- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
Boborján #6554 üzenetére
Ha lan kábel is van esetleg mellette, akkor 3 dolcsi körül kínából van már usb-lan adapter, ami megy a boxszal. Ez talán 8152B chipsetes [link] , ami szokott működni, ami kb minden androiddal menni szokott még az asix ax8872, dobott ilyet is az ali [link] ez utóbbi még biztosabb (de drága a szállítás). Az RD9700 fajtákat kerülni kell, mert azok 10 megabitesek csak.
Az újabb fajták, usb3-asak kapcsán nagyobb a szórás, hogy mi működik, de korábban írtak a srácok beszámolókat. Szerintem a 100-as is teljesen jó és nagyon olcsó.Wifi kapcsán meg érdemes ellenőrizni, hogy nem ugyanazt a csatornát használjátok -e a szomszédokkal, mert akkor az rontja a vételt. Gondolom csak 2.4-es a wifi. Androidos telóval meg lehet nézni, hogy milyen csatornákon van sok ütközés [link] és a routert át lehet állítani másikra (1, 6, 11 közül valamelyik a leg preferáltabb szerintem). amelyiken kevesebb a konkurencia.
-
válasz
Boborján #6549 üzenetére
Van benne egy rövid (talán 1-1,5m-es) HDMI kábel.
Viszont én kibontanám mert frissítéssel kezd ami eltart egy ideig és Google accot sem lehet rajta keresztül regelni. Appok telepítése után viszont akár törölhető.
Plusz AAA elemből legyen nálad kettő ha üzemeled be.
Olvass vissza, írták hogy mennyi adat kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest