Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orso0355
üzenetére
Miért pdf-ben letölthető
. De láttam már papírból készültet is,az más kérdés hogy el se olvastam.
Ettől függetlenül egy alapszintű használati utasítás nem ártana a mezei felhasználóknak , a hogy lakd be a telefonod, mit tegyél ha lefagy, eladás előtti teendők ,értesítések ,alkalmazások háttérben való futtatása..stb
Bogyó bá'
Azért használt telefont nem csak power userek vesznek. Abban igazad van ,hogy ha belefutnak egy FRP ,MIUI fiok lock-ba ,akkor csak pislogas van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De láttam már papírból készültet is,az más kérdés hogy el se olvastam.