- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- TKSTAR TK905
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
Sziasztok,
van arra lehetőség, hogy Redmi Watch 3-ra magyar nyelvű rendszer kerüljön? Most angol-al megy.
Köszönöm előre is -
csemeteim
tag
Megérkezett a magyar verziós apk.
-
hege21
aktív tag
-
scream24
senior tag
Nem sok köze van a telefon váltáshoz, mivel én nem váltottam telefont, de néha mégis fel-felvillan a kijelző egy pillanatra. Teljesen random. Éjszaka mondjuk nem, mert én viszont bekapcsoltam a raise to wake , így 23:00-tól 05:00-ig nem villan fel, így éjszaka nem zavar.
-
tyielow
aktív tag
Na, a legújabb: pár hete telefont váltottam, S20-ról S22-re. Megadtam minden engedélyt az appnak. Azóta mennek a hívákijelzések, ébresztés, stb.
A "Find my phone" funkció teljesen halott. Az esetek felében nem műxik.
És ami legjobban zavar: RANDOM időközönként felvillan a kijelző, mintha be lenne állítva a raise to wake, csak éppen ki van kapcsolva. A legjobb, mikor éjjel aludni próbálnánk ez meg 1x csak a pofánkba világít... -
csemeteim
tag
Sziasztok
Ha szinkronizál a program a Xiaomi Clouddal akkor hol találom az adatokat a felhőben?
Köszönöm -
-
scream24
senior tag
Van esetleg valami másik applikáció, ami kezeli a vekkert? A Mi Fitness ma elköszönt, telepíteni sem tudom. Se a play áruházból, se korábbi verziót. Köszi.
-
dave_gahan
aktív tag
Üdv,
néhány hete van meg az óra és misztikus hibát vettem észre: csak olyan szám hívásáról kapok jelzést, amely szerepel a telefon névjegyzékében. Ha olyan számról, amihez nincs névjegy, akkor nem rezeg... -
pch
senior tag
Jött update
-
Robertó79
tag
Azt hol kell beállítani hogy pl messenger vagy gmail üzenetnél lássam a tartalmat is ne csak a feladót?
-
Forestjo
senior tag
válasz
Napfénysüti #384 üzenetére
Azt hol tudom megnézni? Amikor a reset után újraállítottam, magyart állítottam be. Persze ha tudna magyarul, az lenne a király 👍
-
Robertó79
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van egy ilyen órája és nem jelzi az üzeneteket se a mailt csak a hívást mit kell beállítani? És hol? -
Forestjo
senior tag
válasz
Napfénysüti #381 üzenetére
Nekem végül sikerült, amikor a QR kóddal letöltöttem az appot, és regisztráltam, vagyis beléptem a fiókomba, de új jelszót állítottam be rá, mert a régire nem emlékeztem.
Tegnap letiltott 24 órára, mert túl sokszor próbáltam eltalálni. Aztán ma végre sikerült új jelszóval belépni, de a menetét ne kérdezd, mert nem tudnám elmondani. 😉
Egyszercsak azt vettem észre hogy párosodni akar. Az óra még a kapcsolatfelvétel után se tért magához, pedig az appban már kiválasztottam a típusát, aztán valahogyan megjelent minden.
-
Forestjo
senior tag
Szia! Nem tudom hogyan keltsem életre az órát a reset után. Bekapcsolás után a nyelv -az angol kiválasztva, majd egy QR kód, amivel le van töltve töltve egy program, de azzal hogyan tudom párosítani az órát?
Az órán lévő kód alatt ott a kék next felirat, ha rányomok csak a tanúsítványok jönnek be, amiből már semmit se lehet csinálni, csak visszalépni a nyelvek beállításáig.
A korábbi Galaxy A71 volt párosítva, de telefon csere miatt (S20FE) reseteltem, mert sehogy se akarta felismerni.
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Hol tudom szinkronizálni az egészség adatokat szinkronizálni a mi fiókkal. A régieket le tudom kérni.
Köszönöm -
csemeteim
tag
Sziasztok
Érdeklődnék hogyan tudom rábírni a mi fitness programot hogy szinkronizáljon a Stravával. Egy ideje semmit nem szinkronizál, kileptem beleptem semmi. Más program van esetleg erre a célra? -
LTJuice
újonc
Sziasztok,
A MI watch-omat 11T-vel használom illetve használnám.
Egy ideje nem küldi tovább az üzeneteket, a vibrálás is elmarad és a lépésszámláló sem megy. A többi funkciót annyira nem használtam.
Nem tudom mihez kötni, nem volt frissítés sem, egyik napról a másikra kezdte el a problémát, pár hónapja.Mi lehet a gond és mit tudok tenni, hogy normálisan tudjam használni?
Köszi.
-
pch
senior tag
Észrevettetek akksi gyengülést?
-
scream24
senior tag
Nyilván nem vagyunk egyformák. Nálam standard-ra van állítva. Építőiparban melózom, ahol van zaj bőven, de mindig észreveszen, ha keresnek. Sportolás közben is, mikor jelzi a megtett távot, pedig sokszor terepen bringázok. Illetve amióta megvan, erre kelek, sosem aludtam el. Tehát számomra bőven elég.
-
p@gabi
tag
Elég silány a rezgése
Zajosabb környezetben dolgozom,úh hallani nem hallom a rezgést,általában nem veszem észre az értesítéseket egyáltalán,a hívást is csak akkor,ha sokáig csörgetnek
Ha nagyon szorosra húzom a szíjat jobb a helyzet,de az meg zavar és akadályoz a munkámban
Mi band 5-öm is van azzal soha nem volt ilyen problémám,az még az asztalról is lemászik töltés közben,ha úgy adódik -
orkati
tag
Sziasztok! Azt megtudná mondani valaki, hogy mennyire erős a rezgése? Mondjuk egy Mi band -hez képest?
-
Hópihe5
tag
Sziasztok! Miért nem tudom a Xiaomi mi watch okosórámat párosítani a Samsung mobilomhoz? Letöltöttem az alkalmazást, de nem találja a telefon az órát...
-
IOX
tag
Még 1. Azt, hogy milyen magas pulzus elérésekor figyelmeztessen hol tudom beállítani?
-
IOX
tag
Sziasztok! Hol tudom beállítani azt, hogy tétlenség esetén jelezzen?
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Nem nézegetem naponta a fitness programot, de ma ránéztem és azt vettem észre, hogy július 16 óta nincs se lépés se kalória adat. Szinkronizál az óra, ma is de csak a "Standings" részt emeli át az órából, a többi adatot nem.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Van rá vmi megoldás? -
-
KunEmber
senior tag
Nem sokat pörög ez a topic, most vagy ennyire rossz, vagy minden hibát kijavítottak és már mindenki használja elégedetten?
Mi a valóság? Térkép, futáshoz kapcsolódó részek (pulzus, GPS) működnek jól?
Feleségemnek van egy Mi Watch Lite órája, azon ezek a dolgok egészen jól összekommunikáltak az iPhone Egészség appal is. Olvastam, hogy vannak itt almás felhasználók, nyilatkozhatnának!
-
Forestjo
senior tag
válasz
Gutenberger #347 üzenetére
Az AoD nálam androidon de mindig stabil.
-
Gutenberger
tag
Sziasztok! 2 problémám van a mobil alkalmazásban a kültéri futással beállítottam, hogy a kijelző mindig legyen bekapcsolt állapotban. De nem működött. A másik, hogy az always on be volt kapcsolva egész nap, de volt hogy random az sem ment. iPhone-nal van párosítva. Köszönöm, ha van ötletetek!
-
-
Azt rontjátok el, hogy tegnap, vagy tegnapelőtt frissült, akkor magyar lett. Ma frissítettem megint, újra angol. Szóval akinek up-to-date, annak angol.
Fel se tűnt, hogy visszaváltott, csak most, hogy írjátok és ránéztemCserébe az alvásom még mindig nem ugyan az, mint órán
-
csemeteim
tag
Mit kell tenni hogy magyar nyelvű legyen?
-
szente
addikt
Sziasztok!
Pár napja elvileg jött egy update, amivel magyar lenne az app a Play értékelések szerint, viszont nekem angol maradt. Mit rontok el? -
tyielow
aktív tag
#2649 Leather bracelet 22mm Geekthink black-black, 4970,00 Forintért ideküldtek egy ipari hulladékot, igazi mélykínai szar. Nemhogy műbőr, konkrétan merev papír, bőrhatású bevonattal. Megeresztek feléjük egy szép üzit...
-
tyielow
aktív tag
Az jó jel, azt jelenti nincs tele hibával, gondolom. Az applikációval ugyanúgy szinkronizál? Ha igen, akkor megpróbálnám megmókolni én is
Más: 10 hónap használat után elszakadt a gyári szíj. Lehet nem tett jót neki hogy minden hétvégén gané házépítős melóban hordtam. 1,5 hete már úgy hordtam, hogy minden reggel gyorskötözővel megfűztem, este meg levettem
El is hagytam az építkezésen, másnapra lett meg. Mert hát nincs rajta hangszóró hogy csipogással jelezzen.... na mindegy a héten érkezik az új szíj.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Olvasom, hogy tobben is irtok "mokolt wear" approl.
Ez miben jobb, mint a gyari mi fitness, megeri feltenni?
Illetve, ha donto tobbseg szerint jobb/frissebb/szebb/stabilabb/nemtom, akkor kerhetnek egy friss linket hozza valakitol?Elore is koszonom!
-
szente
addikt
Sziasztok!
Valahogyan betudom állítani az órát, hogy ébresztéskor az óra rezegjen? Vagy csak úgy, hogy ha az órán állítom be az ébresztőt?
Üdv.
-
szvoboda
tag
A legújabb mod wear appal próbáltátok? v111. Telegram csatornán fent van már.
-
szvoboda
tag
Sziasztok!
Olyan kollégát keresek, akinek szintén tetovált a csuklója. A kérdésem az lenne, hogy a pulzus mérés neki is kihagy, megáll, vagy az én órám szenzora a rossz.
Amazfit óránál nem gond a tetovált csukló.
Köszönöm! -
atosan
veterán
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
atosan
veterán
Üdv,
Nektek is repedezik a gyári szíj? Decemberi vásárlás, de már látni rajta.
Honnan és milyenre érdemes lecserélni? -
csemeteim
tag
Sziasztok
A https://www.conversmod.ru/micolor/files/MiWear_2.14.1i_m0tral_v110.apk nem nyílik tudna valaki használható linket adni?
Köszönöm -
sellas
tag
Nekem Xiaomi mi 8. Végre, köszi, éjfél után kiderül, jó lett-e
Update: látom, már 4 napja felrakja, csak nem vettem észre, mert minden automatikus frissítésen van, és a Play áruház szerint az utolsó frissítés március 16 (pedig nem). Ennek ellenére nem tudom jó-e, mert az elmúlt hetekben tapasztaltak miatt mindig nyomtam egy manuális szinkronizálást 23:50 körül. De majd látom.
-
szente
addikt
Nektek hármótoknak milyen telefonotok van?
-
pch
senior tag
Nekem is előjött. 10x ezer lépés helyett 4670 volt az appban. :(
-
sellas
tag
A helyzet még rosszabb. Ahogy mások is irták Google Play értékelések között, most már az van, hogy akkor is adatot veszít, ha napi ötször manuálisan szinkronizálok. Pl tegnap 12 ezer lépés helyett 3000 lépés van az appban és 500 helyett kemény 54 kalória. Pedig március 16 óta nem frissítették az appot, tehát nem tudom hogy lett még rosszabb. Lassan egy hónapja nem képesek kiadni egy javítást. Az óra így használhatatlan arra, amire használnám. Már vagy ötször reseteltem az órát és az appot is. Küldtem három hibajelentést. Katasztrófa, el fogom adni az órát.
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Végigolvastam a hozzászólásokat. Hasonló dilemmában vagyok, mint pár fórumtárs, GTR2e és a Xiaomi Mi Watch és a Huawei GT2e között gondolkodom, egy PACE-t fog váltani.
Mivel nagyon megszoktam a PACE "AOD"ját, szeretném itt is használni, viszont míg a GTR2e-nél követi a kiválasztott számlapot, itt (a videók alapján amiket eddig láttam) viszont elvileg csak néhány választási lehetőség volt, amennyiben AOD be van kapcsolva.
Változott ez esetleg szoftveresen valamit, vagy továbbra is korlátozott az AOD számlapok száma? Van esetleg olyan watchface, ami "lebutított" verzióban, de AOD-nél is ugyanúgy néz ki?
Lentebb említettétek, hogy Stravával már képes szinkronizálni a készülék, ez jó hír, mert ezzel használnám, elvileg ez sem volt megoldva a kezdeteknél, ha nem tévedek, viszont ez elérhető "mókolás" nélkül az alap szoftverével?
Köszönöm
!
-
darthsmoke
Korrektor
Köszi a gyors választ!
Most én is kipróbáltam, a listából a Mi Watch Global-t választottam, de ugyanazt a firmware-t ajánlja fel, ami rajta volt (1.3.63). Gondolom, ez a legújabb.
Viszont a számlap-választék igencsak bővebb, gyorsan választottam is egy jót.
Meg beléptem a Telegram-csoportba, aztán majd ott figyelem az eseményeket. -
erzol
őstag
válasz
darthsmoke #303 üzenetére
Régóta használtam az órát a gyári app-al, mikor a kedves fórumtárs írta az alternatív alkalmazást.
Feltelepítés után egyből nyomott is az óra egy frissítést, amit amúgy már nagyon rég csinált.
Óralapot csak az app-ban lévő listából lehet telepíteni. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen órát, és az a kérdésem, hogy először a "hivatalos" Mi Fitness (Xiaomi Wear) applikációval kell összeszinkronizálnom, frissítenem a firmware-t, vagy egyből tehetem fel a fentebb linkelt "mókolt" verziót?
Egyébként az a "mókolt" verzió miben jobb a gyárinál? Annyi, hogy lehet feltenni custom számlapokat? (Az hogy megy? Le kell tölteni a fájlt és fel tudja rakni az órára?)Köszönöm előre is,
Gábor -
sellas
tag
A Xiaomi Wear visszatevése se oldotta meg igazán a szinkronizálási problémát, csak azt hittem. A Xiaomi Wear képes több nap korábbi nap adatát is visszaszinkronizálni, ugyanakkor a heti lépéseknél folyamatosan "nincs adat" volt, gondolom összekeveredett, mert volt egy újabb verzió is. Visszatettem az Mi Fitnesst megint, az adatok ismét jók, de továbbra is csak az aznapi adatokat szinkronizálja. Közben láttam, hogy másoknak is van ilyen problémája, nem képesek javítani. Ez is egy jó kis (mentális) edzés, hogy minden nap 23:50-kor szinkronizáljak egyet, ha nem akarom az aznapi edzésem / lépéseim a kukába dobni. Majd biztos minden egyes nap, buliban, utazáskor, alvás közben, randim ezt fogom csinálni. Kösz, Xiaomi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jó árfekvésű, letisztult, elegáns termékkel lépett be a Xiaomi saját nevén az okos órás piacra, sokrétű szolgáltatáskínálattal és kiforrottnak tűnő szoftverrel.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest