
-
törölt tag
Az az 1000 db már most el van adva, halandó kínai abból nem fog látni semmit
-
Lecs@
addikt
-
Steve1207
veterán
Elég húzós az ára, de ha valaki általában ennyi mindent vesz hozzá utólag (plusz márkahű ugye) akkor neki jó lehet. Azért egy BT vevő még beleférhetett volna a packba, pont a Sony hagy ki ilyet belőle?
.
-
Wajk
addikt
ha kéne a Z2, levadásznám ezt a csomagot, korrekt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest