Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
fogirobi #7651 üzenetére
Igen azt használom! Zöld ikonja van. Én is amiatt állítottam be nehezen mert alig találtam meg hol kéne engedélyezni! De amúgy igen nagyon hasznos de nem tökéletes! Sajnos kilövi a kodi saját frekvencia váltását meg a plexét is. De máskülönben netflixhez és hbo go - hoz nagyon jó. Néha mikor vissza lépsz a főmenübe nem vált vissza 60 hz-re akkor nem árt neki egy box újraindítás. Én a kedvenc alkalmazás előhívó gombra beállítottam, hogy hozza elő a frekvencia állítás táblát így manuálisan is át tudod állítani ha valamiért nem váltana magától (például kezdőoldalra kilépéskor) .
Amúgy pontosan úgy használom mint te netflix 23.976 - ra a hbo go 50hz-ra állítva. 90%-ban jól működik amúgy. Néha mikor már régen lett újraindítva a box akkor nem mindig reagál.
-
azbest
félisten
válasz
fogirobi #7641 üzenetére
A box tudja ezt a váltást, de se a netflix, se a hbogo alkalmazás nem használja ki a képességét. Kodit be lehet úgy állítani, hogy dinamikusan váltson, de az nem hivatalos, addonokkal varázsolt megoldás.
Egyébként épp néztem, hog a hbogo oldalán az új igazság ligája is ~240 helyett 232 perces, mert fel van pörgetve 25 fps-re
-
Imi1981
veterán
válasz
fogirobi #7637 üzenetére
Úgy tudod kiküszöbőlni, hogy például 1080p vagy ha 4k a tévéd 2160p/50hz-ra állítod a felbontást és a képfrissítést . A hbo go 50 Hz - en megy a box alapból 60 hz-en és ezért vannak nálad mikrolaggok. Sajnos ezt manuálisan kell állítani. Van egy alkalmazás amivel be lehet lőni melyik alkalmazás hány hz-en menjen (én használom) de most nem jut eszembe a neve és nem vagyok otthon. Azt tudom hogy eredetileg nvidia shield tv - re készítették és elég bonyolult volt beállítani.
A hbo go 50 Hz a netflix 24 de inkább 23.976 azthiszem.
-
azbest
félisten
válasz
fogirobi #7639 üzenetére
mert valsz a hbo nem 24 képkocka sebességűt mutat (legalábbis androidon jelenleg). Régebben 25fps-t jelzett a kodi rá. Szóval próbálhatod 50-re állítani.
De nekem péládul az Lg monitorom darabos 50Hz-en, mert valószínűleg nem igazi 50Hzet csinál, hanem csak interpolál. Apple eszközökön teljesen más stream megy, szóval ott lehet hogy már nem a tévé sugárzásra igazított fps-sel van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest