Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
gránátalma
üzenetére
és @ubyegon2, csak, hogy ne én legyek a köcsög, aki azért se segít. Azért mondom az összefoglalót, mert én is onnan csináltam. De ha soha nem csináltatok még ilyet, és nem is nagyon vagytok otthon a tech világban, akkor inkább bízzátok rá valakire, mert akár rossz vége is lehet a dolognak.
- Bootloader nyitás elkerülhetetlen, annak le van írva a menete, hogy hogy kell
- 9.6.2 ROM
- MI FlashÉn raktam TWRP-t is fel, elméletileg nem kell, de nem árt ha van. És a MIUIHU Multitool-al (aminek szintén az összefoglalóban van linkje) elvileg ugyanezek megcsinálhatók. Nekem a Miflash volt a legegyszerűbb / leggyorsabb ezért azzal csináltam.
Valamint a PC-re amivel elvégzed a műveleteket telepíteni kell az android adb drivereket.Ja és, kinyitod a bootloadert, fastbootba rakod a telefont, rádugod pc-re, miflashel kiválasztod a romot és start. Kb röviden ennyi a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő