-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Én meguntam a MIUI bohóckodást, (led nem működik rendesen stb.) és gondoltam megnézem már ezeket a pie romokat. Hát a legtöbb jó nagy kupac ... nagyon gyér beállítási lehetőségekkel, hiányosságokkal, de szerintem megtaláltam azt a romot, amin nem találtam olyat, amit nem tudnék beállítani, nos ez a legújabb HAVOC. Szerintem marad is ez, töltést mértem fasza a gyorstöltés, amit kiír a telefon 4.1V stb.az viszont hülyeség, szépen tölti 9V-al:

Már csak arra keresek megoldást hogy tudnám a stock statusbar ikonokat lecserélni, mert azok nekem nagyon nem tetszenek. Ha valaki erre tud jó megoldást ne legyen rest megosztani velem.
Végül egy kis bizonyíték, hogy a 3 színü leddel hogy lehet előcsalni BÁRMILYEN színt, ha a kernel megfelelő (ezt a honoron is meg kéne bütykölni). A kép direkt nem fókuszált, mert így jobban látszik a led színe, bár élőben sokkal sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő