- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zizidor #10248 üzenetére
Igen, de kis kompromisszummal (nem olyan "snappy") használható. Az app lassabban indul? Ja, de ha megy, akkor megy a film is. Kb. bármilyen. Cast-olni akarsz? Teszi a dolgát. Én ezért sem fogom eladni, mert "backup"-nak bőven jó (lehet Édesanyámnál be is üzemelem majd újra).
#10249 boborján2
" ... jó hamar visszavonhatták ... "
Márpedig ez történhetett, mert én más logikus magyarázatot nem látok rá. A fórumba esetleg vissza lehet olvasni, hogy anno kb. mennyi idő után tűnt el az a bizonyos frissítés a gen. 1 esetén, ami hazavágta a használhatóságot.
De, ami a lényeg, és számomra a legszomorúbb, hogy a gen. 2 – ha nem tévedek nagyot – legalább kettő frissítést kapott azóta, hogy gondjai akadtak a hw. lejátszással, és még mindig nem OK.#10250 a2d2
"Ezek szerint szoftver update fronton nem túl erős a Xiaomi ... "
Bánná a fene, ha nem lenne erős (nem jönnének olyan gyakran), de ha jön, akkor az legyen jó. Itt anno jó páran kitértek a hitükből, miután szembesültek azzal, hogy a tegnap még jól működő box-uk ugyan ugrott 2 vagy 3 főverziót, de közben szinte használhatatlanná vált. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zizidor #10244 üzenetére
Az a tuti! Azt hiszem az lehet nekem is rajta (most a dobozból ezért nem szedem ki
).
A lényeg, hogy nem szabad (és most már nem is lehet frissíteni). Gen. 1-ről beszélek ...
Ahogy elnézem a gen. 2-nél is ugyanaz a cigánykodás megy az fw.-k tekintetében.
Én örülök, ha valakinek semmi gondja ezzel a box-al, de hogy én ajánlani senkinek nem fogom a márkát az biztos. -
Akelaus
senior tag
válasz
zizidor #9608 üzenetére
Én azzal nem tudok mit kezdeni, hogy ha a Spotifyt hallgatom, leállítom és elindítom a Skyshowtime app-ot, miért indul el helyette a Spotify?
Még úgy is, hogy a zene szól, de a Skyhowtime menüje, a filmek stb. rész bejön.
Bár még 2 napig van előfizetve, szóval lassan lényegtelen is.
Csak nézek nagyokat mikor újra és újra elindul a zene.
RAiN91: Justwatch esetleg? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zizidor #9339 üzenetére
" ... megváltozott volna?" - nem hiszem.
Sokáig - de igen régen, ezért csak nagyon halovány az emlék - nekem is egy NTFS-re formázott pendrive lógott a box-on. Anno én is próbáltam az exFAT-et, de hogy miért nem maradtam annál, arra már nem emlékszem.
A lényeg, hogy - normál esetben - az NTFS-el nem kellene, hogy gondja legyen a box-nak. Arra viszont minden bizonnyal érdemes odafigyelni, hogy csak 1db, elsődleges, és mindenféle "extra" beállításoktól mentes (allocation unit → def.) legyen. -
hedgehog
senior tag
válasz
zizidor #8748 üzenetére
Nem kell közös accountban lenni, elég a közös wifi (subnet):
[link]
Chromecast szolgáltatás egyébként.
Az Android TV Remote-t passz, bár azt el tudom képzelni, hogy mivel pont most van lecserélés alatt – mert átkerül a funkcionalitása a Google TV appba –, az bizonytalanul működik. -
Steve1207
veterán
válasz
zizidor #8744 üzenetére
Szimplán account függő, be van jelentkezve vele a telefonon jelen esetben a tv-s loginnal. Spotifynál és sok másnál is ugyanígy megy régóta, ott is van vezérlő ugyanazon fióknál.
Android TV Remote az "fizikailag" irányítja párosítás esetén a készüléket (akár a launcheren, menüben lépkedés stb), így meg az épp lejátszott médiatartalmat "látja" xy eszközön és azt vezérelheted a notifyiről.
Castolva meg csak az adott készülékedről tudsz vezérelni notifyről, amivel castolod, de az esetben simán háttérbe is rakhatod a videót, lezárhatod a készüléket stb, mert a box kezeli az elérést, neked elég néha unlockolni a telefont, ha pl bele akarsz tekerni vagy valami. -
gabako
csendes tag
válasz
zizidor #8305 üzenetére
akkor lehet, h én itt elbuktam, mert nincs NAS-om csak a laptomon a hdd. Ezt pl a VLC látja, miután segítettél beállítani, de azzal meg az a baj, h nem tud menüs iso-t lejátszani, míg a kodi tud, ha rácsatlakozok egy külső HDD-vel. De ezek után asszem egyszerűbb lesz, ha átmásolom és rádugom manuálisan
4k-s blu-ray disket meg már egyik sem tud lejátszani ha van menü, szóval megállt a tudomány -
Horn Ákos
csendes tag
válasz
zizidor #8239 üzenetére
Hát igen, van az a terhelés, amihez már nem elég. Én egyéb okokból vettem egy szervert és idővel arra ment át a torrent, bár nálam az olyan keveset megy, hogy maradhatott volna a routeren is.
Nemrég került hozzám egy android-box, annak tesztelése miatt vettem elő egy openwrt-s routert, USB portjára dugott pendriveról néztem a filmeket, nem volt vele gond. Azt nem teszteltem le, mi az az adatfolyam, ahol már akad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest