- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lévén én inkább csak alap dolgokra (telefonálni, és minimális böngészés, főként PH) használom, az asztalkezelőm pedig a Nova Launcher, így sokat nem veszek észre belőle. Egy-két ikon megváltozott, kicsit más lett az értesítési sáv, az állapotsor (ezt fentebb írtam is, hogy a szolgáltatók neveit hiányolom), de számomra lényegi változás nem történt.
-
-
Én ahogy olvasgattam, volt ahol októberre írták, volt ahol meg 2018.Q4.-re. Épp erről írtam pár hsz.-el fentebb.
Persze az is kérdés, hogy konkrétan mit vársz, a MIUI10-et, vagy az Oreo-t? Csak mert először arról volt szó, hogy a kettő egy és ugyanaz lesz, aztán most meg írta fentebb a kolléga, hogy még 7-es droiddal jön a MIUI10.
-
-
-
atosan
veterán
Itt lehet a 10-ről olvasni, de azt hiszem belekeveredtem, hogy most akkor a miénkre ez érvényes vagy nem. Van nekünk is valami verzió szám, ami alapján pontosan be lehet azonosítani a telefont? Olyasmire gondolok, mint pl a Samunak: Galaxy A8 2018 európai verzió = SM-A530F
Az az MDG6S az lehet? -
-
Köszi, de én az üveget is inkább csak "kíváncsiságból" rendeltem. Az igazság az, hogy eddig tartósan soha nem tűrtem meg fóliát a telefonjaimon, kivéve a gyáriakat, az viszont ennél egy kevésbé átlátszó darab volt, így végül lekerült róla. Bár hozzáteszem kb. 1 hónapig így is rajta volt.
-
demonpofa
csendes tag
Ez ennyire halk?
Köszi a képeket és a vidit.Más : Azért ne kérjünk már számon egy 35-40 k telefontól, hogy nem Zeiss lencsés
Szerintem az a kategória a telefonoknál ami már fényképezésre is való bőven 100k felett kezdődnek. Arra hogy egy buliba vagy hogy a facere, instára dobj képet ez a kamera is tökéletes. Ennél többet elvárni kicsit irreális.
1 hete van meg a telefon de engem megvett kilóra, nagyon ott van, igazából eddig semmi negativot nem tapasztaltam, ha volt valami bosszantó az is inkább a számomra még ismeretlen Android 7-s miatt volt.
-
-
No, ez elég jó tesztcsokor, nem is tűnik rosszabbnak a Prime.
Csak a kimondottan rossz fényviszonyok mellett teljesített gyengébben.
Köszi a tesztet!Egyébként van olyan, aki 2 SIM-el használja?
Problémamentes a kártyakezelés?
Nekem 1 Tcom, és 1 Voda kártya dolgozna egymás mellett... + 1 microSD. -
Krtek81
csendes tag
Szia,
Köszönjük az összehasonlítást, 35k-ért bőven vállalhatóak ezek a képek.
Csak jelezném, hogy ha jól látom a drive-on a mappákban a másik telók képei vannak, legalább is a visszapillantó képek alapján.
Tehát a primeben a nokia által készített képek és viszont a másik mappában.Esetleg a Device Infoval ki tudod olvastatni a kamera szenzorok pontos típusát?
Köszi
-
-
-
-
Hermiod
csendes tag
640XL-t nyúzom még én is mindig,de már szabadulnék tőle.(tudod win 10 bughalmaz
)Egyszerűen nem találok olyan telefont, ami kamera téren legalább egy szinten volna vele, és nem egy havi fizetés.Néztem ezt a note 5a prime-ot...kicsit gyengének tűnik. Akkor néztem a redmi 5 plust is...háááát.. teszt képek alapján...szerintem ennek is marha gyenge a kamerája. Bár a fene tudja, nem tudom összehasonlítani saját magam.
-
-
kisza25
félisten
Gratulálok, azt nem vágom miért off
Amúgy a tollat írják az oldalon, meg én is írtam -
LyonnaisFan1
őstag
Sztem mindenképpen érdemes.
Az a +1GB RAM már előny, és bekapcsolást követően körülbelül 1.6-1.7GB RAM van szabadon, ami sok mindenre elég.
Az meg pláne, hogy két SIM+SD foglalatos. Nem kell feláldozni a második SIM helyet, hogy SD kártya kerüljön a készülékbe.Nekem RM4X-em van, de eme készülék gyakorlatilag csontra ugyanaz, csak 0.5 collal megnövelték a kijelző méretét. Bár ennek egy kicsit a kijelző látja kárát. FHD-t bőven elbírt volna.
-
b0bcat
addikt
Nekem ma jött meg a készülék. Első ránézésre nagyon elégedett vagyok vele. Bár ez egy 4X nagyobb méretben (és kicsit kisebb akkuval), 4X tulajként is elismerően csettintettem, amikor kézbe vettem.
Semmi bajom a minőségével.
Tudását tekintve tiszta 4X. De az abból hiányzó dupla koppintásos ébresztést pl. tudja a Prime. Ennek nagyon örülök. Ahogyan annak is, hogy a Prime-nak jobb a rezgője. Normálisabban zizeg a soft gombok megnyomására.
Ennél többet hirtelen nem tudok mondani róla. Ja, de, még egy dolog: a kijelzőjének más árnyalata van, mint a 4X-ének, akárhova is állítgatom. A 4X-é sárgásabb, az 5A Prime-é pirosasabb. Nem tudom, melyik a "jobb", de egymás mellé téve őket szembetűnő a különbség.
-
kisza25
félisten
Ma vettem át, már átköltöztem rá a sima note A5 ről
Átköltözés funkcióval 27 perc alatt átrakott 6GB adatot, a többi az SD kártyán volt.
Visszamenőleg novemberig híváslista, üzenetek, képek, videók, programok...minden megvan.
Egymásmellé rakva a note A5 és Prime A5 Pl. netezés közben nem tudtam kimérni különbséget, mondjuk 5 oldalnál több nem volt megnyitva.
Igazából hétköznapi használatra nekem a sima note A5 is elég volt. Sok netezés és telefonálás mellett 1 napot bír.
Az anyag minősége az ami gyenge. Kell neki tok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest