- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ennél a 27$-os akciós árnál nemigen kapod olcsóbban, ez 10% mínusz az alapárhoz (31$) képest. 10$-t erre kb kizárt, h adnak, az a beszerzési ár alatt lenne.
Más: ma töltöttem fel először a 20Ah-s kicsikét, reggel 9.45-kor raktam a samu gyorstöltőre, a töltési idő nagyrésze alatt 16.5-17W volt a konnektornál mért teljesítményfelvétel, ami azt jelzi, hogy a max 15W-os teljesítményét adhatta le a töltő. Úgy 75%/5óra töltésidő környékén kezdte csökkenteni a töltőáramot, először 9W, majd 5, mostmár 3W alatt tölt úgy, h az utolsó pötty villog.
Szumma szummárum biztosan megvan a speckó szerinti 72Wh
, de ha megjön az USB-s mérőm, precízebben ki fogom mérni (igaz, az tovább tart majd, mert az a mérő nem jó 9V-ra, és az 5V-os gopro töltőmet kell majd használni.)
-
Ja, én a kínaiból rendeltem, itt volt <3hét alatt. Simán a termékoldalat nézd.
Amúgy miért nem a 20-asat veszed
? Épp olcsóbb a 16-osnál
Ma van rajta napi akció, 27$.
-
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
"Ezt jól veszem le a kommentekből, hogy a banggood-on elég korrekt a garancia kezelése?"
Korrektek, csak hosszadalmas elintézni."Vagyis egy csomó esetben csak küldenek egy cserekészüléket, de ha be is akarnák vizsgálni a pb-t, akkor is ők állják a postát?"
Nem küldenek cserét, bekérik a rosszat. Nem állják a postát, azt a paypal-tól lehet kérni."Magyarul, ha nincs szűkségem gyorsan rá, akkor ez a best forrás?"
Az egyik legjobb választás, igen."És ha gyorsan kell, akkor melyik a jobb gari szempontból, az eurostock vagy a xiaomishop.hu?"
Én az eustock-ot választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged