- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is gyorsan merül a telefon miui 11-el?
Android rendszer 4x%-ot eszik a rendszerinfo szerint. -
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Váltáson gondolkodom. Mit vennétek 5 plus után? Note 7 vagy Mi 8 Lite?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Melyik készülék számit most kb a redmi 5 plus utódjának? Lányom szeretne egy olyat mint az enyém, de ugye ezt már nem gyártják. Tudom lehet találni még pár helyen esetleg elfekvő készletet, de kiváncsi lennék mi az utód. Mostanában nem követtem az új készülékeket sajnos. -
Blamazs
senior tag
válasz
kazsmerlaca #6877 üzenetére
Ha elolvasod a hozzászólásom újra és megpróbálod értelmezni akkor számodra is kiderül, hogy a meglévő MIUI10-re várok frissítést.
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Várható szerintetek a közeljövőben frissítés miui 10-re ? Addig nem szeretnék mindent törölni a telóról, ezt az esélyt megadnám még neki. Sajnos még mindig egyel több értesítést mutat mint a valós az alkalmazásoknál. -
Blamazs
senior tag
MIUI 10-es bug van nálam. Gmail, outlook-ba ha érkezik levél mindig egyel többet mutat az ikonon a szám, mint valójában a beérkezett levelek száma. Tud erre vki megoldást esetleg? Mi okozhatja ezt? Érdekes, hogy pl youtube értesités jó számot mutat, ez eddig csak a leveleéőknél fordul elő.
-
Blamazs
senior tag
Reggel kiírta nekem hogy frissítés telepítésre kész. Rányomtam, de megint sehol semmi.
Megjön vmikor ota-n vagy töltsem le inkább? -
Blamazs
senior tag
válasz
CsabaSteel #6532 üzenetére
Bízom benne hogy reggelre elérhető lesz.
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Mi van rosszul beállítva a telefonomon, ha a gmail csak wifi-n szinkronizal automatikusan. Mobil neten csak akkor ha kézzel ráfrissitek. Pl jövök haza, és eléri a wifi-t már csipog is, hogy új email. Vagy meló helyen ha odaérek és felcsatlakozik akkor is jönnek a levelek automatikusan.
Redmi 3 pro volt annál is ua volt a jelenség, és egy az egyben átköltöztem a redmi 5 plusra, a jelenség is jött vele együtt. A tippeket előre is köszönöm! -
Blamazs
senior tag
Első negatívum ami nem biztos hogy a telefon hibája. Facebook görgetés nagyon darabos. Másnak is?
-
Blamazs
senior tag
válasz
Viktor0610 #4377 üzenetére
Ettől feltem😀 jó vékony ez a gyári tok, nem lenne jó ha vaskosabb lenne a telo. De néznem kell akkor másikat rá....
-
Blamazs
senior tag
Jól látom hogy a gyári tokkal való használatkor a kamera kicsit kilóg a síkból? Nem fog ez karcolódni? Ki hogyan védekezik ez ellen?
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Megjott ma a Redmi5 plus telom. Tetszik a készülék, most lakom be. Sajnos nem találom rajta a gyári email klienst. Redmi 3-on ezt használtam céges levelezésre. Le lehet tölteni ezt valahonnét? Hiányzik nagyon.
Köszi előre is a segítséget! -
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Vasárnap este rendeltem egy Redmi 5 Plus telefont a smartshop oldalon. Azóta annyit tudtak írni, hogy feldolgozva várható beérkezés 05.10. Tudtok helyet ahol 4/64-es kék szinűt lehet venni , hivatalos céges számlára? A smartshopot akkor vissza mondom ezesetben.
Köszönöm! -
Blamazs
senior tag
Jól illeszkedő fólia linket tud adni vki? A full kijelzővédő üveg mennyire ront az összhatáson? Érdemes lenne inkább azt tenni rá? Esetleg linket erről is adhatna vki aki használ ilyet és azt mondja hogy jó vele a telefon.
köszönöm előre is! -
Blamazs
senior tag
válasz
grafnet #3992 üzenetére
Köszi, megtaláltam a leírást, és a smartshop-nál a készüléket is. Tudja a B20-at ugye, nem csak ki van írva az oldalon. Vodás vagyok, úgyhogy kellene a B20 nagyon. Sajnos csak arany és fekete van náluk, én pedig kéket szeretnék. Ki kell egyeznem a feketével úgy néz ki...
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Redmi 5 plus készüléket venni. Van itthon forgalmazó aki rendes számlát (27% áfa) ad, mivel céges lesz, és B20-at tudó készüléket árul? Másik kérdésem, hogy érdemes 4gb-os verziót venni vagy elegendő a 3gb is? Jelenleg redmi 3 pro van 3gb rammal. Sima Redmi 5 mennyivel gyengébb( teljesítmény, akkuidő) a plusnál?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest