- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhiimi
aktív tag
A routerem egy regi Tenda router nem is tud 5ghz-et, viszont igazad van a routerrel van a problema.
Felesegem telefonjarol csinaltam egy hotspotot, racsatlakoztam a telommal es a Mi box-al es igy mar tokeltesen ment a chromecast.A routert le fogom cserelni hamarosan, de vajon nem lehet ennel is megoldani hogy mukodjon? Mi lehet a problemaja?
-
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
A minap beszereztem egy ilyen kutyut es minden ment okesan, kiveve a chromecast...persze google a baratom vegig bongesztem minden megoldasi javaslatot majd ki is probaltam oket(chromecast ujratelepitese, soft reset), de ezek utan sem mukodott. Hat gondoltam akkor biztos melyebben van a problema, szoval visszakuldtem es kertem egy ujat.
Ma megjott az uj es ezen se megy a chromecast. Nagyon tanacstalan es csalodott vagyok, mert amugy tok jo minden de azert e nelkul a funkcio nelkul ugy erzem a felerol lemaradok a mokanak.
Nincs valami tippetek mi lehet a problema?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest