Xperia 10 II Plus helyett a 10 III készülhet

Állítólag lemondott a Sony az év végére tervezett, 4G-s középkategóriásról, ehelyett az Xperiákkal kizárólag az 5G-s korszakra fókuszál.

Hirdetés

A kínai Android Next információi szerint nem kap folytatást az Xperia 10 Plus, hiába kapta meg idén az utódját az Xperia 1 és az Xperia 10. 10 II Plus helyett ugyanis a Sony állítólag már 2021-re és Xperia-szerte at 5G-s adatkommunikációra fókuszál.

Az Xperia 10 Plus hátulról
Az Xperia 10 Plus hátulról [+]

A portál szerint az XQ-AQ52 kódjelű, 4G-s készülék ugyan megfordult az EEC-nél minősítésbeszerző körúton, Snapdragon 720-szal a motorháztető alatt, ám úgy találhatták a japánok, hogy manapság egy felső-középkategóriás árazású telefon fel kell tudjon kapcsolódni az 5G-s hálózatra, és ezt a szerepet töltheti be a jövő év első felében az Xperia 10 III és persze az Xperia 1 III csúcskészülék. Ezek érkezésére a PM-134X-BV és a PM-135X-BV kódjelek célozhatnak, persze a start még odébb van.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia 10 II - forma-terv

    Úgy tűnik, a Sony még mindig dizájnban a legerősebb. A hagyományos formaterv, a prémium kialakítás, a csorbítatlan kijelző és a képarány miatt szinte kompaktnak érződő kivitel még mindig nagyon vonzó. De...

  • Sony Xperia 1 II - kettőt fizet, egyet kap

    A Sony friss csúcsmobilja méregdrága, van pár hiányossága, külsejével és 4K HDR paneljével mégis odacsap.

  • Sony Xperia 10 - aránytalan

    Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.

Hirdetés