- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Csak a hivatalos oldalt nézegettem, fordítgattam ugye, ez sincs kőbe vésve, de sok helyen ez a havi előfizetéses modell kezd kialakulni, mint egy netflixnél. Idővel ez lesz a jövő szerintem, ahhoz meg biztosítani kell majd appokat.
USA oldalról én pl nagyon bírom az ingyenes tartalomszolgáltató/fizetős tartalmak migrációt is (peacocktv, plutotv, imdbtv ésatöbbi). Van egy nagy ingyenes alap keret, amiből lehet szemezgetni, reklámok közben, de csak regisztráció van. -
Steve1207
veterán
Ott kicsit más az üzleti modell már egy ideje és az előfizetési rendszer is, inkább szolgáltatás központú és jobban szétszedett (hasonlóan, mint a Telenorhoz pl idehaza, náluk is külön fut a tv és van app 1+ éve legalább). Odakint a Telekom hűség nélkül is tolja a tv-t, box nem kötelező előfizunál se, de jóval drágábbak is. Egy teljes csomag meg kedvezménnyel is brutál a hazai árakhoz viszonyítva (mobil-tv-net), átszámolva 25-30e havonta. Akkor meg már a kutyát nem érdekli, hogy épp a tv-t min nézed vagy kell-e box.
Szerintem amúgy idén már lesz belőle valami (kb minden csúszott a víruska miatt), 1 év csúszás ilyen helyzetben szinte várható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged