Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

t72killer titán Szerintem ennél a 27$-os akciós árnál nemigen kapod olcsóbban, ez 10% mínusz az alapárhoz (31$) képest. 10$-t erre kb kizárt, h adnak, az a beszerzési ár alatt lenne. Más: ma töltöttem fel először a 20Ah-s kicsikét, reggel 9.45-kor raktam a samu gyorstöltőre, a töltési idő nagyrésze alatt 16.5-17W volt a konnektornál mért teljesítményfelvétel, ami azt jelzi, hogy a max 15W-os teljesítményét adhatta le a töltő. Úgy 75%/5óra töltésidő környékén kezdte csökkenteni a töltőáramot, először 9W, majd 5, mostmár 3W alatt tölt úgy, h az utolsó pötty villog. Szumma szummárum biztosan megvan a speckó szerinti 72Wh  , de ha megjön az USB-s mérőm, precízebben ki fogom mérni (igaz, az tovább tart majd, mert az a mérő nem jó 9V-ra, és az 5V-os gopro töltőmet kell majd használni.) , de ha megjön az USB-s mérőm, precízebben ki fogom mérni (igaz, az tovább tart majd, mert az a mérő nem jó 9V-ra, és az 5V-os gopro töltőmet kell majd használni.)
- 

t72killer titán Ja, én a kínaiból rendeltem, itt volt <3hét alatt. Simán a termékoldalat nézd. Amúgy miért nem a 20-asat veszed  ? Épp olcsóbb a 16-osnál ? Épp olcsóbb a 16-osnál Ma van rajta napi akció, 27$. Ma van rajta napi akció, 27$.
- 

t72killer titán 
- 

Saccco nagyúr 
- 

Saccco nagyúr "Ezt jól veszem le a kommentekből, hogy a banggood-on elég korrekt a garancia kezelése?" 
 Korrektek, csak hosszadalmas elintézni."Vagyis egy csomó esetben csak küldenek egy cserekészüléket, de ha be is akarnák vizsgálni a pb-t, akkor is ők állják a postát?" 
 Nem küldenek cserét, bekérik a rosszat. Nem állják a postát, azt a paypal-tól lehet kérni."Magyarul, ha nincs szűkségem gyorsan rá, akkor ez a best forrás?" 
 Az egyik legjobb választás, igen."És ha gyorsan kell, akkor melyik a jobb gari szempontból, az eurostock vagy a xiaomishop.hu?" 
 Én az eustock-ot választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, de ha megjön az USB-s mérőm, precízebben ki fogom mérni (igaz, az tovább tart majd, mert az a mérő nem jó 9V-ra, és az 5V-os gopro töltőmet kell majd használni.)
, de ha megjön az USB-s mérőm, precízebben ki fogom mérni (igaz, az tovább tart majd, mert az a mérő nem jó 9V-ra, és az 5V-os gopro töltőmet kell majd használni.) ?
? 
 . A teló merül ha használják, esetleg a szemetet le lehet tiltani package disabler pro-ban/app managerben.
. A teló merül ha használják, esetleg a szemetet le lehet tiltani package disabler pro-ban/app managerben.