Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
gránátalma
üzenetére
és @ubyegon2, csak, hogy ne én legyek a köcsög, aki azért se segít. Azért mondom az összefoglalót, mert én is onnan csináltam. De ha soha nem csináltatok még ilyet, és nem is nagyon vagytok otthon a tech világban, akkor inkább bízzátok rá valakire, mert akár rossz vége is lehet a dolognak.
- Bootloader nyitás elkerülhetetlen, annak le van írva a menete, hogy hogy kell
- 9.6.2 ROM
- MI FlashÉn raktam TWRP-t is fel, elméletileg nem kell, de nem árt ha van. És a MIUIHU Multitool-al (aminek szintén az összefoglalóban van linkje) elvileg ugyanezek megcsinálhatók. Nekem a Miflash volt a legegyszerűbb / leggyorsabb ezért azzal csináltam.
Valamint a PC-re amivel elvégzed a műveleteket telepíteni kell az android adb drivereket.Ja és, kinyitod a bootloadert, fastbootba rakod a telefont, rádugod pc-re, miflashel kiválasztod a romot és start. Kb röviden ennyi a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest