Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
A Redmi 5 plus nem egyenlő a Note 5-tel... A belpiacos és a global note 5 megnevezés más telefont takar...
-
kazsmerlaca
senior tag
Erre gondoltam: [redmi-5-plus-64gb]
De az mindegy is. Az 5 Plus-nak gyengébb a procija...
-
Ciccuka
veterán
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Note 5 plus az melyik

-
kazsmerlaca
senior tag
A Note 5 plus-ban Snapdragon 625 van. [link]
MAIN CAMERA Single 12 MP, f/2.2, 1.25 μm, dual pixel PDAF
Features Dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama
Video 2160p@30fps, 1080p@30fps
SELFIE CAMERA Single 5 MP
Video 1080p@30fpsA Note 6 Pro-ban Snapdragon 636 van. [link]
MAIN CAMERA Dual 12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF
5 MP, f/2.2, 1.12µm, depth sensor
Features Dual-LED flash, HDR, panorama
Video 1080p@30fps
SELFIE CAMERA Dual 20 MP, f/2.0, 0.9µm
2 MP, f/2.2, 1.75µm, depth sensor
Features HDR
Video 1080p@30fpsMiért lenne ugyan az?

-
Tamoo
nagyúr
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Nekem nem tetszik a notch. Bele sem gondoltam előre, hogy hiányozni fog a bekapcsolt ébresztő illetve a némítás "ikonja" is.
-
Icetee
aktív tag
Te miért Note 6 Pro-t választottad? Vagy más telefonod van?

Nekem egy érv szól a Noe 6 Pro mellett barátnőm szemszögéből nézve. Az pedig a szín

Nem egy pláza cica, de eleg van a fekete-fehér telefonokból. Gondoltam valami színt viszek az életébe

Ez is félig fekete, de van benne egy kis csajosság ha a másik oldalát nézed
-
flash-
veterán
sziasztok
végül úgy döntöttem hogy megveszem ezt a telefont,
segítségeteket kérem, itthonról vennék hozzá vmi normális üvegfóliát.
tudnátok eladót,ill.helyet ahol jól passzolót tudnék rá venni?illetve kérdezném hogy a hozzá adott szilikon tok mennyire használható?jó?
-
Simba86
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
grat... ugyanaz a proci, ugyanaz a kamera benne... de biztos jobb...

Gondolkodni, olvasni luxus írás előtt?Amúgy, ha vki betartja az útmutatást, zéróhoz konvergál a rizikó mértéke... semmivel se biztonságosabb egy stock ROM egy custom-nál, ha olyan csapat írta utóbbit, amelyik érti a dolgát... sőt, a JÓL MEGÍRT custom ROM-ok többnyire a stockban levő bugokat, hiányosságokat kompenzálják...
-
helixP
nagyúr
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Ízlésről nem vitatkozunk, de akkor is... ?
-
Fredy74
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
..... hogy jobb a procija.....??? De hiszen ugyan olyan mind a két telefonnak
-
Bali27
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Gondolom irónia akart lenni😀
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már korábban ilyen hozzászólás, de bepróbálkozom
Páromnak néztem ki ezt a telefont. Nekem MI6-os van, így nem idegen a Xiaomi márkanév :
Mi a tapasztalatotok a készülékkel? Ti miért ezt választottátok és nem a Note 5-öst? A tesztekben is minimális különbséget hoztak fel. -
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Azok után, hogy a saját szememmel láttam, amint valaki az FRP lockot leszedte egy full gyári Xiaomiról, nem igazán hiszek benne, hogy a zárt BL és a gyári rendszer annyira nagy biztonságot adna, de OK, ti tudjátok.
-
szabeska
addikt
válasz
Robit Sakraf
üzenetére
eu vs global:
Our ROMs features (Whats not in Global):
Based on China Stable / Weekly builds (except HMNote3SE, POCOF1, HMNote6Pro )
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
3way reboot menu (in dev settings)
Removed ads in system apps
Face Unlock for all 7.x/8.x/9.x devices
Vertical clock widget on lockscreen
Steps counter in Assistant screen
More shortcuts on left lockscreen
Wake up gestures for 7.x/8.x/9.x devices
AI preloading option in MIUI Lab
Fullscreen gestures for 8.x/9.x devices
Option to auto-expand first notification
Notifications priority settings
More edit options in Gallery app
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Importing theme from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps (eg. Play Store icon flat too, unlike official global MIUI)
Advanced menu with color icons (not just text like in official MIUI releases)
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Spell Checker switch
Added Screen-OFF animation
Added AI Preload for 8.x/9.x devices
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added 4k Video support for MI4C, MI4S, HMNote3Pro, HMNote3SE, HMNote4X
Added 3D Touch to MI5S 3GB RAM version
Added GSMalphabet into SMS app
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 4x7, 5x5, 5x6, 5x7 (depends on device)
SafetyNet passed (Google Pay)
Play Store Certified
Deodexed
Added automated tasks
Added game speed booster
Added erase module (magic elimination) to Gallery photo edit options
Fixed low volume sound via headphone
Fixed Google assistant voice response issue
And more, and more made by our 5 years MIUI mods experience.stable: 2 havonta frissül, stabil
beta: hetente frissül, előfordulhatnak hibák/új funkciók tesztképpenszerintem eu rom jobb, gyorsabb, tisztább. évek óta használom sokadik xiaomi telón, ajánlom!
-
ux1
addikt
Első Global Beta:
Fórum hir
Redmi Note 6 Pro 8.11.23Recovery ROM
miui_HMNote6ProGlobal_8.11.23_d300289160_8.1.zip
Fastboot ROM
2518M335eaf5f406cd5ee6bbc6a02deb14dd2
-
Draktata
csendes tag
Szuper telefon egy hete használom. Egy másik témával még az akksi is mutatja a százalékot.😁
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni nincs véletlen valakinek egy felesleges GB-s kuponja 4/64-es kék globál változatra?
Jöhet privátban is . -
kazsmerlaca
senior tag
Így talán jobb: [És végre.....]
-
bogesy
csendes tag
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-6-pro
És végre.....
-
Ciccuka
veterán
-
Hawk02
aktív tag
Erre a készülékre még nincs lehetőség a változtatásra,mert nincs a felsorolt készülékek között.
-
GIJoe
addikt
válasz
HornedReaper
üzenetére
a 3GB 159re, a 4est, amire írtam...(nem írom le többször, de még nyugodtan leírhatod ha szeretnéd)
10$ olcsóbb GBről, tudom bosszantja az embert, nincs ezzel semmi gond... -
GIJoe
addikt
válasz
HornedReaper
üzenetére
GBn kuponnal még ez alá is benéz 170-160 körül, nekem kicsit GB klón érzésem van a GearVita oldallal, a team ua. csak újabb vevők, új felület...
-
Robit Sakraf
tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Brutálisan jó ár! Én közvetlen megjelenés után rendeltem jóval drágábban. 😓
-
HornedReaper
senior tag
Jött egy 3/32GB Xiaomi Redmi Note 6 PRO a GearVita oldalról, ÁFA-mentesen

EU Priority Line postázást kell náluk választani, 16 nap alatt ide is ért a rendeléstől számítva a telefon.
Engem meggyőzött a bolt a szállítással kapcsolatban
Elsőre tetszik, de a fényképezőn múlik majd, hogy megtartom-e. Remélem ma már használatba tudom venni, kell egy új SIM-kártya hozzá, a régit ennyire már nem tudom lesarabolni.
https://gearvita.com/xiaomi-redmi-note-6-pro-4-gb-ram-64-gb-rom-smartphone-global-version.html
A 4/64 GB-os nagytesó BlackFPnot6P kuponnal jelenleg 181,99 USD (50 darab) -
hunaqua
addikt
...bocs nem ide akartam

-
bogesy
csendes tag
válasz
Robit Sakraf
üzenetére
Létezik a hivatalos Miui forum note 6 pro subforumán is megosztva egy megoldás ami twrp alól flash-tő, persze ehhez bootloadert kell nyitni! A baloldalon az óra alá beteszi az értesítési ikonokat
Mivel hivatalos xda topikja még nincs a telonak, érdemben a miui toppikban van minden érdekesség, ajánlom bizalommal.... -
keep2000
tag
válasz
Robit Sakraf
üzenetére
Képernyőzár és jelszó > további beállítások > a lezárási képernyőn
-
keep2000
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bocs, nem ide
-
Robit Sakraf
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nincs.
-
Robit Sakraf
tag
válasz
keep2000
üzenetére
Phone waist bag Large Size Army Camo Mobile Phone Hook Belt Pouch Sleeve Holster Cover Case For Oukitel K10000 MAX K5000
https://s.click.aliexpress.com/e/c2hV0s1i
Ezt még az előző telómhoz vettem. Jó ehhez is. Van egy a melóhoz és egy másik a többi helyre.
Nagyon szeretem. -
bollokcs80
Korrektor
Gyárilag egyébként van rajta fólia? Ha igen, milyen?
-
Robit Sakraf
tag
válasz
keep2000
üzenetére
Üvegfólia nekem ez van rajta: 2.5D Premium Tempered Glass For Xiaomi Pocophone F1 Mi Max 2 3 8 SE A2 Lite Note 6 5 Pro S2 Screen Protector Protective Film
https://s.click.aliexpress.com/e/bu7dit1Q
Tökéletesen illeszkedik. A kijelző viszont fekete helyett szürkésebb árnyalatú. Ez csak akkor zavaró ha le van zárva. Az egyik ismerősömnek Note 5-re raktak 5000 Ft -ért valami fóliát. Nem hiszem hogy véd annyira mint az enyém, viszont nagyon szép fekete vele és az ujjlenyomatot sem szedi össze annyira.
-Tok nekem ilyen van: MAKAVO Fundas For Xiaomi Redmi Note 6 Pro Simple Brushed Silicone Carbon Fiber Texture Back Cover Case For Redmi Note6 Pro 6.26"
https://s.click.aliexpress.com/e/bIC89SV6
Ez is jól illeszkedik és szerintem jól is néz ki.
- Az értesítések engem is zavarnak. Ha látom a leden hogy jött valami akkor lehúzom a statusbart, ott kiírja mik történtek. Ha lenne jobb megoldás az engem is érdekelne.
- A töltőről nem tudok nyilatkozni mert még nem használtam olyat. -
keep2000
tag
No, akkor én a készülékkel kapcsolatban írnék

A múlt héten érkezett, lassan kezdünk barátkozni, bár azért vannak furaságok vele.
A következőről érdeklődnék, hátha valakinek van tapasztalata vele
- van-e valami nem hackelős megoldás arra, hogy a notch miatt nem jelennek meg az app értesítések? Ez nálam rettenetesen idegesítő, rendszeresen lecsúszok értesítésekről, chat beszélgetésről, stb. Ellenben széttúrni nem szeretném, régi telefonjaimat rendszeresen romoltam, de már öreg vagyok játszani, már munkaeszköz
- bevált tempered glass forrás van? Valami normális minőségűt keresnék, eddigi telefonjaimra nagyon változó minőséget tudtam beszerezni
- ugyanígy tokot is. Az előző készüléket (Redmi 3) rendszeresen leejtettem, ezt egyelőre még jobban féltem
- pár éve próbáltam univerzális vezeték nélküli töltőt, ahol külsős fóliát kellett a hátlap és a tök közé rakni, majd annak a vezetékét az usb csatlakozóba dugni. Akkor borzasztó volt, nagyon lassan töltött (értsd: egy éjszaka alatt nem töltötte fel a készüléket) és precízen kellett pozicionálni, mert 1-2 centi és nem érzékelte. Esetleg valaki próbált már olyasmit, hogy a mostani felhozatalban van-e használható példány ilyesmire?Köszönöm
-
vegyszer
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Olyan jó ezt olvasni, hogy egyik másik user, bocsánat fórumtárs milyen izgalmas szócsatát képes vívni a semmiről. Vagy arról, hogy még semmi sincs, ne adj isten arról, hogy az a semmi, ami nincs, neki mennyire hiányzik, vagy mennyivel jobb, hogy neki már megvolt.
A tavasszal a Redmi 5 Plus topikot követtem csendesen. Ott az egyik fórumtárstól mást se lehetett látni, mint naponta X+1 rom linket dobott be bárminemű érdemi információ nélkül. Volt, aki feltette egyiket másikat, de volt, aki ügyesen egy tiszta orosz romot tett fel egy ilyen ajánlás után.
A vicc az, hogy a kollég nem a romolással ölte meg a telót, hanem kiesett a kezéből, és a busz átment rajta...És bizony itt is elég érdekes közösség formálódik a készülék köré.
-
Chaser
legenda
ezt az ovis stílust fejezzétek már be, köszönöm
-
Simba86
senior tag
Ha tudnád kispofám, ezt a frissítést visszavonták, csak most engedélyezték újra... de nem tudom, miért kell mindenbe belepofáznod? ettől nem fogod hamarabb elvégezni a nyócosztályt...

-
Simba86
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
kisfiam... látom a kultúra nem az erősséged... tudod, ha újdonság van, azt a normális emberek megosztják a közösséggel... de neked már az oviban is kapa lehetett a jeled... (ami kb 3-4 éve lehetett így saccra...)
-
Robit Sakraf
tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Köszi. 😉 Próbálgatni, tesztelgetni akarom. Nem valószínű hogy erre fogom bízni az adataim védelmét.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
Robit Sakraf
üzenetére
Állítsd át indiai régióra és megjelenik a Képernyőzár és Jelszónál. Én nagyon szeretem. Főleg autóban nagyon jó, nem kell az ujjlenyomtatot keresgélni és a kódot. Azonnal felold. Engem nem érdekel, hogy nem biztonságos, még sosem hagytam el a telómat

-
Robit Sakraf
tag
Az arcfeloldást próbálta már valaki? Hogy lehet beállítani?
-
Chaser
legenda
nyilván a mi store dolgozik több haszonnal, mivel saját üzlete a xiaominak, így nyilván a legkevesebbért kapják az eszközöket, eustock szintű történet talán több ezres tételeknél sem közelítené meg azt a beszerzési árat
mondjuk h egy egész boltban 7-8e-rel olcsóbb volt az meg nem sokat jelent, akkor derül ki a megbízhatóság ha garanciáztatni kell - ideális esetben, ha már előtte is gondok vannak ott nagy a baj -
telefonhoz beszerzési helye is hozzátartozik, sztem nem off -
Robit Sakraf
tag
Annyira rendben van ez a telefon hogy nincs miről beszélni. Pang is a fórum. 😁
-
hunaqua
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Ezért ajánljuk akkor inkább a hivatalos Mi üzletet a Lurdyban? Pont ugyan annyi a nettó ára a készüléknek mint az Eustock-nál. Aki gyakorlatilag nem tart annyi embert,nem bérel horror áron bemutatótermet és legjobb esetben is szlovákiában adózik. Akkor melyik a nagyobb profittal dolgozó bolt? (annak ellenére,hogy tudom van átfedés)
Egyik sem fehér vagy fekete.Mindenkinek van olyan bolt amit szeret vagy nem,de mellszobrot sem kell állítani egyiknek sem Mindenki ott vásárol ahol jónak gondolja. Viszont már ez erősen Off.
Térjünk vissza az eredeti témához.

-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Szuper!

Zárhatjuk. Érdemes minden fillért jó alaposan megb.szni. Az a lényeg.
-
Simba86
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter...
hány éves vagy okostojás? -
-
-
hunaqua
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
"Ennyi erővel olcsóbb GB-ről is."
Ez így is van.Amíg a kisebb 160 usd.- volt .(45.000.-huf) Igaz, azért olcsó mert nincs rajta áfa.Az Eustock meg azért olcsóbb mert szlovák áfa van rajta.Mindenki döntse el ,hogy ki mit honnan.Nagyon rég nem vettem itthonról telefont,nem is fogok.Igaz,macerásabb a gariztatás,de eddig soha nem kellett. Amennyiben meg előfordul akkor ki fogom fizetni.
Tehát ne a Smartshop vagy Eustock vagy a GB legyen a téma.Egyik sem tesz azért semmit itt,hogy marketingelve legyen.
..térjünk vissza az eredeti témához!
-
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Az jó, olvasd a véleményeket róluk, meg még tán valahol van is link, hogy vizsgálat is volt ellenük...

Keress rá a nevükre.... [link]
"Megbízható" hely.... 5 ezer forintért szemet hunytál a tények felett... Vagy nem tudtál róla.. Pedig ez már év eleje óta ismert tény... Hát én innen biztos nem vennék semmit se.
Ennyi erővel olcsóbb GB-ről is. ..
Biztató!
-
rellif
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Garancia náluk kihez szól. Az oldalukon nem talaltam infót.
-
-
Simba86
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Gondoltam, hogy a smartshopot fogod mondani... De az se magyar raktár, hanem egyenesen külföldről hozatják, szóval azért a lassú kiszállítás... tehát csak kiderült, hogy sikerült körtét hoznod példának az almára...

-
pècsimunkás
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Nem . Mondjuk akkor anyámnak váltani kell , mert eddig MicroUSB - t használt . De , még meg kell győznöm , hogy adjon ki annyi pénzt egy telefonért . ZTE v 5 - öt váltana egyébként .
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jó választás!
Mi azért maradtunk a Note 6 pro mellett mert így a töltő csatlakozók kompatibilisek maradtak a családban. Ez nem egy utolsó szempont
-
pècsimunkás
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Smartshop - nál a Mi8 lite is nagyon jó áron van . Anyámnak vagy a Note 6 prot - t , vagy a Mi 8 lite - t ajánlottam . Majd át gondoljuk még ...
-
-
rellif
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Én is várom köszönettel

-
helixP
nagyúr
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Köszönöm előre is, ha dobsz egy linket

-
Simba86
senior tag
Még mindig nem volt képes egyetlen linket se berakni...
1. kamuzik
2. egynapos akció volt és ezzel bukja azt az érvét is, hogy "sokkal olcsóbban beszerezhető" jelenleg... -
Noukoum
veterán
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Igen tudjuk, köszönjük a hasznos hozzászólásaidat.
-
Chaser
legenda
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
hajrá, kíváncsi vagyok
-
kazsmerlaca
senior tag
Ha én 63-ért vettem és nem egy utolsó gsm helyről akkor a 70 nem sok érte? Te ti tudjátok srácok, vegyétek annyiért

-
Simba86
senior tag
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
Leszállhatnál a magas lóról... Baromságokat beszélsz tények, linkek nélkül... A spamolást is befejezheted... Annyi embert nézhetsz hülyének, amennyit akarsz, de inkább ne terjeszd...

-
Noukoum
veterán
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
"sokkal olcsóbban" kifejtenéd?
Hozod itt a baromságaidat érvek nélkül természetesen.De tessék hogy lásd kivel van dolgod.
Árukereső:Redmi note 6 pro
Legolcsóbb: 64e
Eustock: 70eEzt akárhogy számolom 6e forint, vagy 7-8% ártöbblet. Ez neked drága? Azért cserébe hogy egy megbízható helyről vásárolsz az utolsó névtelen gsm helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)