Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Hát, reméljük, hogy beválik. Én személy szerint kíváncsi lennék a benyomásaidra. Az biztos, hogy az új dolgokat alkalmasint szokni kell.
A nagyobb méret leginkább csak akkor okozhat gondot, ha feszes farmerzsebben hordod a telót. Nálam pont ez a méret a határ, az 5,5-ös már nem férne el nadrágzsebben. De én nem hordok sztreccs nadrágokat. Én személy szerint azt javasolnám, hogy vegyél hozzá tokot és üveg borítást. Szinte kizárt, hogy ne ejtse el az ember a telót 1-2 év alatt. Néha kiveszem a tokból olyankor élvezem, hogy milyen kis vékony és csinos, de aztán 1-2 napon belül visszapakolom.
Jakuu,
köszi a probléma már megoldódott. (bár fogalmam sincs, hogyan kellene egy appot átvarázsolni egyik telóról a másikra...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest