Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Parampara
csendes újonc
válasz
lócitrom
üzenetére
Nem kérdeztük, ez volt az első ötlet. Szerencsére bejött. (Azóta tesztelve: ujjlenyomat is megy, gombok, fényképező, eddig ok.) Kétlem amúgy, hogy a szerviz tökölne ilyennel, vagy csak nagyon drágán. A hülyeségnek ára van...
(#4903) trebrona
Nem ezt mondanám rá, de köszi.

(#4911) mdraco
Leszedni ezerszer nehezebb volt, tényleg letört 4 körmöm. Mondjuk így, hogy mostmár láttam, hogy bírja a hátlap is a feszítést (azért nem full kreténbe' toltam, de kellett neki erő, hogy lejöjjön, szépen lassan haladtam), meg hogy oldalt a kis körmök hogyan/nagyjából hol kapaszkodnak, egyszerűbben menne talán. A visszarakás ennyi: egyszerű odaillesztés, kis nyomások körben, és egyszerűen bepattan. Felülről kezdtem, tehát visszafelé haladtam a leszedéshez képest. Érdemes körben a szélét még egyszer végignyomkodni a végén, mert például az USB nyílásnál pont nem pattant be, így be sem lehetett dugni a kábelt első körben. Aztán hogy egy profi észrevenné-e, hogy ez le volt szedve, azt nem tudom. Lehetséges.
(#4913) Cyrin
Támogatom, nagyon jó leírás, alapos, bár logikailag a sorrenden változtatnék itt-ott, de az első jótanácsot megfogadni érdemes: előbb olvasd el az egészet (szerintem: KÉTSZER), és utána állj neki. A kis csatlakozóknál én baromi óvatos voltam, csipesz tényleg nem árt (a visszarakásnál is próbáltam nagyon érzéssel illeszteni, végül érezhető volt, amikor ráment a helyére). Mindent lassan, óvatosan! A csavarokhoz csillagfejű kell, Phillips 00x2.0mm jelzésű szerintem éppen illett bele (szóval eléggé pici). És persze az egyik csavaron ott a megbontásjelző, kis matrica, visszatettem, szerintem pont olyan, mint volt, de azért számoljunk vele, hogy innentől a gari ugrik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest