- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gattolino #2430 üzenetére
Egyelőre semmi, de nem nyomkodtam még. Az ujjlenyomat olvasó bugos még, AOD mellett old gyorsan. Nekem kb ennyi lett volna a lényeg, nem sikerült orvosolni.
Van változás. Nekem a töltést méri egy kütyű. Több áramot enged az akkura azonos hőfok mellett. Mindenki döntse el, hogy ez jó e vagy sem. Ergo gyorsabban tölt a telefon, meleg környezetben is. Ez tény, a mérés nem hazudik. Én 18W-al töltök max amúgy.
-
válasz
gattolino #2257 üzenetére
Én a 2* 5* oprikait nagyon fogom hiányolni, de a széleken lévő él veszteséget nem. A kijelző ívelése sem hiányzik majd, meg pár dolog.
Amúgy vicces, hogy talán be sem fut a 10-es droid frissítés már lesz másik amin alapból az lesz. A MI elég vicc amit szoftver téren művel. Az EU-s dolgokat nem nagyon fejleszti, csak 626. dolguk azokra fejlesztést írni.
-
novinyul
veterán
válasz
gattolino #2199 üzenetére
Pár éve, évtizede még igaz volt ez az állítás, manapság már nem igazán kell másolni. A technológia már elérte azt a szintet hogy, saját maguk is tudnak fejleszteni. Vannak trendek amit követnek a gyártók és eszerint építik fel az éppen aktuális termék kínálatot. Amúgy meg mindkét rendszer emelt át ötleteket a saját felületébe. Szerintem ezen át kellene lendülni.
-
mizoli
addikt
válasz
gattolino #2196 üzenetére
Van ötletük, igaz nem saját, de Kína már csak ilyen.
"Ha olyan vagyok, mint az ios, majd jobban vesznek. "Csak meg kell nézni a miui témaáruházat. Kis túlzással amelyikben nem nagyszemű, igen rövid szoknyás kislányok vannak, az ios copy.
Most csak annyi történt, hogy ezt rendszerszintre emelték.Jelenleg 3 Xiaomi telefonom van, tudom miről beszélek. Igaz, egyiken sem miui van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged