- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
gekkoXT #2166 üzenetére
Ez az amit ígértem..
Ezt a leírást találtam edl mód ügyben [link] redmi note 6 prohoz készült . Felelősséget nem vállalok érte, mert nincs lehetőségem kipróbálni. Esélyes , hogy a deep flash usb kábeles megoldás nem működne , ettől egy próbát megér , házilag is kivitelezhető bontás nélkül [link] . Kérdés , hogy ezt a kiskaput meghagyta e a xiaomi , illetve el lehet e vele érni azt ami tesztponttal kivitelezhető . -
Bali27
addikt
válasz
gekkoXT #2163 üzenetére
Na.. Egy tényleg nagy tudású srác ezt írta.
Valamelyik xiaomi telefon az update miatt képes volt letérdelni (emlékeim szerint a note 6 android one-os majdnem testvértelefonja) . A hiba lehet alaplap , nandflash elhalálozás is .
Meg lehetne próbálni szétszedni , akksit le , majd újracsatlakoztatni , ha ad életjelt magáról , akkor deepflash kábellel edl módba léptetni , de ha van a telefonon testpont ehhez a művelethez akkor azt használni és próba szerencse alapon mehet rá full formattal a gyári rom [link] <--- ezt találtam hirtelen .
A miui topikban keresd Crok-ot , hátha eszébe jut valamilyen megoldás , szakmailag nagyságrendekkel felettünk áll . -
imrus72
tag
Az új amit most felraktam annyiban különbözik,hogy felülről már le van zárva,nem nyitott mint az elődje teljesen,viszont oldalról a hangszóró felől van egy kis csatorna,ahol ha kisebb mértékben is,de mehet be a por.
Nem is értem miért nem zárják körbe hiszen egyértelmű,hogy ahol légrés van ott por is. -
Alarikman
senior tag
Túl van tolva az élesség. Főleg a Samsung Isocell szenzorokkal szerelt fényképezős mobilok esetében. Mint ezekben is(Note 5-6). Ha lentebb veszed szoftverben az élességet úgy nem jobb neked? A topikjában is többen ajánlották. De hogy ez most tényleg valami technológiai korlát(kis érzékelő+nagy megapixel?), vagy csak firmware beállítás, passz. En a firmware-re szavazok. Azt mondod, hogy a Sony szenzorosak is ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest