Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
trafipax #3559 üzenetére
az tömörítési artifact lehet. Két dolog ugrik be erről:
- ha az androidtv rendszer menüjében a képernyő beállításoknál lehet 10 bites kimenet módot választani, akkor az csökkent ezek kicsit.
- a tévé belső lejátszójakor lehet aktív valami "képjavító" homályosítás, ami esetleg hdmi eszköznél nem.- plusz mégegy bónusz ötlet: a tévék kétféleképp kezelik a színösszetevőket. Alapból általában 16-235 közötti tartományból várják, ami nem mutat jól, ha 0-255 tartományú eszközzel használod. Ebben az esetben eleve mindent világosabb, fakóbb színben kell, hogy láss. ilyenkor van az, hogy a fekete is szürke.
Ezt a mibox menüben azt hiszem nem lehet állítani. esetleg a tévé menüjében váltható. Nem biztos, hogy ez a problémád, csak talán ez is mutatkozhat hasonlónak a leírásodhoz. -
gyugyo79
addikt
válasz
trafipax #2668 üzenetére
Szerintem 2 probléma volt alapból a távval (na jó több is de ami ehhez kapcsolódik).
Ha sokáig nem volt használva kb fixen tudta ezt hozni + amikor néha amúgy is kifagyott ebbe az alvó állapotba. Tehát az én tippem, hogy nem is a távval van baj, hanem azzal az energiatakarékos móddal amibe lement az eszköz ilyenkor.Ezen nekem kicsit javított 6.0 alatt az fejlesztői módba kapcsolható ne aludjon el vagy minek hívták az opciót. Mert utána csak a néha kifagyott maradt meg. De igazából az nálam 6.0 óta egy néha előforduló fix hibája volt amit az Oreoval is megvolt/van sajnos. Akiknek adtam azok kapcsolós elosztón tartják és mindig ki/be van kapcsolva 0-ról így pld nekik ez nem is jön elő
-
azbest
félisten
válasz
trafipax #2614 üzenetére
Az fcc fotók alapján S905X-h van mindkettőben. Csak össze-vissza írkáltak az emberek. A vp9 kötelező képesség androidtv 6 óta. Valószínűleg a kínai rendszerű, ugyanúgy kinéző mibox4-ben van a butított chipset.
Az S box 8.1-es oreoval jön, állítólag ott is vannak problémák az oreoval. A 3-as 8.0-ás oreó update-t kap még. Ha elfogynak a készletek szerintem itthon is lassan megjelenik az S változat.
-
azbest
félisten
válasz
trafipax #2586 üzenetére
ja, nemrég volt 2405 és ma jött ki 2415 béta is. Még mindig a wifi és bekapcsolás körüli fixeket próbálgatják.
A 2396-tal még előtte próbálgattam a felébresztést és 1-2 gombnyomással úgy tűnt felébredt azzal is. Viszont utána egyszer lefagyott. Szóval valsz azért nem volt vele bajom korábban, mert sosem altattam, hanem simán hagytam. Úgy hetekig is ment kikapcsolás nélkül különösebb problémát nem tapasztalva (kivéve az lg 4k monitoros hdcp2.2 kézfogás gebaszt, ami miatt fhd-ra vált olyankor a netflix).
Nem linkelem a fájlt, mert csak a különbözeti frissítés van meg és a teljes közel 700 megás változatot lenne érdemes más boxoknál telepíteni, amelyek más állapotban vannak. Pár napja sikerült feliratkoznom nekem is béta tesztelőnek, semmi plusz infót nem kapok ezzel, csak ugyanúgy a fórumokat és facebook csoportot tudom én is olvasni. Csak így a boxom megkapja a béta verziókat is.
Érdekes, az usa-ban garis cserében már a mi box s-eket adják, lehet kifutott a régi ott teljesen. A wallmarktban meg csak 50 dolcsi egy új box.
-
sbalazs2
csendes tag
válasz
trafipax #2565 üzenetére
Koszi a tippet.
Tegnap este lejatszott Kodival mindent mint a kisangyal.
Annyit csinaltam, h a pendriveot meg a bekapcsolas elott dugtam be es nem miutan mar felallt a rendszer.
A box azonnal felismerte, Kodi is erzekelte es Kodibol valasztottam ki a source-ot meg az adott filmeket, nem az ES-bol.
Amugy semmilyen beallitast nem valtoztattam.
Ki erti ezt...A sok tudas nem homalyositja el eleslatasomat.
-
tomigonzo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest