- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, 2 napja van meg - HMW2-t váltott. Bevallom az szebb, jobb és igényesebb is mint a XIAOMI WATCH, de sajnos a hangszóró/mikrofon kombó miatt folyamatosan szivatott a kocsi kihangosítójával. Így elengedtem az "órán keresztüli beszélgetést". Nyugtassatok meg, hogy a telót erről (MIWATCH) is meg tudom "csörgetni", ha nem találom hirtelen, ugye? Ez volt az egyik leginkább hasznos feature a HMW2-őn - mélységesen elsziorodnék, ha ezt a ma már basic dolgot sem tudja/tudná... Előre is köszi!
-
_pda_
tag
Sziasztok,
Az AOD-nek ki lehet kapcsolni az automata fényerő szabályozását?
Valamint a reggeli időjárás alarmra sincs nagyon szükségem
Köszi
-
Dimond G
senior tag
Hol tudom beállítani azt, hogy mennyi lépésnél jelezzen, hogy elértem?
-
erzol
őstag
Vajon az óra mi alapján válogat, hogy miről jelez értesítést és miről nem?
Bár lehet régió probléma.
Mi home alkalmazástól egyáltalán nem fogadja az értesítéseket.
Ezt csinálja a huawei watch fit - em is.
Amazfit verge a zepp appon keresztül simán jelzi... -
gibzon37
csendes tag
Óraátállítás után nem szinkronizálja az elmúlt napokat a telefonon.....
Valaki tudja a megoldást? -
csemeteim
tag
Sziasztok
Tudok sötét módot varázsolni az aplikációra?Köszi -
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy eddig az energiaszintet jól mutatta, reggel kb 100-on volt, majd nyilván a nap folyamán csökkent, de most hiába az alvás, nyugalom, nem akar 60 fölé menni. Úgy vettem észre, hogy egy vérvételt követően csinálta ezt. Az energiaszintem tuti nem ennyi amit mutat... Más minden rendben.. alvásidő, stb.
Tapasztalt más esetleg ilyet? -
venom8888
őstag
Hello. Gondolkodok venni ilyen orat, jo cucc vagy inkább vegyek masikat?
-
pch
senior tag
Üdv!
A bed time az másnál se időzíthető? -
csemeteim
tag
Sziasztok
Most vettem az órát.
Hogyan tudom beállítani hogy híváskor jelezzen ?
Köszi -
pch
senior tag
válasz
cintula187 #175 üzenetére
A xiaomi hajlamos kilőni a nem használt alkalmazásokat. Próbáltad elvenni tőlle ezeket a jogokat? (Akkumulátorkímélő letiltása és az alkalmazás zárolása a lakattal)
Amúgy a kérdésre válaszolva nem közelező. Ha nincs nálad a telefon a legközelebbi kapcsolatnál szinkronizál és ott van, hogy merre jártál. -
persil
nagyúr
válasz
cintula187 #175 üzenetére
Termeszetesen nem kell bekapcsolni a gps-t a telon. Miert kellene?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Huawei Watch GT-t cserélnék erre. Eddig Huawei telefonnal használtam, de cserélve lett Xiaomi -ra és nem igazán akar kapcsolódva maradni. Kérdésem, hogy kötelező e a csatlakozáshoz a GPS bekapcsolása a mobilon? -
erzol
őstag
Nálam az a baj, hogy anno az első mi band-om miatt kínai szerveren kellett mi fit-et regisztrálnom.
Ez a gyász meg azt írja, hogy adatvédelmi okokból nem lehet adatot másolni kínai szerverről.
Ha a wear app-ban régiót váltok kínaira akkor szépen át jönnek az adatok, de nem lehet a mi watch - ot választani készülék hozzáadásnál.
Mi fit accountban nincs lehetőség régió váltásra... -
bela85
aktív tag
"Ébresztő: ha be van állítva az órán arról nem tud a telefon. Ugyanúgy ha a telón állítom be akkor az csak ott van beállítva. Azaz pl nem lehet az órán kinyomni a telefon ébresztést."
Ez engem is nagyon bosszant, és a poén, hogy Play Store-ból letöltött bármilyen ébresztőóra program sem jó.. hiába töltök le bármit és állítom be a jelzést, az óra nem jelzi. Ennyi pénzért ez alap lett volna, ha már egy sima Honor Band 5 karkötő is tudja...
-
pch
senior tag
Üdv!
Nekem is megjött a cucc. WearOS órát váltott. Konkrétan a Ticwatch Pro-t.
A váltás oka: a wear szerintem nagyon lassú! Legalábbis ezekhez az aktivitás mérőkhöz képest. Viszont megnéztem mit hasznalok a Ticwatch-nál és azt mind tudja ez is.
Szóval én nem bántam meg.
Három hiányosság van csak.
Értesítés. Ha kihúzom az órán nem tűnik el a telón és fordítva.
Ébresztő: ha be van állítva az órán arról nem tud a telefon. Ugyanúgy ha a telón állítom be akkor az csak ott van beállítva. Azaz pl nem lehet az órán kinyomni a telefon ébresztést.
Hívások: jó lenne egy fix szöveges elutasítás nem csak némítás és elutasítás. (Bunkóság csak kinyomni így meg ugyanúgy elő kell venni a telefont.
Előnyök:
Szép. Piszok gyors. Eddig jól monitorozta a tevékenységet.
Vízálló tényleg.
Xiaomi a telefon is meg az óra is lehetne jobb ökoszisztéma is akkor már. -
_pda_
tag
Sziasztok,
Kijelző védőt keresek, van valakinek használható itthoni linkje?
Esetleg tapasztalat, melyiket érdemes?
Ha jól mértem, 42mm-es való rá.
Bumpert esetleg vett rá valaki?Köszi
-
tyielow
aktív tag
válasz
kbyte1024 #167 üzenetére
Fair enough. Végülis ez minden fogyasztói termékre rávetíthető igazság. Van aki beéri a daciaval, van aki nem.
4-5 évvel ezelőtt, mikor még gyerekcipőben volt az OKOS okosóra piac, nagy nehezen szert tettem egy használt Motorola Moto 360 órára (google ios). Annyi sok jó cucc volt benne, de érezhetően gyerekcipőben volt még a technika, az 1 napos akksiidőről nem is beszélve... ja és mindezt 120 ezerért újonnan. Szóval azt kell mondjam elégedett vagyok az iparággal és amit fejlődtek az órák és 30+ forintosért ez kíváló -
tyielow
aktív tag
Olvasva ezt a sok nyűgöt meg panaszt. Én nem értem. Egyetlen problémám hogy a régi Mi Fit adataimat nem tudom beolvasni, mert a facebookos fiók kiválasztásakor megnyekken... de ezt leszámítva az óra hozza amit kell. Előtte Mi Band 2/3/4-em volt, szerettem őket, ismertem a márkát, az appet, hogy mire képes. Utánanéztem ennek az órának és hozza amit ígértek.
-
sellas
tag
Nekem is méri a futást és a sétát anélkül, hogy bármit benyomnék, mutatja a lépéseket és a kalóriát. Persze folyamatos pulzusmérésen van.
Illetve rájöttem, hogy gyönyörű ez az óra, többen megdícsérték. És, mivel annyira megtetszett, hogy akartam egy komolyabbat, pl. egy Samsungot (EKG és vérnyomás, és navi miatt, azok menők), megnéztem mindent itt-ott, de (legalábbis nekem) nem tetszenek, játékszernek néznek ki a Xiaomihoz képest. A Huaweien meg ez a bevésett számok a szélén csak képen néznek ki jól. -
bela85
aktív tag
Szia!
Bocsi, esetleg az én problémámra nem tudsz megoldást?
Hiába írtam ki, senki se reagált..
"Valahogy beállítható, hogy ha a telefonon megszólal az ébresztő azt az óra jelezze és ki tudjam rajta nyomni?
Hiába van engedélyezve az értesítés az óra alkalmazásnak, nem jelzi."A régi Honor band 5 okoskarkötő simán jelezte, és azon keresztül tudtam szundira tenni vagy kikapcsolni az ébresztőt!
-
persil
nagyúr
Ha a szamlapra gondolsz, akkor ott csak az aktivan elegetett kaloriat irja, szoval, ha a fotelben tespedtel, akkor az nulla.
Temposabb seta utan mar latni kellene valamennyit.
Ha belepsz az oran az aktivitas menube, akkor latod a teljeset is.Egyebkent ezek az orak egyaltalan nem teljesen pontosak ilyen szempontbol(nem, semelyik, akarmennyi penzbe is kerult), inkabb amolyan iranymutatokent lehet hasznalni.
Egyebkent naponta mutatja, ejfelkor reset, ez normalis.
-
Viper26
nagyúr
Nekem mára eddig nulla kalóriát ír, gondolom az nincs rendjén.
-
blackfly
tag
válasz
Napfénysüti #152 üzenetére
De jó! Erről az importálási lehetőségről nem tudtam. Köszi!
-
blackfly
tag
válasz
Napfénysüti #150 üzenetére
Én is a bip lecserélésen gondolkozom. 3 év után kezd haldokolni. Nem okozott problémát neked, hogy az amazfit felhőben tárolt adatokat nem tudod tovább görgetni a Mi watch-al?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jó árfekvésű, letisztult, elegáns termékkel lépett be a Xiaomi saját nevén az okos órás piacra, sokrétű szolgáltatáskínálattal és kiforrottnak tűnő szoftverrel.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest