- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Makszimusz #6629 üzenetére
Persze. Elvileg 2 képernyő mehet. De nem tudom, hogy mikor tilt le a gyakorlatban.
Kíváncsiságból háromat elindítottam (mibox, firetv, pécé) és nem panaszkodott. -
azbest
félisten
válasz
Makszimusz #6627 üzenetére
Nézd meg a weben, hogy hány és milyen eszközök vannak felsorolva az aktivált eszközök közt. Ott felgyűlhet sokféle dolog, böngészők is frissítés után. A régieket dobáld ki.
Esetleg akár tévé vagy mibox is szerepelhet többször, ha közben frissítés is települt és már új rendszer verzióval fut. -
Steve1207
veterán
válasz
Makszimusz #6609 üzenetére
Szerintem (#6606) Luissimo-nak szól a kérdés
-
Boborján
tag
válasz
Makszimusz #6578 üzenetére
Akkor rendelem emagon. Ott ennyit ír a dbozba:1 x Használati utasítás Távirányító 1 x Tápkábel. Akkor gondolom egy HDMI-t csapjak még mellé.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Makszimusz #6566 üzenetére
nem kell megkeresem
ahogy ezt is megkerestem de nem sikerult 10 frissíteni csak 9 maradt továbbra is vagy azért mert a 9 az utolsó android rá?
-
azbest
félisten
válasz
Makszimusz #6548 üzenetére
Úgy érted, hogy miboxS, ugye? Csak a saját menüjében mibox 4-nek hívja magát
mzd-22-ab van az alján lévő matricán.
#6551 Boborján
A netflix úgy 3 megabit per másodpercet. A hbo go is nagyjából annyi.
Persze valamivel gyorsabb a jó, mert ingadozó lehet, de 10 megabites nettel már valószínűleg stabilan kéne mindkettőnek működnie. Másképp fogalmazva, úgy 1 GBájt óránként. -
Boborján
tag
válasz
Makszimusz #6550 üzenetére
Köszönöm a választ. Az a kábel szerintem elég lehet. Elemet viszont akkor veszek.
Google accountja van a célszemélynek. A frissítések miatt szerintem nem bontom ki. Annyit túl lehet élni.
Akkor vissza keresem a net igényt. -
blessbygod
csendes tag
válasz
Makszimusz #6531 üzenetére
Megnéztem, de brutál drágák a NAS-ok, 40 ezertől indul amelyik normális. A routerem került kb. 14 ezer ft-ba. Azért dugdostam a hdd-t routerre és mi boxra is, mert adott neki az usb port és gondoltam akkor már kihasználom teljesen az eszköz képességeit.
-
blessbygod
csendes tag
válasz
Makszimusz #6528 üzenetére
Köszi, megpróbáltam, MI box nem bírja valami miatt. Ezért az usb-s külső hdd-met routerről átkötöttem a MI boxra. Viszont szeretném továbbra is elérni a hdd tartalmát a hálózatról, olyat lehet hogy a MI box csinálja a megosztást?
-
azbest
félisten
válasz
Makszimusz #6517 üzenetére
Általánosságban azt érdemes tudni, hogy ha távirányítóval lealtatod a boxot, akkor lehet később döcögősen működik. A tévé és a box cec -cel tudja egymást irányítani, szóval lehet ha a tévét a sajtá távjával lekapcsolod, akkor a box elmegy aludni. Mivel minimális a fogyasztásbeli különbség, akkor a legkevesebb nyűg vele, ha sosem altatod le.
Ha viszont az anyós áramtalanítani szokta használaton kívül a tévét és a mellette lévő boxot, úgy lehet neki sosem fog ez feltűnni
Függ attól, hogy ki hogyan használja. Szóval ha bármi döcögős, akkor első körben az újraindítás szokott segíteni. Néha elveszítheti a távirányítót is ilyenkor, arra is az újraindítás (átam ki-be) a segítség. Az újabb frissítésekkel lehet kevesebb gond van.
-
kzkz
őstag
válasz
Makszimusz #6511 üzenetére
Én azért visszaolvasnék, mert van pár probléma a cuccal nem egy embernél... Nem konkrétan a HBOGO-val, hanem a komplett rendszerrel.
-
solti
senior tag
válasz
én anyukámnak vettem, tudja használni, jó kis cucc, kodi is működik kadencia helyesen. HBO Go-t még nem próbáltuk, de ott figyel rajta, nem hinném, hogy problémás.
ui: én 16-ért vettem majdnem 1 év garival bontatlanul magánszemélytől, jár ajándékba a mi10-hez, úgyhogy a 17,900 nem rossz ár, de nem is világbajnok
-
Melack
veterán
válasz
Nálunk is az HBO Go fut sokat, nagyon jó. Csak javasolni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MÁV topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged