- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
spike70 #8508 üzenetére
Én az optikait választanám (a hangfaladban talán jobb a D/A konverter, mint a box-ban).
#8507 FireKeeper
SmartTubeNext-re gondoltál (egy ideje már ilyen néven fut). A history-t se viszi át? Mondjuk én bejelentkezés nélkül használom (nagyon ritkán), mert KODI alól nézek mindent. -
zizidor
őstag
válasz
spike70 #8508 üzenetére
Erre nincs igazán jó válasz. Az audiofilek az analógra esküsznek; ha van jó minőségű kábeled és nincsenek zavaró tényezők (zajosodás, földhurok) akkor teljesen jó lehet. Másik oldalról viszont, a forrás és a hangfeldolgozás is digitális. Ha a hangfalban lévő DAC jó minőségű, akkor jobb választás lehet az optikai. Szóval ki kell próbálni...
-
Imi1981
veterán
válasz
spike70 #8315 üzenetére
Tv műsor felvételek ezek? Nálam is volt ilyen ami egyszerűen szaggatott pedig helyesen váltott frekvenciát. Ezeket a videókat kikapcsolt hardveres gyorsítással tudtam lejátszani normálisan. Ezt kapcsoltam ki beállítások/lejátszó menüben kikapcsoltam a hardveres gyorsítás engedélyezése részben a media codec secure részt.
Viszont minden más anyagnál meg bekapcsolva jó!Esetleg privátban linkelhetnéd nekem a videót és kipróbálom nálam mi a helyzet.
-
Imi1981
veterán
válasz
spike70 #8293 üzenetére
Esetleg még megpróbálhatod, hogy nem indításkor /leállításkor - ra állítod hanem mindigre (én most így állítottam be nvidia shield tv - n mert nálam és döccent néha a lejátszás egy sorozatnál és mindigre állítva jó lett). A képernyőhöz szinkronizálás nem tudom hogy beleszól e ebbe de próbaképpen azt is kikapcsolhatod.
-
azbest
félisten
válasz
spike70 #7742 üzenetére
belső beállítás szerintem nincs erre... viszont régebben mibox3-on kipróbáltam egy progit, amivel korlátozni lehet a kéretlen kapcsolatokat [link]
De körültekintőnek kell lenni, mert a távirányítót is ki tudod zárni vele. Ha usb debug be van kapcsolva, akkor egeret sem tudsz rádugni. Érdemes lehet a wifis androidtv táviránytó apppal is párosítani, mint tartalék irányítási lehetőség.
-
Steve1207
veterán
válasz
spike70 #6395 üzenetére
Az adott eszköz hangerejét emeld, ne a mi box-ét. Box-ot állítsd be pl 10-re, utána ráérsz azzal szöszölni, finomítani film közben és ehhez állítsd be az erősítő vagy tv hangerejét. Én simán tv-n használom, de ott 3x-os hangerőn van, mint ahogy alapból használom tv adásra, konzolra (100/5 helyett 100/15, nem ordíttatom a rendszert
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged