- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlacko
csendes tag
Szia!
Köszi, hogy leírtad ezeket, most már világos a panaszkodás.
"Szerencsére" tényleg egyik sem érint, mert ezekből semmit sem használok.Egy "régi" Samsung TV-re van kötve a Box-om HDMI-vel, a hang a TV-ről szól. Külső vinyót ritkán dugok rá USB-n, de eddig nem volt vele semmi gond. Telenoros Huawei mobil wifin lóg a cucc, és sosem volt hálózati gondom vele.
Ami problémám volt vele, és tudunk vele együtt élni.
- HBO Go - castolva valóban nálam is sokszor váltogatott a kép minőségben a streamelésnél
- A Kodis HBO Go-ban is néha meg kell állítani, és újra elindítani a filmet, mert vagy megakadt, vagy elcsúszott a hang. 2-3 naponta egyszer kétszer előfordul.
- távirányító néha (kb. 1-2 hetenként) nálam sem ébreszti fel a Box-ot, Ilyenkor viszont a Xiaomi wireless kontrollerrel megoldjuk a dogot, vagy a telefonos Mi Távirányítóval.
- YouTube pár hónapja sokat fagyogatott, de aztán a YT frissítése után nem jött elő
- nagy ritkán (havonta ha 1x) ha a kölykök több játékot elindítottak, érezhetően beszokott lassúlni a szerkezet, de ilyenkor simán újraindítom és készMindezek ellenére, nekem abszolút tökéletes a cucc.
-
vlacko
csendes tag
válasz
udna999 #2303 üzenetére
Szia!
Itt válaszolok inkább a HBO Go telepítős kérésedre.
Nem vagyok profi a témában, és küzdöttem vele egy kicsit az elején, mármint a Kodival, mert nem volt minden teljesen egyértelmű amikor először csináltam. Másodszorra már könnyebben ment, és valójában nem egy nagy wasistdas.
Én ezen HSZ alapján csináltam, és nyugodtan keress vissza, van még infó bőven a topicban,
1. Letöltöd ezt WBMC - Wonderbox appot a hivatalos Play-ből, ez egy Kodi clone vagy micsoda...
2. Letöltöd ezt a Lazarus Repot (ha jól tudom az összes fájl kell, és nem csak a "repository.lazarus-0.1.zip")
3. Pendrive-ról felmásolod a letöltött Lazarus fájlokat, vagy valahogy feljuttatod a Box-ra.
4. Elindítod a Wonderbox.tv-t és telepíted a feltett Lazarus-t mint kiegészítőt zip fájlból.
Itt a lényeg szerintem.
https://youtu.be/B-nI7hxHo8E?t=1935. Ezután tudsz már telepíteni Repository-ból (a Lazarus-ból), és itt már meg fogod találni az HBO Go appot.
6. Elindítod az appot és szépen beállítod az account adatokat,
Végül örülsz, hogy nem kell plusz egy eszköz.
-
vlacko
csendes tag
Csak megerősíteni tudom minden szavadat, ugyanígy van nálam is minden.
Nincs akadozás sem castolva (HBO Go appból, vagy Chrome böngészőből notiról) sem a Box on lévő Kodi-ból. A Google Home app-al pedig a tükrözést szoktam használni, ha a telefonról képet vagy videót akarok lejátszani.
És igen, ebben az esetben a 720p videó akadozik. -
vlacko
csendes tag
Sziasztok!
Én már a frissítés előtt csináltam egy gyári visszaállítást és úgy tettem fel csak az Oreo-t. Bár nincs olyan sok programom, de minden megy gond nélkül. Mivel van problémátok konkrétan? Lehet, hogy nálam is gond lenne, csak nem használom.
-
vlacko
csendes tag
válasz
tomigonzo #1522 üzenetére
" de ha a gyari controllerrel jol mukodnenek a jatekok akkor szivesen beszereznek egyet (jo ar ertek aranyu kutyunek nez ki), ebben tapasztalatok?"
Szia!
Lassan egy éve "nyúzzák" a kölykök a gyári controllert, de semmi baja, tökéletesen teszi a dolgát, és egyszer kellett csak benne elemet cserélni. Na jó, nincs napi szinten használva, de azért néha megy 2-3 órát is egyben.
Egyszerre több controllert is tudsz csatlakoztatni, és a játékok is rendesen kezelik mindkettőt. Hozattam egyet pluszban pár hónapja, de mégsem játszanak annyit közösen, így eladóvá vált, hátha érdekel.Jól jön akkor is, amikor valamilyen oknál fogva a távirányítóval elveszti a kapcsolatot a Box. Bár ezt telefonnal is meg lehet hamar oldani.
Üdv,
vlacko
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest