Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ákinard

aktív tag

Sziasztok!

Van egy iPad mini 2-m, egyre gyengébb akkuval, és olyan PB-t szeretnék vásárolni, ami ezt a tabletet 1x-2x fel tudja tölteni. Sokat járkálok el, belekezdek a túrázásba is, sokszor nincs közelben konnektor, hogy töltsek.
    Most egy Aldis 7400 mAh-s PB-t használok, ez 5 éves, és ha fullon van akkor 30-40%-ot huz a tabletemen. Ha előtte telefont is töltöttem, akkor már lehidal a töltéstől.
    Eddig nem nagyon ismertem a MI-t de egy kolléga ódákat zengett a telefonjaikról, a BT hangszórórol, így akadtam rá a MI PB 2C 20000mAh akkura.
    Kérdésem, hogy a tabletem ez fel tudná e tölteni legalább kétszer? (Nyilván az idők folyamán majd csökken a kapacitása ezt tudom). Van-e ennél jobb verzió? Mire érdemes figyelni? Van valami bevált üzlet? (A netről rendelj, aztán nézd, hogy csillog-e a betű a gravírozásokn témákért nem vagyok oda, inkább megveszem boltban, de eredetit veszek)

Azt is szívesen veszem, ha mást ajánlotok helyette, akár más márkát is.

(Amugy iphone 5C-t, gps-t apró kütyüket kellene kiszolgálnia, de a tablet és a telefon a fontos. )

Október elején el kell vonatotnom Brassóig, 18 óra, igy ki is próbalnám rögtön a szolgáltatásait 😀

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák