- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gyuri81 #7977 üzenetére
A Mi Box S se rossz, de én most inkább a MECOOL KM2-re mennék rá. Bár az is igaz, hogy a Netfix-et nem írtad, ill. úgy vettem ki a szavaidból, hogy a Chromecast-hoz, valamint az Android TV-hez sem ragaszkodsz. Ha, így van (vagyis csak Kodi kell), akkor kb. bármit vehetsz. Szerintem itt érdeklődj.
-
Dilikutya
félisten
válasz
gyuri81 #7977 üzenetére
Friss tapasztalataim: [link]
Azzal egészíteném ki, hogy a Telekom TV GO nem telepíthető, bár az szerintem az egész Android TV platformon sem támogatott. Netflix, Youtube (telefonról megosztott képpel is), HBO GO működik, böngészést nem próbáltam.
Hálózati helyről szintén nem próbáltam még lejátszani semmit. -
kzkz
őstag
válasz
gyuri81 #6632 üzenetére
Én a stabil verziót használtam. Ez a mi box-on szaggatott 4K-ban, a fireTv 4k-n nem.
Egyébként azt, hogy milyen felbontásban játsszon le azt állítani lehet nem csak videónként, hanem profil szinten is. Így megpróbálhatod, hogy 4k helyett 2k-ban vagy fullhd-ban szaggat-e. Fullhd-ban nekem már nem szaggatott a mi box se. -
-
azbest
félisten
válasz
gyuri81 #2434 üzenetére
ja, ahogy sokszor írtuk, nem asztali pécé helyettesítő, a chrome bár fut rajta, de nem lesz akkora élmény, mint egy rendes pécén sok rammal. Nem is biztos, hogy úgy jelenik meg vagy
Neftlix, kézzel feltett prime video for androidtv, hbo go cast mód és kodi alól nem hivatalos pluginnal, mert úgy kényelmesebb. Szóval előfizetésekhez. Meg persze youtubehoz is. Ezen kívül helyi nasról is kodival lejátszás.
Ja a mytv otthon is jól megy, csak abban a köszszolgálati ingyen minicsomagom van csak most.Az androidtv 8on a saját interlaced élő tévé stream nem olyan jó, mert elkutyulták a dekódert, szal arra mostanság nem használom.
-
erzol
őstag
válasz
gyuri81 #2434 üzenetére
Másfél évig telenor mytv-vel használtam, de az fizetős volt. Hibátlanul ment egy samsung le40c650-el.
Most már csak nasról nézek filmeket vele.
Mivel android tv oprendszerrel megy, így a play áruház kínálata erősen korlátozott.
Alternatívaként az aptoide-ből mindent lehet telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged