- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azozo
senior tag
válasz
zsolti72837 #3540 üzenetére
Kiváncsi vígyok mi fejlődött.....
Üzemidő ,gyorsaság,gördülékenyebb...esetleg a kamera ,de azt nem nagyon írták....
szuperwallpaper alapbóól ebbe sincs benne vagy nem találom... -
törölt tag
válasz
zsolti72837 #3522 üzenetére
Nem a Digin múlik, hanem a romon. 12.5-ösön hibátlan, a régebbiek között van, amelyiken nem működik.
-
azozo
senior tag
válasz
zsolti72837 #3520 üzenetére
Amúgy mikor csak a digi sim volt engedve akkor látszott a vowifi ikon mikor "lehúztam " a képernyőt,de utána visszaengedve már nem látszott ...
Hát még minden felállást kipróbálok a hétvégén/anyám redmi 6-os mobilján simán mülödött a kódok aktiválá után
/ vagy lehet adigra nekem is megjön a frissítés...
-
azozo
senior tag
válasz
zsolti72837 #3518 üzenetére
A SIM kártya rásznél megjelenik a wifi kapcsoló?
-
azozo
senior tag
válasz
zsolti72837 #3515 üzenetére
for enable
VoLTE *#*#86583#*#*
VoWIFI (wifi calling) *#*#869434#*#*MOst már megjelent a volte ikon
Otthon majd kipróbálom a vowifit is .... -
törölt tag
válasz
zsolti72837 #3507 üzenetére
Pedig nem bonyolult, mindkét sim helyen ugyanazt tudja a cucc.
-
zhorvath
aktív tag
válasz
zsolti72837 #3237 üzenetére
Jobb felső sarok: három vonal -> makró
-
vadászcsiga
félisten
válasz
zsolti72837 #3237 üzenetére
Menüből. Nézd végig mielőtt megkérdezed az összeset.
-
ggeleven
őstag
válasz
zsolti72837 #3154 üzenetére
Személy szerint Swiftkey-t használok hosszú évek óta. Gyors, pontos és egy halom mindent személyre lehet szabni benne. Meg pl, ha inkognitó ablakot nyitok böngészőben, akkor ez is átvált inkognitó módra és nem jegyez meg semmit (amit esetleg később felajánlana). De olyat pl nem találok, hogy lehet-e törölni a emoji előzményeket. Viszont mivel ez nem rendszerapp bármikor törölheted és akkor tuti, hogy törlődik.
-
ggeleven
őstag
válasz
zsolti72837 #3145 üzenetére
Csak miattad bekapcsoltam.
Rossz hírem van, mert sem a gyorsítótár törlése, sem a Tárhely kezelésen belüli clear data cache opció nem törli az utoljára használt emojikat.
(#3146) Drenadar
Mondjuk pont a Saturn Mi 10 Pro-n jött ki, ami nem kicsit erősebb, mint ez a teló. Egyébként nem vettem észre sem laggot, sem lassulást. Azt mondjuk nem néztem, hogy a memóriát esetleg mennyire zabálja.(#3147) azozo
Hehe, nem is tudtam, hogy van FM rádiónk.Egyébként lehet, hogy Oukitelnél volt egy kicsi kábelezes házon belül, itt full semmi nincs és máris megvan az ok, amiért nem veszi úgy.
-
ggeleven
őstag
válasz
zsolti72837 #3143 üzenetére
Beállítások/További bellítások/Nyelvek és bevitelnél mi van ott, mint jelenlegi billentyűzet?
-
ggeleven
őstag
válasz
zsolti72837 #3136 üzenetére
Keresem marhára a zseb módot, de nem találom. Vagy már automata lenne és ezért kivették a menüből?
Melyik billentyűzetet használod? És miért akarod eltűntetni a szivecskéket az előzményből?
Ha a bill appnak törlöd a gyórsítótárát, akkor nem törlődik ki? Minden adat törlésnél tuti eltűnik, csak akkor be kell állítani megint mindent. -
válasz
zsolti72837 #2959 üzenetére
nem mindig van az enyémnek se, de ha igen, akkor még érezni is, hogy mozdul benne valami.
ezért is szép teljesítmény, hogy ezek az apró mozgó izék kibírják, ha a telefon esik másfél métert keményre -
válasz
zsolti72837 #2957 üzenetére
igen. fókuszt, stabilizátort állít alaphelyzetbe, annak lehet hangja.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
zsolti72837 #2846 üzenetére
-
yagami01
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2846 üzenetére
Érdekes. Kifejezetten billre vonatkozóan nem láttam ott semmit így hirtelen. De csak van rá valami megoldás... szerencse, hogy engem annyira nem zavar. Nem tudom neten írnak-e róla valamit, de talán valaki aki nálunk tapasztaltabb megírja a tutit.
-
yagami01
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2843 üzenetére
Beállítások - hangok és rezgések - rezgő visszajelzés érintéskor? Vagy nem tudom, csak egy tipp.
Na szóval megjött a cucc. Teljesen jó.
Csomó minden kis vizuális dolog van ami tök jól néz ki.. kis apróságok amik eddig nem voltak... ujjlenyomatolvasó animáció, always on display (ami nagyon remélem, hogy nem eszik sokat) stb. Meg hát maga a kijelző is sokkal nagyobb felbontású, szebb egy valami. Tetszetős eddig. A szoftveren is hamar ellehet igazodni, gyorsan tanulható, egyértelmű. Ja és a töltőanimáció külön tetszik, rohadt jó.
Lőttem pár képet, alig állítgattam valamit... ha valakit érdekel:
[link]
Majd még belejövök, kitapasztalom a beállításait. Meg nézek majd egy gcamot is. -
kerobi
senior tag
válasz
zsolti72837 #2352 üzenetére
Megvettem ezt a tokot, nagyon jól illeszkedik, futurisztikus mnint állat, a gombok határozottan kapcsolnak. Ami nem tetszik, hogy a plexi a hátulján ujjlenyomat-mágnes és a keret gumiszerü anyagból van és nem tapad olyan jól az ujjhoz, mint a gyári. Ezt a formatervezéssel próbálták orvosolni. Nem értem miért nem recés a telefon(tok)ok oldala...
-
parrag66
csendes tag
válasz
zsolti72837 #2361 üzenetére
December óta ilyen tokot használok, csak terepszinű hátsóval. Szerintem tökéletes. Jobb a fogása, nem csúszik, és néhány leesésnél már bizonyított, úgyhogy szerintem jó vétel.... 😀👍
-
kerobi
senior tag
válasz
zsolti72837 #2352 üzenetére
Van linked?
-
novinyul
veterán
válasz
zsolti72837 #2303 üzenetére
Speedshop-ba van Nilkin tok hozzá elég jó áron, vagy még a Spiegen tokot tudom javasolni rá. Pár netes bolt itthon is árulja, mondjuk nem a legolcsóbb, de szerintem az egyik legjobb tok.
Parrag66: Nem tudom hogy erre gondolsz-e, de ha hazaérek akkor a telefon csatlakozik automatikusan a wifi-re.
-
novinyul
veterán
válasz
zsolti72837 #1975 üzenetére
Már leírták előttem hogy mire gondoltam
-
hemaka
nagyúr
válasz
zsolti72837 #1975 üzenetére
Az s10 majdnem 1 centivel kisebb magassagra, vekonyabb is kicsit, na meg 50grammal konnyebb. Erre gondolt a kompakt kifejezessel.
-
novinyul
veterán
válasz
zsolti72837 #1973 üzenetére
Az S10 mellette egy kompakt telefon
de valamit valamiért. Lurdy MI Storba ki van rakva, ott megnézheted nyugodtan.
-
novinyul
veterán
válasz
zsolti72837 #1971 üzenetére
Akkor már csak a méret dönthet
Meg esetleg az akkumulátor.
-
novinyul
veterán
válasz
zsolti72837 #1964 üzenetére
Kamera, akkumulátor Note 10pro, dual sim tök ugyan az mindkét telefonon(van itthon S10, S9 is) nyers erőben az S10 erősebb(már ha játékra is kell a telefon), de akkumulátor idő jóval kevesebb.
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #1962 üzenetére
Szia, Samsung Note 10 5G, Huawei P30 Pro és Mi Note 10 pro volt nekem az elmúlt fél évben:
az éjszakai képek mindháromnál jobbak, mint az előző Mate 20-nál, dual sim egyformán hibátlan volt a Mate 20, P30 Pro, és Mi Note Pro esetében is (Samsung 1 simes volt). Telekom, Telenor és Digi simekkel használtam, ez utóbbival a legstabilabb a net, mondjuk a leglassabb is.
Az akku is hozza a plusz időt, ami a nagyobb akku arányában korrekt.
Szubjektív, de nekem összességében a Mate jött be legjobban, csak ugye a Mate 30 már anyagilag nem fért bele, ahogy a Pro 40 sem.
Szoftveresen is a Huawei-ek voltak a stabilabbak, de nem voltam sosem Miui-fan.
Képekben, egymás mellé téve a P30 pro és Mi note Pro, kb. egyforma, talán a Mi Note Pro életszerűbb valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest