Xperia Z1S – november közepén

Kínai forrásokból származó információk szerint a Sony november 12-én, Sanghajban mutatja be a következő fotózásra kiélezett telefonját, mely a kompaktabb modellek kedvelőinek lehet jó választás. A 4,3 hüvelykes HD kijelző köré épülő Xperia Z1S a nagyobbik testvéréhez hasonlóan 20,7 megapixeles kamerát és Snapdragon 800 processzort kapott, vagyis nyers erő terén a kisebb méret egyáltalán nem jelent visszalépést. A rendezvény során kerül leleplezésre a „Taichi” belső néven fejlesztett Xperia modell is, mely 6 hüvelykes HD kijelzővel indul a középmezőny meghódítására. A Sony egyelőre nem jelentett be közelgő sajtóeseményeket, így a premier időpontját egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezik az Xperia Z1S

    Újabb Sony csúcsmobil sajtófotóját szellőztette meg a megbízható kapcsolatairól ismert @evleaks.

  • Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához

    A japán gyártó az elmúlt pár évben nem feltétlenül kamatoztatta a képalkotással kapcsolatos teljes tudását mobiljaiban. Most is inkább elméletben teszik meg.

  • Sony Xperia Z Ultra - a név kötelez

    A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.

Hirdetés