Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SFAkos

aktív tag

válasz vlacko #2309 üzenetére

Szia,

Nem tudod miért lehet az, hogy felraktam a lazarus repo-t, tudok is belőle mindent telepíteni, kivéve a HBO GO-t.

Rámegyek hogy install és ezt írja ki értesítésbe és nem telepíti:

The dependenc inputstream,adaptive version 2.1.0

Köszi,

Ákos

• udna999

tag

válasz vlacko #2309 üzenetére

Üdv,

köszi, megpróbálkozok még ezzel. :)

Illetve ami ma jelentkezett (tegnap feltette az új frissítést, nem volt vele gond), hogy irgalmatlan mód be van lassulva a box. Egy-egy gombnyomásra 2-3 másodperc múlva reagál, a Netflix úgy tölt be, hogy az elején még a logó és a hang is szaggat. Filmnézés kilőve, minden olyan, mint a képregény. Másnál is ilyen?

• azbest

félisten

válasz vlacko #2295 üzenetére

körülményfüggő a dolog.

- 4k kijelző: Vannak monitorok és tévék, amivel nem egyszerű a kézfogás és vagy kisebb szintre vagy védetlenre vált vissza a hdcp, ami miatt az előfizetős dolgoknak bekavarhat.
    - külső hang dekódolás: vannak panaszok arra, hogy esetleg korábban működő beállítások és paraméteerezés mellett is vannak döcögések vagy minőség problémák
    - bluetooth: netflixnél uhd-vel összeakad, bár ez lehet a netflix app normál működése. Másoknak nem megy a táv, vagy nem ébreszt a táv vagy nem szól a bt hang..
    - wifi: vacak driver, az utóbbi hivatalos update elvileg javított rajta.
    - a háttértár kezelésre néha van panasz, de elvileg megoldódott. Fontos viszont, hogy álllítólag az ES file explorer app bekavar a háttértárkezelésbe és ha telepítve van, akkor továbbra is lehet probléma.
    - időnként panaszok appokra, youtube-ra, netflixre másra, hogy akadnak vagy kiesik a hang szinkron. Ez mondjuk gyanúsan pont app update-k után jövögetett ki, lehet az appok változásai okozzák, nem a box.

Meg még ki tudja mi lehet. A lényeg, hogy sok probléma nagyon körülmény függő.
    Ha fullhd-ra használod a boxot, ha nem használsz bluetoothot, ha nem használsz dekóderes erősítőt, akkor kb a legtöbb szívásból kimaradtál. A távirányító nálam általában bekapcsolja a boxot készenlétből, de van akinek alvásból nehéz visszahoznia vele. Ha valaki áramtalanítani szokta használaton kívül a kijelzőt meg a boxot, akkor is jó eséllyel megússza némelyik bugot.

Ja egyébként az, hogy az lg monitor folyton irogatott üzeneteket, hogy valami rá lett kapcsolva a hdmi portjára, amikor másik bemenetét használtam, na az lehet megoldódott. Bár a monitor gyári kábelét is visszatettem a külön vett helyére, de a múltkori béta fw óta nem láttam az üzenetet. Szóval lehet az elmúlt.

Új hozzászólás Aktív témák