- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
udna999
tag
Eddig egy régebbi típusú két antennás TP-Link routert használtam. Szakadozott az HBO GO cast, ezért lecseréltem a routert. Vettem helyette egy 3 antennás szintén TP-Link routert, aminek gigabites a lanja. Sajna azt már nem néztem meg, hogy tudja-e az új router az 5Ghz-et (persze nem). Na most az új routerrel folyamatosan eldobálja a wifi kapcsolatot, gyakorlatilag használhatatlan. Természetesen volt visszaállítás, semmi változás. Routeren is a legújabb fw van.
A keresztbe próbálgatások közben próbaképpen sorba kötöttem a régi routert az újjal és odatettem a régit a box mellé olyan 50 centire, lett is rajta full térerő és megszűnt a lassulgatás és szakadozás... -
azbest
félisten
ha van 5GHz-es wifi hálózatod, akkor használd azzal. Úgy emlékszem külföldi fórumon említették, hogy a legutóbbi updatenél valami nem okés a 2.4-essel.
(#2331) tomigonzo
azért annyira nem rossz, 6ossal főleg nem. Ha stabil kodit használsz, rendes addonokal, akkor nem valószínű, hogy ez történik. Viszont valószínűleg fejlesztői verziót használsz, amelyek tele vannak még ismert hibákkal, főleg ha nem valami alfa vagy béta verziót, hanem napi buildet használsz. A kodis kiegészítős topicban is folytom megy a panasz, hogy hol megy valmai hol nem megy, mert a fejlesztőiben napról napra változik, hogy mi nem megy.Firetv box alatt a 4 magos újat érted? Vagy valmelyik sticket? Csak azért kérdem, mert az alexás változatoknál a kezelőfelületbe teljesen beépülő rész egyáltalán nem használható itthon. Csak a stick basic változata az, ami itthon is megy és nincs alexa támogatás. A legtöbb appot arra is külső forrásból lehet telepíteni. Persze, mindegyik változatot lehet használni kézzel telepített apk-kal. Ha van prime előfizetésed és nem itthon élsz, akkor persze sokkal jobb a felhasználói élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest