Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Elmúlt nov.12 és se híre se hamva. Valami új infó van a megjelenéssel kapcsolatban?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
HawerKing
őstag
Ez hatalmas siker lessz, a magas ar ellenere is...
Nalunk ugyan sokan nem engedhetik meg maguknak de a vilag tobbi reszen igen▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
hito
nagyúr
Csak legyen hozzá QX10 hátlap és örömboldottá.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Graphics
Jómunkásember
Rájöttek, hogy kell a kisebb is...
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
őstag
Már éppen elbattyogtam volna venni egy note 3-at, erre kijön ez a hír Tudom közel sem ugyanaz a kategória. De nekem aránylag jó fényképező és tablet kellene. De ez a strapabíró kis szépség tetszik (főleg ha nem lesz olyan nagy a kijelzőjéhez arányban mint a nagytestvér Z1 mely gyakorlatilag note 3 méret). És maradna mellé a galaxy 7.7.
Ez vajon mikor ér ide? Január?
-
razorka777
veterán
Maximum élmény fotózásra.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
halkow
őstag
ha jóbb triluminos kijelzővel jön mint a z ultra akkor jöhet
Alcatel onetouch idol2s the king
-
gebro
aktív tag
válasz Quasi_modo #33 üzenetére
Így van. Gondolhatnának azokra is akik nem tepsivel akarnak telefonálni.
-
Ali G.
senior tag
ez az első mini ami megkapja a nagy testvérével azonos hárdverét kisebb kijelzővel hogy ne legyen tepsi és a másiknak meg az a baja miért nem két magos? úristen
-
Quasi_modo
nagyúr
A többiek is követhetnék a példát: erős vas emberi méretben.
valami
-
Cyberpunk
félisten
Ha valami kisebb az nem feltétlen lesz olcsóbb. Hiszen ebben is ugyan úgy csúcs hardver van, mi indokolná a barátibb árat? Egyébként itt van, amire sokan vártak, áhítoztak. Végre egy Android-os mobil, ami nem mindenében "mini".
winhate: már megint egy értelmetlen hozzászólás. Minek olvasod el egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
GeryFlash
veterán
jól olvasom, 4,3 " és s800? jesssz na egy ilyet majd, ha lesz andorid 5.0, mert én már csak arra akarok beruházni, de ez nagyon fasza, hogy végre nem csak a nagy dögökben van top hardver.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Dejdő
csendes tag
Azt nem értem mi a különbség a Z1 F (z1 mini) és a Z1 S között
-
Trevize1987
aktív tag
A Lumia 800 óta tudom, hogy mindenképpen WP8-as telót akarok és egyedül a Lumia 1020 tetszik, de az is kicsit nagy nekem, bár azért a kameráért már elkezdtem barátkozni a 4,5 coll-al. VISZONT... Androidban amúgy is a Sony-k jönnek be a legjobban és ez h mindenben ugyanolyan lett mint a nagy testvére, csak kisebb, ez tényleg komoly dolog. Az első ilyen lépés androidos téren, eddig nem nagyon láttam rá példát. Amikor ez bejön akkor el fogok gondolkozni, hogy ezt vagy a Lumia 1020-at. És ez az első alkalom amikor elgondolkozok androidos telefonon is a WP mellett.
De ettől még nincs lefedve az a bizonyos réteg akiket itt paródiázgatsz éppen ki. Ez egy egész darab telefon. És nagy valószínűséggel legalább olyan méregdrága lesz mint az 1020. Még mindig nincs választék annak a rétegnek akiről beszélsz.
-
winhate
őstag
Már megint egy értelmetlen hír..
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
gebro
aktív tag
válasz rootkiller #20 üzenetére
Igen, pl nekem pont a 4" körüli telefonok jönnek be, tehát kíváncsi is leszek rá.
-
kromatika
veterán
tetszik sárga színben.
-
Matada2.3
veterán
Nagyon várós ez a telefon, sokaknak megválltás lehet ez a HW 4.3-as képernyőm mellett csak ugye a kompaktság felára..
Finn the human
-
rootkiller
őstag
Ez a telefon azoknak készült, akik a legjobbra vágynak, de nem jön be nekik az 5". Én is igen kezesnek tartom a 4.3"-t, néha talán még nagynak is. Hidd el, lesz piaca mert jó a felismerés a Sony részéről.
..kár hogy nagyon nem tetszik a Sony féle Android UI...
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
FET-MEN
veterán
Még be is jönne ebbea méretbe ezzel a HW-val, remélem Z ultra kijelző technológiáját kapja meg. Akkor értelmes lehet megint sony-t venni. Ha nem akkor továbbra sem lesz Sony-m.
Iphone 7
-
Jaffa75
őstag
tán azért, mert akkor a 128. lenne a sorban, kevés versenyelőnnyel...
Így meg közel (kijelző és akksi kivételével) megegyezik a "nagytesó" speckójával, viszont a "tepsifánokon" kívüli célcsoportot is eléri ! Ha nem lesz olcsó akkor is kelendő lesz, mert hasonló nemigen elérhető (IP; vas benne...) .
-
Steve1207
veterán
Jogos az érvelés. Én pl ilyenről "álmodtam" egy ideje, már lestem is külföldi bemutatókat róla, volt ahol megfordult tesztre. Tudásra tökéletes azt mondom, aztán elkezdtem méregetni... A One X-em most alig nagyobb ennél, hiába a 4,3"-os kijelző, ha nagy a készülékház. Inkább ez a (egyetlen) fájó pont.
Az akku miatti rinyát viszont én se értem, baromi gazdaságos a proci, a "kis kijelző" meg még kevesebbel beéri, plusz a kisebb felbontás révén gyorsabb is sok esetben, így végképp kiváló az összhatás.
Ettől független, amikor lesz valahol kiállítva biztos megnézem, mert még mindig érdekel
(Ára szerintem nem lesz meglepő, ugyanaz a hw elvégre, kivéve a kijelző. Ha manapság kis teló kell a tepsik világában én lehet még többet is kiadnék érte, ha választani kell. Figyeld meg, a legjobb az lesz majd, amikor a mostani árakhoz viszonyítják, meg az apróshoz a nagytesót )
.
-
kelly416
veterán
Csak nem minden játékkal bír el a jobbacska kétmagos meg egy Mali400 pedig tényleg jobb lenne a fogyasztása. De android alatt a legtöbben játszanak, akár tetszik, akár nem. És most végre kidobtak egy majdnem csúcs HW-t "kicsi" kijelzővel. Erre nem nagyon volt példa mostanában. Mindaddig a gyengébb HW, kisebb ár, kisebb kijelző dologra pedig van elegendő készülék. Pl.: S4mini, RAZI I (igaz, az meg egy magos) és még biztos van jó pár példa.
a.sebi: Kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
dhstyle
tag
De most komolyan HD kijelzőhöz minek az s800? egy jobbacska 2magos nevetve meghajtaná..
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
kelly416
veterán
Várós, várós... csak dobják már nyílvánosságra hivatalosan a specifikációt.
-
a.sebi
őstag
na itt a megoldás hogy a fórumozó barátaim ne sípoljanak tele minden hírt hogy : jahj de nagy....meg nekem a 4,3 az ideális, de nincs csúcshardver...
ezek után kérem melőzni a rinyálást....
bár majd most gondolom a trollok új vizekre eveznek.... most az lesz a para hogy miért nem Fhd kijelző van benne és miért nem vastagabb de legalább 12768 as aksi van benne mert nekik a 3 napos üzemidő kevés...
ja és 50 ezer alatt legyen a független gyári garis ár...és mellé adjanak sony órát ...[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
csúcs hardver, nem túl nagy kijelző, hozzá egy nagyon korrekt felbontás..elég jól hangzik
-
Mr.Silkó
veterán
Ha a 4,3'-ba tesznek egy jókora akksit, akkor nyerő lehet..
[ Szerkesztve ]
-
kristof83
aktív tag
Sárgában jól néz ki!
Viszont az a 6" körüli engem jobban érdekel ami a cikkben van!
Volt Z Ultrám, szerettem nagyon, szeretem a Note méretű dögöket is, de az tényleg baromi nagy volt![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hmm, Shanghai-ban? El kéne menni... Mondjuk úgyis meghivásos, gondolom.
-
Fr0z3n
őstag
Kíváncsi leszek mennyivel lesz olcsóbb mint a nagy tesó. 5000-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ 5G , Midnight Black (12/512) eladó!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB / 6GB RAM Dual SIM LTE - Cloud Navy SM-G780G/DS
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest