Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
tag
Ma úgy gondoltam, rámegyek kicsit a SOT-ra.
Tegnap este 22:20 körül húztam ki a töltőt. Ma reggel pedig bekapcsoltam a Google térképet, hogy folyamatosan bekapcsolva maradjon a képernyő, illetve játszottam egy kis szókeresőt is, meg rendeztem a zenei albumjaomat, albumborítókat. Telefonhívásom nem volt ma egy darab sem, de mind a wifi, mind a bluetooth, valamint a google térképnek köszönetően a GPS is be volt/van kapcsolva.
Így most 22 óra 58 perce van bekapcsolva a telefon és 10 óra 29 perc képernyőidőnél tartok, de még van 16%-om az akksiban. Nem semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest