- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hdr videóhoz van a box display menüjében opció, hogy konvertálja vagy sem.
A mibox3 -mal én úgy látom, hogy a h265 codec lejátszás nem tökéletes, ott még lehet megvan a szellemképesedés, ami régen mindenre jellemző volt és vp9 / h264 en már javították. Sajnos 9es androidtv rendszer inkább viszzalépés volt képminőség terén anno, az új video renderelési megoldásuk miatt. -
zizidor
őstag
Nálam úgy van beállítva, hogy a NAS-nak van egy fix IP-címe, én adtam neki, hogy ne ütközzön semmivel. LAN-on elérhető hostnévvel és IP-címmel egyaránt.
A megosztás engedélyezve van fájlszerverként (SMB, NFS) és médiaszerverként (DLNA). Így látja a PC (Windows+Linux), a Mi Box, a mobilok és a tévé is (régebbi smart tv, a legtöbb smart funkciója ma már használhatatlan, de a DLNA lejátszás még megy).
-
wzol
tag
Valahol a rendszer menüjében (talán a megjelenítésnél) mintha belefutottam volna olyanba, hogy "nagyítás" vagy "képméret állítása" ezt esetleg érdemes megpróbálni.
Másik mód, az újabb TV-ken szokott lenni több fajta zoom funkció (még 4:3-ból is csinál 16:9-et), és ott van ilyen sima zoom. "Overscan" néven is érdemes nézni.
-
Imi1981
veterán
Sajnos alapból nem lehet (nekem is nagyon hiányzik én is szoktam használni coreelec-et futtató eszközön) . A kodiban a beállítások /lejátszó menüben kikapcsolod a hardveres gyorsítás engedélyezése részben a media codec secure részt akkor lehet zoololni (nem nyújt) . A hátránya, hogy így nincs hdr és hajlamos akadozásra a lejátszás. Ha bekapcsolod a beállítások /lejátszó menüben a képfrissítés gyakoriság indításkor/leállításkor - ra kell állítani ( ettől kandenciahelyes lesz a lejátszás) és így már nem fog akadni a lejátszás 95%ban.
Más megoldást nem tudok mert nem lejátszó függő hanem android tv romot használó eszközökön így működik sajnos. -
Imi1981
veterán
Igen sajnos nem csak 23.976 anyag van. Például a nagy penzrablás is 50 Hz meg van pár sorozat ami 50 Hz. Filmek azok 23.976 meg sok sorozat is de ugye nem tudni előre mekyik. Szóval már nem tökéletes azzal sem. Viszont tudsz gombra állítani a refresh rate appal olyan funkciót, hogy feldobja a frekvencia táblát és manuálisan tudsz váltani miközben nem lépsz ki a netflixből. Nem a legjobb megoldás de jobb mint a semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged