Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
Nem nagy durranás a 12-es a 11-eshez képest, nekem mindkettő van (Redmi N6 Pro, Redmi N8T) tök ugyanazt tudja.
-
Danecay
addikt
Gondolom ez akkor ennek a készüléknek a sorsát is megpecsételte ebből a szempontból:
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2083 üzenetére
Custom romon lesz security patch
-
Danecay
addikt
válasz
bollokcs80 #2081 üzenetére
Még a Redmi Note 9 Pro-ra sem jött ki a Global és az EU-s verzió pedig az egy idei készülék. Biztos jönnni fog még Note 6 Pro-ra is? Tudom, hogy korábban erről volt szó de már lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy a MIUI13 is hamarabb meg fog jelenni mint a mi készülékeinkre a MIUI12
. Ez persze irónia volt. Nem elég, hogy sokat csúszik, de a Note 6 Pro és több régebbi készüléktípus is csak egy kiherélt MIUI12 kap.
-
bollokcs80
Korrektor
MIUI 12-ről még semmi hír?
-
Danecay
addikt
válasz
Nandivagyok #2079 üzenetére
Király!
-
Danecay
addikt
válasz
Nandivagyok #2076 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy az óta sikerült e megoldani a dolgot, de ha nem én anno azt hiszem ez alapján a videó alapján csináltam végig a procedúrát. Igazából teljesen leegyszerűsítve a dolgot, a videó leírásában is megtalálható link alól letölthető Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_09.02.2018.zip-et fel kell másolni a telóra a videóban látható MTP adatátviteli módszerrel, vagy előzetesen mamiórakártyára, majd a TWRP telepítése után annak segítségével egyből telepíteni kell a Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_09.02.2018.zip-et. Amíg ez nem történik meg addig újra és újra a TWRP fog bebootolni automatikusan nem pedig a rendszer.
Nem tudom, hogy erre szükség van e még az óta, én tavaly tavasszal csináltam, szóval kb 1,5 éve, lehet az újabb Recowery-k már nem is igénylik ezt. Ha megnézem pl. a Xiaomi.eu oldalon látható telepítési leírást, már nem is taglalja ezt. Nekem pl. most a OrangeFox Recovery van vent, de igazából mindegy is mert továbbeveztem a telefon tekintetében és eladósorba került a kicsike, de maradtam a zsánernél ezen a vonalon egy Redmi Note 9 Pro készülékkelHa még nem oldottad meg remélem tudtam segíteni!
-
sztiv13
csendes tag
Sziasztok!
Tit találkoztatok azzal a problémával, hogy ha átküldök képeket Viberen, akkor törli is a készülékről
S úgy is, hogy ki van kapcsolva a mentés Viberen itt: Beállítások\Média és tárhely\Mentés a galériába...!
Rettentő idegesítő! Kerestem már külföldi fórumokon is megoldást, de olyan mintha csak nálam lenne ez a gond: az nem létezik... :'( -
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Google camerát szeretnék a telóra varázsolni, ehhez már a BL nyitáson túljutottam. Végigolvasva a topik twrp-vel kapcsolatos hozzászólásait, nem hogy okosabb nem lettem, de még össze is zavarodtam
Tudna valaki segíteni, vagy linkelni biztosan működő leírást custom recovery telepítésre?
Főleg a dm verity-s dolog megfelelő végrehajtása nem tiszta számomra és nem engedhetem meg hogy órákig troubleshootoljak ha félremegy valami.
Miui 11.0.4.0-n vagyok. (PEKMIXM)Előre is köszönöm.
-
flash-
veterán
azért ez annyira kabaré hogy egy Xiaomi Mi A2 Lite megkapja ez pedig nem.
anno amikor vásárlás előtt álltam mindenben jobb volt a redmi note 6 pro pedig szemezgettem a mi a2 lite-al is de gondoltam mont hogy a redmi note 6 pro erősebb is, drágább is, újabb is hát akkor legyen az, hátha az új droidot is nagyobb eséllyel megkapja..mi hát ebben a logika?állítom ha megvszem a Mi 9-et biztos lesz majd egy korábbi,olcsóbb és gyengébb xiaomi telefon ami majd a későbbi droidot is megkapja...
-
flash-
veterán
Es a kovi droid??
-
Danecay
addikt
A xiaomi.eu oldalon mennyire lehet elírás a Note 6 pro szerepeltetése a MIUI 12-es listában?
Egyébként a letöltések között nem szerepel. -
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #2036 üzenetére
Xiaomi MIUI 12 update tracker: Redmi, Mi & Poco devices that have received the update so far
-
Danecay
addikt
Végül csak visszakerült az EU-s verzió, abból is a legutolsó, az augusztus 19-ei. Nem is tudtam, hogy ezt még piszkálják de ezek szerint csak OTA-n nem frissítették már. A DIGI Mobilos SIM-es probléma úgy fest nem a DerFestet hibája volt mert a MIUI-t visszarakva sem működött. A DerFestet telepítése során megcseréltem a 2 SIM helyét a SIM tálcában és vagy ez, vagy valamilyen kontakt dolog okozta a problémát, visszacseréltem és jó lett ami jó eséllyel megoldást jelentett volna a DerFestet-nél is. A fogyasztás probléma viszont tovább fennállt volna mert este már töltőre kellett raknom a telót, míg MIUI alatt ha nem nagyon nyúztam volt hogy elég volt az előző töltéstől számított 3. nap tölteni. Úgy vettem észre, hogy hosszabb idő elteltével sem lövi ki a háttérben futó alkalmazásokat és lehet ez okozza.
-
Danecay
addikt
Semmi gond, más szempontok alapján értékeljük, én pont belefutottam engem zavaró dolgokba amik lehet nálad nem is jelentkeztek vagy csak nem használod, mint pl. a dual sim opciót esetleg.
Néztem ezt a MIUMIX-et, de gyors rákeresés során csak tavalyi, 11. havi kiadásút találtam, meg, hogy töltsek le valami Telegram alkalmazást ahol hivatalosan van ennek a felülete de annyira nem mentem bele. -
Danecay
addikt
Sajnos eléggé zabálja az akkut. Lefekvés előtt vettem le a töltőről a telefont, összesen 8 perc képernyőhasználat mellet reggelre 82%-ra merült, úgy hogy be sincs lakva még a telefon, se FB nincs telepítve se egy csomó minden ami korábban volt. A MIUI kb. 2-4 %-t ha fogyasztott volna.
Nem működik a DIGI Mobil-os netem, próbáltam manuálisan is beállítani de hiába. 2 SIM van a telefonban, szoktam váltani a mobilnetek között, mint írtam a DIGI Mobil ezzel a ROM-al valamiért nem működik, legalábbis eddig még nem sikerült működésre bírnom, de ha működne is, sokkal körülményesebb váltani a használni kívánt mobil adat között mint a MIUI esetén. Nem tudom így meddig marad. -
mpo
veterán
Feleségem Note 6-ján a WIFI reggelre bekapcsol.
Tegyük fel, hogy tényleg kikapcsolja este, akkor mi képes bekapcsolni?
Egyszer már végignéztem a jogokat, nem találtam semmit, most újra kellene. -
Bali27
addikt
válasz
Danecay #2056 üzenetére
Uram atyàm!!! Nekem ezek a dolgok amiket leírtàl totàl ismeretlenek. Egyszer volt egy olyan problémám hogy a romon belül a zipben àt kellett írni egy értéket, meg egyszer hogy tényleg orange recovery kellett. De ahogy leírtam neked nálam az úgy volt és csont nélkül felment, későbbi hibák nélkül. Nem tudom mi lehetett a gond nálad.
-
Danecay
addikt
Valójában így, hogy az ember már tudja, hogy milyen bökkenők vannak már nem jelenthet gondot, addig gáz amíg nincs meg a hibára a megoldás. Írod, hogy eddig még nem moddingoltál, pedig hidd el, ez a legegyszerűbb része. A boot loader nyitás sokkal macerásabb, már csak a kivárandó idő miatt, vagy a TWRP először történő telepítése számítógépről, bár ez sem agysebészet ha az ember pontosan követi a leírásokat.
-
Danecay
addikt
Na csak rászántam magam és felraktam de egy kicsit megszívatott mert egy-2 dolog változott az óta pedig nem is olyan régi a hozzászólásod. Frissítettem a TWRP-t az általad linkeltre bár az én régebbi verziómnál is maradhattam volna, nem változott volna semmi. Szóval TWRP és ROM telepítés után újraindítottam a telót és újra a TWRP jött szembe és akárhányszor próbáltam újraindítani ugyanez volt. Úgy emlékszem régebben is volt ilyen de arra volt egy "Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt" zip amit még fel kellett tenni és utána jó volt, így megpróbáltam feltenni de hibát írt ki. Gondoltam lehet köze van a TWRP verzióhoz is így visszaraktam a régit, újra a ROM-ot majd a "Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt"-t de ugyanúgy hibát dobott és a rendszer sem jött fel. Egyébként a GAPPS-et sem tudtam feltelepíteni mert azt a hibát dobta, hogy nincs elég hely a System partíción, pedig direkt a mini-t töltöttem le. Kiderült, hogy valamiért csak úgy jön fel a rendszer ha ROM telepítés után az ember formázza a Data partíciót. Megcsináltam de nem sikerült. Majd az is kiderült, hogy a TWRP nem jó, az OrangeFox Recovery kell hozzá. Azon belül pedig a Manage partitions-ban kell a Data partíciót kiválasztani majd formázni. Formázás után feljött a rendszer és úgy látszik, hogy integrálva lett közben a Google mert egyből annak a beállításaival indított és van benne Google Play alapból. Javaslatodra próbáltam feltenni a Lawnchair 2-t de már telepítés közben hibát dobott. Uninstalláltam, újraraktam, akkor már nem dobott hibát de nem tudom minek kellene történnie, ha rábökök az ikonjára csak visszadob a kezdőképernyőre. Szerk. most ránéztem a telóra és látom az üzenetet, hogy a Lawnchair összeomlott. Nem tudom, hogy mi a különbség a között amikor elvileg fut és amikor nem de lehet azért mert sosem futott, persze ettől még a rendszer fut a saját launcherével, és nyilván ki lehet próbálni másikat is hiszen van egy jó pár.
A fentieket csak azért írtam le, hogy ha más is kedvet kap a ROM telepítéséhez, annak megkönnyítsem a dolgát -
flash-
veterán
hogy a rákba van hogy a Mi A2 Lite megkapja az android 10et pedig régebbi bénább telefon mint ez,ez pedig nem?
-
esox
senior tag
Épp eladás előtt álltam a telefonnal, de sajnos egy félrement szétszedés közben megöltem a touchpanelt és lcd-t is... pár napig összevissza érzékelt, viszont egy hete be sem tudom kapcsolni a telót.
Nem tudom megéri-e 30$-ért touchpanel+lecd kerettel venni és kicserélni... az hogy be sem tudom kapcsolni kicsit aggaszt. Volt valakinek hasonló esete?
Az egész onnan indult, hogy a teló hátlapján volt egy kis nyílás,
gondoltam szétszedem és belülről javítom. Jelzem kb 15 éve szerelek mobilokat, tableteket, cseréltem már mindent (sim modul, usb töltő, mikrofon, lcd...), de még soha nem tettem tönkre semmit, sajna saját kis note6om volt az első áldozat -
Bali27
addikt
válasz
Danecay #2049 üzenetére
Azt hiszem hogy a fő beállítások magyarok, a külön derpfestes beállítás vezérlő talán nem... De szinte mindenhol képek még illusztrációk vannak szóval el sem lehet rontani. Azért nem tudom mert bnomnek oda adtam a telót, neki meg a gyári rom kellett, én újítottam magamnak egy note 10 Liteot arra meg még nincs custom rom
-
Danecay
addikt
Köszi az összeszedett post-ot, hajlok rá, hogy én is kipróbáljam mert már eléggé belassult a kicsike pedig egyáltalán nem volt rá jellemző, de ha minden igaz nekünk is érkezik a MIUI12, igaz némileg butítottabb verziója, mondjuk jó lenne tudni, hogy mikor. Ha tudnám, hogy nem jön, gondolkodás nélkül felraknám de így szerintem kivárok, persze egészen addig amíg meg nem gondolom magam
-
zoli121
aktív tag
Köszi, lehet holnap megcsinálom
-
Bali27
addikt
Pörög a topic ezerrel
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Újabb összefoglaló következik az elmúlt fél év tapasztalataiból.Próbáltam 4 féle MIUI-s Op rendszert.. Xiaomi.EU-t, MiuiRoomot, MiuiMix-et és ReVOS-t..
MiMix volt a legjobb. Az volt fent elsőnek de egy idő után lassult... Jött a többi és azok alapból lassúak voltak valamiért. Úgy érzem a MIUI-val végeztem..Majd jött az AOSP-féle ...
Először Havoc, majd Evolution X, és Lineage OS 17.1. Lagújabb pár nappal ezelőtti verzsön.
Lineage volt a legpörgősebb, de valamiért bejövő híváskor sokszor fekete maradt a képernyő. Sík ideg voltam miatta, majd egy Brazil srác romját a DrerpFestet tettem fel.Nem sok bizodalmam volt benne de baromi kellemesen csalódtam. Ha így marad akkor ez marad a telón amig meg van. + letölti magától ha van frissítés a romhoz.
Mindenben tökéletes egyszóval. Gyors, stabil, jól skinezhető. Kedvenc (azóta sok teszteléssel legjobbnak ítélt fényképezőprogim is tökéletesen megy alatta és besza-behu minőséget készít)Letölthetők:
Rom: [link]
Launcher: [link]
Google cuccok: [link] Arm64 / 10 / mini
Kamera apps: [link] (hiába van belőle V6, a V5 kell..
Legújabb TWRP: [link] Igaz én még a 3-3-1-1-el csináltam de most látom hogy van újabb -
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna telepíteni hivatalos forrásból a Lineage OS-t de az első indításkor "beragad" az animációnál. Mielőtt elindítottam a telepítést recovery-ben (Orangefox) mindent töröltem. MI lehet a gond? -
Lajos65
tag
sziasztok!
Megrepedt a touch.
Alatta a kepernyo dolgozik, semmi serules. Javithato?
Elore is koszonom a valaszt. -
Ciccuka
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
Jól, van akkor nem csak én vagyok ilyen "lökött".
Talán attól van, hogy anno PC-n kezdtem el zenét hallghatni és megszoktam, hogy mappába rendezve látom a dolgokat: Az MP3 tagek sokszor össze-vissza vannak kitöltve, csoportosításnál megborul a dolog.
Nekem a Poweramp nagyon bevált, sok telefonomon azt se tudtam, hogy néz ki a gyári lejátszója. -
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2029 üzenetére
Nálam a Musicolet a nyerő. Ott is rengeteg beállítás van és full ingyenes
-
royalka
őstag
Felraktam ezt a lejátszót, tuti.
Azt vettem észre, ha felhúzom a eq-ba a dolgokat akkor a hangerőt csak 3/4-ig tudom szabályozni, és utána mar csak a csuszka megy vizuálisan de hangerő már nem. Mint ha vagy a fejhallgató vagy a telefon szabályozna. Kerítek egy másik fülest és megnezem hogy azzal is ezt produkálja.
-
pontyos
senior tag
Hello, a feleségem használ ilyen telót és az un At Glance dolgot szeretném kikapcsolni valahogy, de nem jöttem rá, kérnék egy kis segítséget. köszi
-
esox
senior tag
válasz
bollokcs80 #2017 üzenetére
Szia, ez melyik menüből is érhető el? Leírnád az útvonalat kérlek?
-
Danecay
addikt
válasz
royalka #2020 üzenetére
Ha a füles dologra gondolsz nem biztos. Amúgy sem biztos, hogy hiba, van erre valamilyen szabályozás úgy tudom, hogy mennyi lehet a maximális hangerő. Némi utánaolvasással biztosan megoldható a dolog. A legegyszerűbbet próbáltad, valamilyen erre a célra készült alkalmazást, pl. ?
-
Danecay
addikt
-
royalka
őstag
Sziasztok. Van egy Sony XB950B1 fejhallgatóm, valahogy lehetne növelni a hangerőn szerintetek? Ha mondjuk Costom rom-al probalnám lehetne változást elérni? Nem halk csak mondjuk 1-2 lepcsővel hangosabb lenne már örülnék.
Ui: Gyári 11.0.3-on vagyok. -
Danecay
addikt
Nem tudom ez a MIUI 12 Eligibility Test mennyire tekinthető hitelesnek de a teszt értelmében a mi telefonunk is támogatja a MIUI 12-t, vagy fordítva, a MIUI 12 a telefonunkat
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2013 üzenetére
Akkor ha jól értem akkor a gyári van lezárva? Oda se neki..max Eu rom sokáig lesz, olyan sokáig meg egyik se lesz hogy rà legyek szorulva a globalra
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2010 üzenetére
Mi az hogy le zárták a Global devet? Nem lehet custom romot feltenni?
-
flash-
veterán
üdv
a lezárási képernyőn (vagy hogy nevezik ahol az időt mutatja) ha nem fogadott hívásom volt nem jelenik meg.
feloldom a billentyűzárat akkor sem jelzi sehol csakha bemegyek a tárcsázóba névjegyzékbe.
hogy kell a lezárási képernyöre betenni a nemfogadott hívásokat?hetek óta keresem minden létező opciót átállítottam de semmi
-
Bali27
addikt
válasz
bollokcs80 #2006 üzenetére
Custom romban esetleg?
-
hhgygy
senior tag
válasz
bollokcs80 #2006 üzenetére
Mondjuk nem is kell, teljesen jó a 11 is.
-
bollokcs80
Korrektor
Úgy néz ki, MIUI 12-t már nem kapunk:
-
hhgygy
senior tag
Nekem nincs ilyen tapasztalatom, legrosszabb esetben meg kéne próbálni gyári reset és újrapakolni mindent a google accountodról, de majd az okosabbak is hozzászólnak talán.
-
esox
senior tag
Sziasztok. Nektek nem lassult be a teló úgy jó két hete csak úgy egyik napról a másikra?
Semmi új sw nincs fent és mostanra egy kamera indítás is 2-3 mp vagy több, viber, browser, tökmind1, mindenre másodperceket kell várnom. -
hhgygy
senior tag
válasz
bollokcs80 #1997 üzenetére
Oké, megjött ide is
-
Danecay
addikt
válasz
bollokcs80 #2000 üzenetére
Látványosra max. főverzió frissüléskor kell számítani
Az ördög a részletekben bújik meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A friss Redmi ritka példa arra, amikor a sikerrecepten nem az előnyére változtattak. Jókora szenzorsziget egy kis képernyőarány növekedésért, különben minden szuper.
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest