- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
KD6-3.7 #8517 üzenetére
"Már év elején ... "
Miről volt szó?Én annyit láttam, hogy a legutóbbi (?) frissítéssel bekerült valamilyen PatchWall nevű cucc, ami fogalmam sincs mi lehet, de kis guglizást követően úgy néz ki, hogy egy spec. felület.
Az egész egyébként engem hidegen hagy, mert ATV Launcher-t használok & KODI-t. Nem jött be az Android TV "izgő-mozgó" felülete.
-
Luissimo
veterán
válasz
KD6-3.7 #7740 üzenetére
Miért gond az ha ujra kell esetleg inditani.
Szerintem éppen olyan, mintha használatkor bekapcsolnád, mint másik egyéb normális eszközt.Én kétféle módon használom, vagy lekapcsolom használat és altatás után egy wifis konnektorral, vagy ha ezt elmulasztottam és bekapcsolva maradt, akkor problémát, akadozást, röcögést tapasztalva ujrainditok a légegérrel.
Egyébként ilyesmire elég ritkán van szükség.nem olyan nagy varázslat ez, a tévét vagy mást is be kell kapcsolni induláskor.
együtt lehet ezzel igy élni szerintem. -
Steve1207
veterán
válasz
KD6-3.7 #7733 üzenetére
Szerintem ugyanannyi nyűg van a legtöbbel, ugyanezek a hülyeségek simán előjöhetnek a google cuccával és egy shield-el is, tele a fórum azoknál szintén. Utána kéne keresni a tv típusnak, hogy nincs-e ghosting más eszközökkel amúgy. Pont volt a ghosting is beszélve múltkor, hogy valamely RGB, YUV színprofil okozhatja, ez volt már pl tesztelve?
-
Luissimo
veterán
válasz
KD6-3.7 #7733 üzenetére
Lehet, hogy nem ök voltak a Saomi célközönsége, nemde?
Minden tiszteletem az övék, de énsem vennék és nemis vettem Anyámnak MiBoxot.
Egyébiránt van egy dedikált Netflix gomb, ez elég triviális.
Az HBO GOt is kiteszi a felületre, rámennek a nyilakkal és go.
Vannak luncherek, pl. Sideload, amiben minden utolag telepitett app ikonja ottvan.
Aztán ugyanerre van az Apps Drawer, én ezt jobban kedvelem.
Ezekben mindent meglehet találni.De nemkell nekik ilyen, castolják ki a telefonrol ezeket.
Ugytünik nekem Te vagy kissé türelmetlen, miértnem tanitod be öket?
Én átveszem töled mindkét eszközt féláron, jolesz nagyanyáméknak
-
fogirobi
senior tag
válasz
KD6-3.7 #7638 üzenetére
Igen, pont ez volt a baj, ugyanis automatán 1080p/60 fps-t állít be, ami a TV-mnek valamiért nem jó és úgy ezt produkálta a Netflix-nél és az HBO GO-nál is, viszont amikor 1080p/24 fps-re állítottam, akkor a Netflixnél teljesen megszűnt a mikro lagg, az HBO GO-nál viszont továbbra is csinálja, amit nem értek miért.
-
-
-
Steve1207
veterán
válasz
KD6-3.7 #7463 üzenetére
+1, BT-on párosítás és simán működik. Xbox GamePass-os cucc és retro játékos is működött (utóbbinál persze konfigurálni kellett, de az az alkalmazás miatt).
Az viszont nem derült ki, hogy BT-on vagy USB-n nézed? Ha pl USB-n akkor előfordulhat olyan, ha a fejlesztőiben be van kapcsolva az USB hibakeresés akkor néhány eszközt nem kezel normálisan (mint pl ez esetben egy pendriveot se lát USB-n). Alapesetben viszont, ha nem mókoltál ott semmit soha, akkor menni kellene gond nélkül. -
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7454 üzenetére
Ja igen az volt az első amit észrevettél . Nekem az nem tűnt fel mert ugye nem hdr-es a tévém. Most akárhogy próbálgatom jó így. 50 GB-os filmet is akadozás nélkül viszi. Tuti múltkor ki volt kapcsolva valamiért a képfrissítés gyakoriság (frekvenciaváltás) . Így most megint tetszik a kodi rajta
. Persze nem olyan fürge mint x96 max plus-on de jó.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7451 üzenetére
Ja igen pont veled beszéltük ezt. Azóta így használod? Szokott akadozni? Most tesztelgetem nem akadozik de emlékszem azért kapcsoltam vissza a hardveres gyorsítást mert akadozott! De lehet nem volt bekapcsolva a képfrissítés gyakoriság indításkor /leállításkor. Ha az ki van kapcsolva akkor akadozik nagyon.
ocso A link nem jó! Arra tudsz válaszolni amit én kérdeztem? Nagyon érdekelne. Persze ha nem használod akkor mindegy.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7445 üzenetére
Én most a beállítások /lejátszó menüben kikapcsoltam megint a hardveres gyorsítás engedélyezése - mediacodec (surface) és így szép a kép. Ilyenkor viszont fontos, hogy a képfrissítés gyakoriság indításkor /leállításkor-ra legyen állítva
és akkor nem akadozik és kandenciahelyes a lejátszás is (cserébe film lejátszás indításkor kicsit szarakodik). Ez full HD tévén tesztelve úgyhogy 4k lehet akadozik már így. -
Luissimo
veterán
válasz
KD6-3.7 #7422 üzenetére
A topicban levo keresovel keress ra, egyemaszivedet, es akkor kijonnek azok a hozzaszolasok mondjuk, amiben az adott dolog, mondjuk streaming, Netflix , HBO GO emlegetve van.
Ha nincs kedved visszaolvasni (amit mondjuk kevésbé értek) akkor a youtube keresöbe ird be a Xiaomi MiBoxS és ott annyit elmondanak rola neked, hogy rögtön kedvet kapsz.
A képeden lévö szolgáltatások globálisak, nem müködnek általában nálunk.
Ne légy lusta visszaolvasni, szükséged lesz rá, nemérzed szükségét ? -
azbest
félisten
válasz
KD6-3.7 #7404 üzenetére
sony-ra és talán más androidtv-s készülékre is van, csak ezek kifejezetten csak annak azokra a készülékekre telepíthető fel simán, amire szánták. Meg ahogyan írtam, a sony-s (összekevertem a samsunggal) tévés app is sír, ha más eszközön akarják futtatni. Ahogy olvastam ráadásul nem csak sír, hanem amikor valaki megpeccselte, akkor sem lehetett bejelentkezni vele.
Szóval, hogy jön cc tv-re és esetleg más gyártók tévéire, még mindig nem garantálja, hogy bármelyik androidtv boxon fut majd, mint például a mi boxokon.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7263 üzenetére
Hát igen az már jóval nagyobb tv mint az enyém. Ott biztos sokkal jobban látszik bár és az enyémen is látom. Őszintén most mióta megvan a mi box s ritkán nézek letöltött filmet mert a netflixet nézem. Előtte tévé alkalmazásban néztem de nem volt jó a minősége és a coreelec-es tv boxon kodiban sem ezért vettem a mi box s-t és a netflix sokkal sokkal szebb mint a tv alkalmazásbam és kodiban! Úgyhogy ebből a szempontból nem bántam meg. Meg ugye a chromecast is jó dolog. A kodi minőségére figyelmeztettek előtte az amologic fórumban de nem foglalkoztam vele. Mikor megjött láttam, hogy nem olyan jó de nem volt vészes csak sötét jeleneteknél volt inkább gyengébb. A frissítés óta viszont mindig minden jelenetnél! Nem tudom igazából melyik verzión volt mikor megkaptam de direkt nem frissítettem egy ideig de egyik fórumozó írta, hogy a frissítés javította a plex ferkiváltás hibát és ezért frissítettem. A plex tényleg jó lett csak a kép lett mosott, folyós. Kicsi 80 cm-es tévén biztos fel sem tűnik amúgy.
Amúgy jelentették ezt vajon xiaominak? Biztos sokan észrevették. Azért reménykedem, hogy javítják ezt mert nekik is ciki, hogy fikázzák emiatt mindenhol fórumokon.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7249 üzenetére
Nekem ma már akadozott így 😔. Vissza kellett kapcsolom a media codec secure módot de így meg csúnya a kép. Marad csak netflixes és hbo go lejátszó azokkal nincs probléma. Kodihoz az x96 max plus - t használom mert az sokkal szebb, akadozásmentes és gyorsabb is. Ez van. Bánom a frissítést nagyon mert az utánhúzás nagyon feltűnő lett világos jeleneteknél is! Előtte csak sötét jeleneteknél vettem észre. Sz@r az egész és biztos vagyok benne, hogy sosem fogják javítani. Pedig őszintén az Android tv rendszer nagyon tetszik és szerintem jó is csak xiaomi sz@rt el itt valamit. Android tv alapú alternatíva meg csak kb az nvidia shield van aranyáron sajnos.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7249 üzenetére
Ha azt kikapcsolod akkor szerintem nem megy a hdr mert bár nálam a hdr-t konvertálja sdr-re de ilyenkor nem működik. Gondolom nálad azért nem megy a hdr. Azt nem tudom a tv-n lehet e külön kapcsolni a hdr-t mert ha lehet akkor lehet úgy működik csak manuálisan kell kapcsolni.
Nálad sem akad így, hogy csak azt kapcsolod ki amit a képen jelöltem és 100%-ra állított a hq skálázót? Nálam full HD tévén eddig jónak tűnik így. És olyan szép így a kép, hogy még majdnem szebbnek tűnik mint coreelec-es tv boxomon (igaz azon nem kapcsolatam ki) .
Na ezt jól összekutyultam de már fáradt vagyok bocs 🙂 . Azért nagyjából érthető amit írtam 🙂Ja amúgy az alapból be van kapcsolva.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7246 üzenetére
Igen ez a utánhúzás és részletteken arc nagyon látszik de lehet hogy frissítés előtt is ilyen sz@r volt. Már nem tudom komolyan. Lehet csak nyugtatom magam, hogy ilyen volt frissítés előtt.
Kodiban kikapcsoltam eztÉs 100 %-ra állítottam a hq skálázót, hogy ne használja. Így nem szaggatott a sorozat bár 720P. Majd teszteltem így mert így szép a kép.
Szerencsére netflixen nem látok változást. Az tök szép most is.
Ti a netflixen észrevettetek változást?Amúgy van mellette az x96 max plus coreelec - es lejátszóm de azért jó lenne ha nem kéne váltogatni a kettő közt ha kodit használom.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7240 üzenetére
Lehet elsiettem a kijelentést. Már nem vagyok biztos benne, hogy rosszabb mint volt. Franc tudja. Pont olyan filmet néztem aminél fura volt de megnézem coreelec-es x96 max plus-on és csak annyival volt jobb mint eddig is frissítés előtt talán. Már nem is tudom. Közelebbről néztem a tévét. Inkább mintha erősebb lenne az utánhúzás! Szerencsére netflix nem változott (szerintem) . Coreelec-es x96 max plus ott van mellette úgyhogy ha kodiban nézek filmet azt használom.
Nem tudom biztosan, hogy rosszabb vagy e mint frissítés előtt de szerintem kicsit rosszabb.Luissimo dehogy haragszom. Lehet benéztem mert közelebbről néztem a tévét és jobban feltűnt ez a hiba. Most onnan nézem ahonnan szoktam és most ugyan olyannak látom mint eddig. A netflix amiért vettem pedig nagyon szép most is.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7200 üzenetére
Nem tudom fontos e a netflix és a Chrome cast de ha nem akkor tudom ajánlani az x96 max plus - t coreelec - el. 12-15 ezerből megvan. Nekem van és coreelec-el gyors és jó minőségben játszik le! Hátrány, hogy a netflix csak 720p és nincs chromecast.
Ha viszont kell a chromecast és a netflix jó minőségben akkor nvidia shield tv de az már drágább kategória. Olcsó megoldásnak az amologic fórumot keresd az nvidia shield - nek is van szerintem itt fóruma.
Nekem eddig bevált a mi box s de nem frissítem a szoftverét nehogy úgy járjak mint te. -
Steve1207
veterán
válasz
KD6-3.7 #7196 üzenetére
Na megnéztem, sima usb2-es noname promo pendrive, szóval nem egy sebességbajnok a 20/5-ös írás/olvasásával
NTFS-re formáztam, x264 1080p mp4, mkv, x265 2160p (hdr) mp4, mkv és yt-ról letöltött sima 1080p mp4 és 4k forrás mkv fájl, valamint egy xbox-os sima mp4 1080p játékfelvétel. Mind a Kodi-ban és mind az MX-ben gond nélkül, ugyanolyan a képminőség, minden éles, tiszta.
Nálam fent van minden frissítés.Viszont kipróbáltam egy usb hub közbeiktatásával. Semmi csicsa, egy 4 portos usb 2.0-s, azzal már a lejátszás döcögött, akadt egyből, pedig nem igazán kell semmit se tennie. Mellé dugtam egy egér adaptert, az egér zökkenésmentesen ment, de a film akadt mx-ben.
Ha a belsőn is rosszul megy közben rá van csatlakoztatva a rack? Válaszd le, húzd ki és nézd meg úgy esetleg. Már nagyon kockaság és sarkalatos dolog, de még lehet xy usb vezérlő támogatás nem működik pl jól a frissítéssel és az MX vagy Kodi ugye beolvassa a tárhelyet és ez okozhat akadást, mint nálam a béna hub-bal, de egy netflix nem fog akadni, mert nem kezd el tárhelyekkel szöszölni.
@azbest esetleg ezen a vonalon még tudna esetleg véleményt mondani lehetséges-e ilyen.
-
Jakesz
addikt
válasz
KD6-3.7 #7190 üzenetére
Sok mindent néztem az 1 gigás 480p-s filmektől kezdve a 30 gigás full hd remuxig, minden jó volt.
Viszont a reggeli sztorimban közben lett egy elég érdekes csavar, már ami a dekódolást illeti. Eddig csak a szoftver dekódolás működött, hardveren akadtak a filmek ezerrel. Mivel nagyon bejött ez az MX Player, ezért úgy döntöttem, hogy telefonon is ezt használom médialejátszónak, ezért megvettem a Pro verziót, hogy ne legyenek reklámok. Mi Boxról letöröltem a free verziót és felraktam a Prot. Alapértelmezetten a hardver dekódolást állítja be, és láss csodát, akadásmentes mindent. Na most ennek a magyarázatára is kíváncsi lennék. Pedig utána is néztem, hogy a Pro verzió csak a reklámmentességben tér el a free-től, de hogy ezt is mi folyásolta be, hogy az eddigi rossz hardver dekódolás most ettől megjavult, én nem értem. Az biztos, hogy egy kaland ezt a Mi Boxot használni -
Steve1207
veterán
válasz
KD6-3.7 #7193 üzenetére
Nekem nincs bajom vele, de így ki lehetne legalább szűrni, hogy a frissítés hatással van pl az usb lejátszásra és lehetne jelenteni a hibát vagy valami. Valamerre el kellene indulni és összevetni, hogy minél produkálja és minél nem. Azt hiába jelentjük, hogy eddig jó volt meg a tv-n megy.
Csak ez alapján technikailag mindig ugyanúgy volt próbálva, így nem sok mindent lehet következtetni, ha nincs alternatív teszt. A hibajelentés meg végképp esélytelen, pedig lehetne jelenteni a béta csoportban vagy akár az alkalmazásoknál is, mert lehet hamarabb keresik fel ők is vele xiao-t, hogy "ejnye elrontottátok a frissítést és sokaknál hiba van".
Gari: telefonos mp4-ek, családi felvételek stb 1080p, 4k, ott is hw encodingot használ. Simán cserélhetik, bevizsgálhatják, de kb hasonlóan néznék meg (illetve 1000-ből 1, de benne lehet a hardver hiba is, de így ezt se tudjuk).
Szerk.: előbányásztam a fiókból egy ősrégi pendrive-ot, mindjárt megnézem pár 4k-s sample-el, hogy mit csinál vele usb-n.
-
Steve1207
veterán
válasz
KD6-3.7 #7190 üzenetére
Nem lámának nézlek egyáltalán, de fussunk már még egy kört, mert így tényleg nem jutunk előre, aztán max gariztasd.
A kijelző hibát ugyebár kizártuk mára kb.
Box gyári visszaállítás, US régió induláskor pl (én nem is tudom mit választottam ki az elején, de ilyesmit szoktam UK, US nagy ritkán DE), minden egyéb kütyü lecsatlakoztat róla (ha van hdd vagy lan adapter akkor az is, simán előfordulhat, hogy nem bír annyi eszközt), google account simán hozzáad, de ne rakjon fel semmit a store-ból pluszba, mert képes a fiókba visszatelepíteni a korábbi alkalmazásokat. Csak a gyári box alkalmazásokat frissítsd és egy Kodi fel a store-ból (mindenféle addon nélkül).
Wifi 5ghz-re állítva, (szerintem az auto csatornaválasztást se muszáj csesztetni, bár kb nekem nincs bajom a 13-as csatornával).Film teszt:
- egy mxplayer store-ból és akkor hálózat és smb nélkül is pendriveról ellenőrizd a lejátszást, ne a jelenlegi hdd-ről.
- ha nem jó akkor még egy store-ból Kodi, mindenféle addon nélkül és SMB-vel nézd meg pc-ről, hogy mit produkál, ha jól emlékszem a streaming Netflix és egyéb dolgok jól mentek. Ha laptop, akkor pedig legalább ac-s a wifi legyen.Tesztnél pendrive-ot a boxban formázd, többféle release sample-jét nézd meg, nem kell órákig másolgatni, de vegyesen, legyen sima 720p-től 4k-ig tartalom különböző forrásokból és fájlformátumokból.
Ez a hardveres, szoftveres állítgatás pedig fölösleges, ha már ilyennel kell szöszölni akkor valami nem kerek. Szoftveresen amúgy is fölösleges maxon járatni a boxot, hogy erőből csinálja, mert csak kb melegedni fog, de nem fog mindennel megbirkózni.
Igaz Xiaomi cuccoknál bármi megeshet
, de valahogy hihetetlennek tartom, hogy kimondottan a hw encoding elszáll és minden ezzel kapcsolatos rossz külső lejátszáskor, de pl a netflixtől kezdve minden príma, pedig ott is azt használja. Ha kizárjuk, hogy az adott xy release-ek jók (márpedig elméletileg azokkal nem szokott gond lenni és a box amúgy megy hw-ben más alkalmazásokban akkor az USB, HDD és hálózat köré osztanám a hibakeresést vagy simán gariztatnám.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7190 üzenetére
Ha például kodiban csak a media codec secure (vagy mi a franc) kapcsolom ki akkor egész jól mennek az 1080p anyagok és jobb a kép. Azért ritkán meg akad egyszer és engem már ennyi is zavar úgyhogy vissza kapcsoltam. De mint írtam nálam egyáltalán nem vészes a helyzet és alig észrevehető a különbség más tv-boxhoz(vagy tv belső lejátszójához) képest. Most szerencsém van, hogy csak full HD a tévém 😁 .
Ha annyira rossz lenne mint nálad én is ki lennék akadva az biztos. Kár hogy nem lehet custom romot rárakni amin például ez javítva lenne. -
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7187 üzenetére
Nálam még szerencse hogy nem tűnik fel annyira csak ha hasonlítom a másik lejátszóhoz. De akkor is alig látszik különbség. Azt tudom, hogy nem rakom fel a legújabb frissítést pedig ajánlja mikor újraindítom a boxot. Jó ez így ahogy van :) . Én úgy összességében elégedett vagyok vele.
-
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7183 üzenetére
Nálam is jelen van ez a utánhúzás sötét jelenetekben de nem venni észre annyira. De mint írtam minél nagyobb képernyő és minél nagyobb felbontású annál jobban kijönnek ezek a hibák. Neked egy coreelec-es tv box kéne egy x96 max plus coreelec-el és megoldódna a problémád.
De ha ez korábban nem volt jelen mi box s-en akkor viszont engem is zavar mert miért lett? -
Jakesz
addikt
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7176 üzenetére
Lehet nem jól fogalmaztam. A 20 GB-os full HD mkv szebb mint a hbo go és a netflix! Mondjuk a netflix az már majdnem olyan szép némelyik film rajta de azért nem. Az emby android tv alkalmazás is tud kandenciahelyes lejátszást csak ezt egyszer meg kell venni sajnos (1690 Ft) . Én megvettem mert emby szerver van a pc-men és nagyon sokat használom.
-
-
válasz
KD6-3.7 #7153 üzenetére
Nem, egyértelműen közös hálózaton van, ami a Box esetén ráadásul Ethernet.
Az újraindítás nem segít.
De ezeken már régen túl vagyunk, ez egyértelműen rendszerszintű hiba, amire a fél világ panaszkodik.
Amúgy elér érdekesen értesültem a helyreállásról: egyszer csak bekapcsolódott a tévé a Mi "Beépített Chromecast" képernyőjével, pár percig meg is jelent az átküldés menüben, aztán most ismét hiányzik (a másik aktív, natív CC címezhető).
MaCS
-
Alien!
senior tag
válasz
KD6-3.7 #7131 üzenetére
szerintem valami a felskálázással történhetett, mert 1080p-s filmekél jön ki igazán. Sajnos itt nem működik az ami amlogic boxos Kodiknál, hogy forrásazonos felbontásra kapcsoljon lejátszáskor, mert itt frissítitésváltásnál átvált 1080p-ről 2160p-re. Egyébként tehetsz egy próbát, hogy 1080p60-on játszod a filmeket, akkor javul kép, viszont ne engedd, hogy váltson frekvenciát.
-
Alien!
senior tag
válasz
KD6-3.7 #7076 üzenetére
én is észrevettem, hogy a lejátszás minősége romlott az utóbbi időben Mi box S-en. Olyan a kép, mintha a tévén be lenne kapcsolva a zajszűrés a legnagyobb fokozaton. Szét vannak mosódva a részletek és emiatt a mozgás is el van taknyolva. Az itthon levő androidos illetve webos tévé belső lejátszója lényegesen szebb, nem beszélve egy s905x3 boxéról. vmit csúnyán elk*rtak.
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7091 üzenetére
Nekem csak pár napja van meg de ez idő alatt nem volt változás a képminőségben. Azt persze észrevettem, hogy az x96 max plus coreelec-el jobb képminőséget ad kodival mint a mi box s. Valahogy másabb, élesebb talán de a fene tudja, egyszerűen csak szebb. De nem egetrengető különbségről van szó csak minimális. Azt azért hozzáteszem, hogy full HD tévén látom ezt, 4k tévén lehet feltűnőbb.
Viszont amiért vettem a mi box s - t az a netflix és az meg sokkal sokkal szebb mint coreelecen kodiban! Meg persze az alkalmazás is nagyon tetszik meg Chromecast funkció is sokszor jól jön. Nekem amúgy egymás mellett van és mindkettő tévére kötve az x96 max plus és a mi box s. Ha filmet nézek kodiban emby-n akkor x96 max plus, ha netflixet nézek mi box s. Nap nagyrészében mi box s megy mert youtube és netflix megy sokat.Erre tud választ valaki link
-
Imi1981
veterán
válasz
KD6-3.7 #7088 üzenetére
A youtuberól letöltött videókat még a coreelec - es tv boxom se szerette! Volt, hogy megállt a kép és a hang ment tovább meg olyan, hogy mikor vége lett a videónak sötét kép és befagyott a box. Pedig nem gyenge box a x96 max plus s905x3 4gb ram. Én inkább bejelentkeztem youtube-ra és csináltam egy lejátszási listát ahonnan vissza tudom nézni bármikor ami kell. Így nincs gond.
Fishor Én is próbáltam de nekem se látja a xiaomi telóm. Samsungal még nem próbáltam de akkor gondolom az sem.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Fall-N
veterán
válasz
KD6-3.7 #6895 üzenetére
Persze, hogy nem lesz magyar, de gondolom ha EU-s országot állítok be, akkor lesz magyar nyelv a Gboardban. Nem gondoltam volna, hogy ilyen idióta módon, nem lesz elérhető az összes nyelv a billentyűzettel emiatt. Philips TV-n a gyári Android 5 alatt volt magyar régió természetesen és gyanítom, hogy a Xiaomi gyomlálta ki belőle.
Gondolom Azbest nem véletlenül írta a magyar nyelvet.
-
TeebyKay
őstag
válasz
KD6-3.7 #6887 üzenetére
A boxon nem találtam ilyen beállítási lehetőséget, kodiban igen, de ott nem változtatott semmin, hogy bekapcsoltam. Amit még észrevettem, hogy videó indításkor is, vagy ha menet közben beletekerek egy csomót villog a kép, elsötétedik, újra megjelenik, majd újra sötét, beakad kicsit, mielőtt elkezdi lejátszani. Bár ez már gondolom a szoftver hülyesége és ebből fakad a csúszás is.
-
azbest
félisten
válasz
KD6-3.7 #6865 üzenetére
A chromecast tv -n is van usb. Abban nem vagyok 100%-ig biztos, hogy 2-es vagy 3as. Persze megfelelő type-c -s adapter kell hozzá, ami kivezeti az usb-t és tápot meg átadja. És olvastam, hogy fájlrendszerből csak a fat32-őt olvassa a cc tv. Igaz a firetv is ilyen limitált. A mibox nem tudom ntfs-t olvas-e vagy extfatot.
Alapból én annak a híve vagyok, hogy nem a boxra kell kötni háttértárat, hanem a routerre, ha már nincs nas. -
azbest
félisten
válasz
KD6-3.7 #6534 üzenetére
Ha még aktiális, ma én is belefutottam a hbo go aktiválás problémába. Chrome alól nem ment. Firefox alól simán elsőre elfogadta az aktiváló kódot. Mégcsak nem is mibox alatt voltam. Úgy tűnik a chrome duplán postolós bugja jöhetett ki néhányunknál, nemrég a munkámban találkoztam vele
-
Bozek
nagyúr
válasz
KD6-3.7 #6590 üzenetére
Ahhoz már SMB kellene, azt meg nem nagyon tudsz csinálni. Vagyis igen, csak az alap port root nélkül nem megy, másik portot meg nem kezel a Windows.
Mekkora fájlok? Lehet, hogy egyszerűbb lenne egy külön pendrive, amire letöltesz, majd hálózaton keresztül másolod a Mi Box-ra. Akkor nem kell a HDD-t piszkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest