- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
trebrona #2139 üzenetére
Ok, ez mind szép és jó, de ezt az összefoglalót nézve nem lettem okosabb.
Itt mindössze egy link van egy HSZ-re a ROOT résznél. Akkor ezt a TWRP-s infót most mellé, vagy bele, vagy hova kéne tenni? Érted?
Úgy kérem, mintha egy debilnek mondanátok:
"Figyi, pontosan EZT tedd be pontosan IDE." Sajnálom, de jelenleg ennyire van időm és energiám.
A legjobb az lenne, ha valaki, vagy valakik bevállalnák az állandó összefoglaló szerkesztgetést, és a topik figyelését.
-
vond
MODERÁTOR
Visszatérő probléma, így betettem egy gesztusvezérléses videót az összefoglaló aljára. Ha van még valami, amit be kéne tenni, csak szóljatok.
Aztán lassan vennem kéne nekem is egy ilyen telefont.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Masztiff1988 #1516 üzenetére
Hujjujjj, ennyire újonc vagy még?
A topik tetején legördítve, vagy itt: [link] -
vond
MODERÁTOR
Létrehoztam egy összefoglalót, az eddig oda szánt infókkal. Egyelőre elég minimál, majd lehet szépítgetni, ha lesz topikgazda, vagy valaki, aki csak az összefoglalóval foglalkozik. Addig is, ha valamit módosítani kell, vagy keletkezik fontos új információ, akkor írjátok meg nekem, hogy pontosan mit és hova tegyek be.
-
vond
MODERÁTOR
Én már csak azt nem értem, ha ennyit is ki lehet hozni a kamerából, akkor miért nem jön alapból ilyen szoftverrel és beállításokkal?
Még kelendőbb lehetne az áru, nem?
A topikhoz: Hozzászólást módosítani, és törölni is tudok, úgyhogy ha van ilyen igény, szóljatok. Valamint összefoglalót is hozzá tudok adni a topikhoz, csak mondjátok meg világosan, hogy mit kellene beletenni.
Egyébként valaki nem szeretne topikgazda lenni?
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #513 üzenetére
Túl kicsi.
Miattam lehetett volna a Redmi 5 Plus is 6 inch feletti.
Majd egyszer a Mi Max 3, ha megfizethető áron hozzá lehet jutni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
zolya1973 #323 üzenetére
Én egy ilyet veszek majd hozzá, ha meglesz a telefon: [link]
(#320) dlaj: Az is lehet, hogy ergonómikusabban van lekerekítve. Plusz a széltében fél millis különbség mellett egy csöppet vékonyabb is, mint a Note 2. Ezek így együtt eredményezhetik azt az érzést, hogy kisebb és jobban kézreáll.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
counterbill #218 üzenetére
Pont ezen filózok én is, és ezért várom már, hogy kiderüljön, itthon mennyi lesz a 4/64-es változat ára.
2-3 évig szerintem elég kell, hogy legyen a 3GB rendszermemória, nem? A mostani 2 gigás mobilom is 3 és fél éve vettem, de eddig még nem nagyon futottam bele memória hiányba.
Az már más kérdés, hogy egy nyomorult update nem jött ki a telóhoz, így még mindig 4.2-es androidon vagyok kénytelen mozogni, és sajnos egyre többször futok bele nem támogatott alkalmazásba, pedig a telefon még egész jól eldöcögne egy darabig. Innen is csókoltatom az Alcatel-t.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
tibcsi0407 #29 üzenetére
Tudom. Épp ezért kérdeztem, hogy tudják-e, mikor és milyen áron lesz elérhető.
-
vond
MODERÁTOR
Ennyiért ez nagyon jó vétel.
Épp mobilt készülök váltani, és nem nagyon akarok 50-60-nál többet kiadni az újért, úgyhogy ez a Redmi 5 Plus is erősen esélyes. Főleg, hogy 6 inches a kijelzője, ami felőlem lehetett volna még egy kicsit nagyobb is. Majd a Mi Max 3.
Bone! Az Eustock-osok esetleg nem tudnak infóval szolgálni az elérhetőségről, illetve a 4/64-es változat hazai árárról?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- Nyaralás topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest