Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
lecsokolbi #18 üzenetére
szerintem az 5 II mar eleg kozel van a kompakthoz, legalabb is nalam, illetve a mai peklapatok/vagodeszkak kozt, bar teny, h valakinek meg ez is kisse nagy.
illetve igen, nem a legolcsobb, de kb igazodik a mostani atlaghoz, tudasban meg abszolut felsohaz.
-
pit stop
addikt
válasz
lecsokolbi #18 üzenetére
Compact valóban visszajöhetne
-
lecsokolbi
aktív tag
Kiadnának egy compact kis izomkockát mint az XZ1 c-m alma mini vetélytársaként ugranék rá mint szűz lány a szalmabálára
-
-
janeszgol
félisten
válasz
kretenallat #13 üzenetére
A 10 és 10 II is az volt, amennyit elkértek érte. Van jó ajánlat a felsőben (5 II és 1 II), kéne középre is egy. Az alsót felőlem hagyhatják.
-
kretenallat
senior tag
szokásos sony hozzászólások, valami újat nem lehetne kitalálni?
5ii-m van és nagyon elégedett vagyok vele. szerintem van jövőjük.
-
tesz-vesz123
senior tag
Inkább hagyniuk kéne már a mobil bizniszt, úgysem veszi senki a telefonjaikat. Ez a busz már elment rég.
-
-Faceless-
őstag
Egész jónak tűnik. Remélem az árazás is rendben van
-
blueMerle
veterán
Remélem egy pixelháborús HD+ kijelzőt pakolnak bele (valamin ugye spórolni kell)
-
mbotnd
tag
Az árakat úgy csökkentsék, ahogy az eladásaik az elmúlt években, és még lesz is értelme új telefont kiadni (tudom, bocsi, hogy ilyen gonosz vagyok).
-
janeszgol
félisten
Jól gondolják. Ráadásul valami normálisabb SoC kellene már hozzá.
-
Ricardo
titán
Jó döntés. Ha normalizálják az áraikat, a jövőben lehet Sony mobilom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Állítólag lemondott a Sony az év végére tervezett, 4G-s középkategóriásról, ehelyett az Xperiákkal kizárólag az 5G-s korszakra fókuszál.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest