- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem volt hamis es eredeti Piston is. Higgyetek nekem: NEM lehet összekeverni. A hamisat ugy teped le a fejedröl, mintha egy darazsfeszek kijaratat nyomtad volna felreertesböl a füledbe.
Aki eleg öreg ahhoz, hogy tudja mi az a sokol radio, nem teved nagyot emlekei alapjanErdekes, hogy az OnePlus "gyengebb" izolacioval rendelkezik a cikk szerint, pedig szerintem a Piston is nagyon gyenge. En biztos nem vinnem repülöre, de buszra se szivesen, mert fel kell tekerni a hangeröt kemenyen es nekem csak egy par fülem van, a garancia meg mar lejart ra.
-
marchellow
tag
a kép alapján én is visszahajtogattam és tényleg nem lóg ki semmi, viszont itt-ott annyira visszahajlik (kb 180 fokban) a kábel hogy nem szívesen hajtogatnám vissza évi 3-nál többször...
én innen rendeltem: http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm
18.69 $ volt, ingyenes szállítás. eredeti cucc, lecsekkoltam mindenféle szempont szerint. sokak szerint csokoládé illata van az eredetinek, hát tény hogy valami kellemesebb illattal rendelkezik, de azért csokinak nem mondanám.nekem az alap haranggal úgy bepattan a fülembe, hogy amikor kiszedem olyan mintha pezsgőt bontanék.
hangja kellemes, tényleg sok a mély, de hát olcsó fülesnek ne nézd a mélyét tartja a mondás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest