- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
siddis #31001 üzenetére
Anno felraktam a 4X-re a crDroid 7.3-at az akkor ajánlott MindTheGApps-szel.
A 7.10-re már nem sikerült jól az update, már boot-kor "System UI stopped" (még egy csomó program ugyanígy) lett.
Az OrangeFox-ba lehetett boot-olni, de a 7.10 és a MindTheGApps re-dirty-flash nem segített. Re-dirty-flash 7.9 után helyreállt a megfelelő működés, de az már outdated.
Azt képzelem, a 7.10 már nem működik jól a MindTheGApps-szel. Lehetséges ez, vagy más az oka? Van, akinek magasabb verzió is megy vele?Örülnék, ha nem kéne clean-flash-t (és backup-restore-t) csinálnom a 7.14-hoz. Van backup a Contacts-SMS-CallLog-ról, de az appokkal nem xarakodnék, csak ha muszáj a clean.
De ellentmondó infóim vannak arról, hogy backup-cleanflash-restore nélkül, és probléma/adatvesztés nélkül áttérhetek-e egyáltalán a MindTheGApps-ról az OpenGApps-re.
Az opengapps wiki 12-es pontja szerint sima ügy : 1. wipe system 2. flash rom 3. flash opengapps 4. wipe dalvik & cache 5. reboot.
(Ráadásul: "NOTE: You won't lose any of your data or application settings using this method. This method MUST be used when switching to Open GApps from another GApps provider.")Az OrangeFox wiki viszont meglehetősen határozottan tiltja a System törlését.
És itt (xda) ( #7128 - #7131 ) szintén eltanácsolnak a gapps-cserétől.
Az igazság félúton van, vagy odaát?
Kérdeztem a szakmai topikban is, nem jött válasz...
Előre is köszönök minden felvilágosítást, ami közelebb visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest