- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
A miui-n ezt talaltam :
Viber, Messenger, WhatsApp, Gmail
Ha szeretnéd azonnal megkapni az üzeneteket, értesítéseket az alábbi teendőid vannak:
1. Biztonság --> Engedélyek --> Engedélykezelő. Alkalmazások listájából válaszd ki, amire szükséged van, és adj meg neki minden engedélyt.
2. Biztonság --> Engedélyek --> Indítópult. Alkalmazások listájából válaszd ki, amire szükséged van, és kapcsold be az automatikus indítást.
2. Biztonság --> Akkumulátor --> Akkumulátorkímélőt kapcsold ki.
4. Biztonság --> Akkumulátor --> Alkalmazás Akkumulátorkímélő. Válaszd ki, amire szükséged van, és nyomj rá a nincs korlátozásra. A háttérben futó helymeghatározás engedélyezése már a Te döntésed.
Ezeken felul a fejlesztoi beallitasokban a miui optimalizaciot kapcsold ki .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
mdraco
őstag
válasz this is life #301 üzenetére
De én megkapom az értesítéseket, csak nem rezeg. Munka közben silent módban használom, legalább rezgéssel jelezhetne, hogy hívnak, SMS jött stb.
Pedig be van kapcsolva, hogy silent módban rezegjen + az alkalmazásoknál is.[ Szerkesztve ]
-
-
mdraco
őstag
-
*Ropi*
félisten
Ezek közül egyik sem tudja a B20-at?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
mdraco
őstag
válasz gingerbalm #310 üzenetére
És azon megy a rezgés silent módban, ha értesítést kapsz?
Amúgy érdekes, nekem is global van...
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz gingerbalm #311 üzenetére
Közben látom, kiadták a B20-ast is, csak a neten nem írnak róla a weboldalukon.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
starr
őstag
Menniyre vagytok megelégedve a kamerájával?
(Ígérem többet nem kérdezem meg.) -
mdraco
őstag
Nekem még nem nagyon volt alkalmam kameráját tesztelgetnem, de gyorsba összehasonlítottam a lumia 640-el, egy sötét szobában, az előlapi kamerában az 640-es (aminek csak 1mp) jobb, viszont a hátsó kamerával valamivel jobb képet csinál a 4X. Majd fogok a hétvégén mindkettővel csinálni 1-1 képet, berakom ide, hogy lásd a különbséget Mert most nincs nálam a lumia.
Más. Rezgés bugról... pár miui fórumon téma, elvileg a betában már javítva van.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
Érdekes, némában nekem sem rezeg, csak felvillan, most vagy elszúrok valamit, vagy ez ilyen, viszont én nem is szeretem, ha ilyenkor rezeg. (A Redmi 3S Prime-om, global stable 8.1.1.0-val, most megnéztem, az ugyanitt beállítva rezeg némán, de ki is kapcsoltam, csak próbaképpen csekkoltam. )
[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
válasz gingerbalm #317 üzenetére
Köszi, akkor ez egy szoftver hiba
-
mdraco
őstag
Egy kicsit böngészve a miui oldalt, pár dolog tisztább lett.
Van aki a betat használ ? Érdemes, bugos nagyon? -
rasky
senior tag
Hamarosan én is csatlakozok MI4c után, kíváncsi leszek. Az akku volt a döntő szempont elsősorban...
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Nekem is ma megjött a 4X telefon, és már az első pillanattól imádom. Igaz, én csak a 2GB RAM típusút választottam, de ez is villámgyors (szerintem )"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
deakandras
csendes tag
Nekem is megérkezett a készülék és elsőre feltűnt, hogy a bekapcsoló gombja laza, lötyög. Ti tapasztaltok ilyesmit?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz deakandras #322 üzenetére
Itt abszolút nincs ilyen jelenség.
-
irnixxx
csendes tag
Feszes, mint egy vesztaszűz
-
mikej95
aktív tag
Levettem szilikon tokot, de semmi, stabilan ül a helyén a gomb.
[ Szerkesztve ]
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Yellow73_a
tag
Két nap után is csak azt tudom mondani, hogy nagyon tetszik az új 4X. Ma normál használat mellett, amiben volt telefon, sms, gps, bluetooth médialejátszás, zenelejátszás, Horizon TV műsornézés, kb 30%-ot merült az akksi.
Az összeszerelés minősége is patent, nem lötyög, nem zörög semmilyen gomb sem.
Egyetlen - számomra - komoly problémája a készüléknek a gyenge rezgőmotor.
Az utóbbi években hozzászoktam, hogy csak rezgő üzemmódban használtam a telefont, nem szerettem, ha csörög, ha hívnak. A rezgést bárhol észrevettem, még akkor is, ha az övtokomban volt a telefonom. Na ennél sajnos nem veszem észre, volt is ma jópár nem fogadott hívásom.
Sajnos változtatnom kell ezen a szokásomon.
De a rezgőmotort leszámítva minden szuper, kezdem megszokni a MIUI-t is, és egyre jobban tetszik, nagyon logikus, jó felépítésű kezelőfelülete van, de meg kell szoknom a sima android 5 után. -
this is life
Ármester
válasz Yellow73_a #326 üzenetére
A rezges erossege elvileg allithato a hangok es rezgesek menupont a beallitasokban ..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
tvamos
nagyúr
Nekem is megérkezett ma a készülék otthonra, csak sajnos én nem vagyok ott.
Addig is szeretnék egy bőr flip tokot rendelni rá. Tudtok ajánlani valamit?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
mdraco
őstag
válasz gingerbalm #330 üzenetére
-
Franklin
addikt
Nekem is lötyög kicsit.
-
ssteve44
újonc
Nálunk nem lötyög a gomb, a rezgés nem valami acélos az igaz, de párom használja mi band 2-vel, így semmi gond, minden szuper!
-
Yellow73_a
tag
válasz this is life #327 üzenetére
Nálam a hangok és rezgésekben csak azt lehet beállítani, hogy híváskor rezegjen, vagy sem.
A rezgés erősségét csak a képernyőérintéshez lehet állítani. -
ans
aktív tag
A tulajoktól kérdezném, duplakoppos ébresztés van?
-
dontpanic
tag
Sziasztok,
Az eu-s romot tettem fel rá, de szerintem valamit elronthattam, és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Megvolt az unlock, felment a twrp is. Előtte szerettem volna egy wipe-ot, de ott figyelmetlenségből a system-et is bepipáltam, ami a korábbi rendszert is eldobta. Ezután a gépről felmásoltam az eu-s romot, majd jöhetett az install. Fel is ment szépen, de azt látom pl. a settings / storage alatt, hogy "NON-SYSTEM storage (az első sorban, utána ott van a kategóriánkénti bontásban a foglalt terület, de pl a cache : 0 ), a gyári fényképezőt sem tudom használni, mivel azt írja tegyek be SD kártyát, és a gyári fájlkezelőben az Internal storage alatt nincs egy mappa sem, és létre sem tudok hozni új könyvtárat, hibát ír ki.
Kipróbáltam, hogy rootoltam, így most továbbra is azt látom a storage-ben, hogy "NON-SYSTEM storage", de a fényképezőt legalább már tudom használni és a fájlkezelőben is megjelentek a mappák.Én ilyennel még nem találkoztam, azt gondolnám hogy az eu-s romhoz nem feltétlen kell root. A system wipe legyalult valamit amit manuálisan kell visszaállítanom (month/jogosultág)?
Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem, vagy ez a normális működés, azaz az EU-s romhoz kell a root is. Nekem gyanús a "NON-SYSTEM storage" kiírás. Valakinek van valami ötlete?
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
dontpanic
tag
válasz trebrona #346 üzenetére
Próbáltam az EU 7.5.18/19-es és az EU 7.5.11-et (weekly) is, többször is, és mindig ugyanaz az eredmény.
A TWRP pedig 3-0-3-as.
MiFlash-sel a globalt stable-t vagy developert nem lehet felrakni? Fastboot-ost nem találok a redmi 4x -hez csak a note 4x-hez. Köszi![ Szerkesztve ]
-
dontpanic
tag
válasz trebrona #348 üzenetére
Rendben, várom, és köszönöm.
MIFlash-nek ez jó lehet http://en.miui.com/a-234.html ?(Egyébként miért kell fastbootos rom? Csak, hogy tanuljak is )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LEGO klub
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.