Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
V.Stryker #1894 üzenetére
App elindít, jobb felső sarokban "i" betű.
Korán van. Szóval ráböksz a párosított készülékre, alapképernyő alján a részletek alatt egy kék gomb, ott van leírás, de ezek szerint kell a mifit alapból, utána a mibandage, aztán mifit török, hekkelt mifit feltesz, azonosítási kulcs kinyer, hekkelt mifit töröl, mibandage azonosítási kulcs megad, örül.
-
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Alzán holnap 9-től 5510ft lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelly416 #1879 üzenetére
Igazából a legfontosabb ,hogy stabil legyen a kapcsolat és pl. ha eltáválodok a telefontól és megszakad a BT, akkor ha visszatérek, akkor automatikusan csatlakozzon. Illetve, hogy ha jelez egy emailt...amit utána megnézek a telefonon, akkor automatikusan a jelzés az óráról is tűnjön el. Ezek működnek?
Előzőleg egy Honor Band 4-em volt, iPhone-al a fentiek szerint tökéletesen üzemelt. Múlt héten lecseréltem a telefonom egy Xiaomi Note 8 -ra és ha megfeszültem se akart normálisan működni a fenti két dolog. Gondoltam kipróbálom a xiaomi telefont xiaomi karkötővel, hátha az a kettő jól együttműködik. -
kelly416
veterán
válasz
vilmose33 #1877 üzenetére
Véletlen nem kapcsoltad ki a láthatóságát a MiBand4nek Mifitben? Bár akkor nem látna a laptop. Viszont azt ne feledd, hogy a telóval bluetoothon nem kellene ismerjék egymást, egyenesen appból kell párosítani.
Szerk.:
Ha Mifitbe bejelentkezel, akkor eleve meg kellene találja a karkötőt, mert fiókhoz van párosítva. Nálatok nem tudom, hogy megy, nekem droidon 10-12 percbyi tucatnyi próbálkozás után sikerült egyszer, azóta teljesen jó. De az első nagyon nehezen ment. Ha nagyon nem megy, próbáld ki a fix-it for mi band alkalmazást, hátha segít. -
vilmose33
őstag
válasz
vilmose33 #1841 üzenetére
Kipróbáltam a csatlakozást Samsung s8-al,azonnal csatlakozott. Csináltam a Mi Bánd 4-en gyorsan egy reset-et. S8-al megszüntettem a párosítást, Mi Fit-ből ki jelentkeztem , le is töröltem az S8-ról. iPhone X-re újra telepítettem , bejelentkeztem. Nem látja-akar csatlakozni a Mi Band-hoz
. Annyi még, hogy az X-et látja a laptop is , Bluetooth nem hibás, illetve Mi Band-et is. Egymással nem akarnak kommunikálni sajnos.
-
Golyo69
senior tag
+1 a MiBandage-ra :)
Meg is vettem, megerdemli a fejlesztő :) -
kelly416
veterán
válasz
V.Stryker #1874 üzenetére
Egyrészt nem kínai app, miután MIUI-t használok (még pár napig, ameddig nem enged BL-t nyitni), herótom van, hogy minden adathoz mindig hozzáférést kérnek az appok. Másrészt szerintem (bár bő egy éve nem tudom, mennyit fejlődött a mifit) sokkal többet tud mint a gyári app. Harmad részt magyar (sőt, fórumtárs) az app fejlesztője, bármi van, mindig segít, gyorsan reagál. De próbáld ki mindkettőt és döntsd el magadnak, Neked melyik kell. Én még MiBand2-vel kezdtem el használni, mert ki tudta írni a karkötő a hívó fél nevét például, mifit-tel nem tudta. Azóta ezt használom.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Holnap jön meg a Band 4. Milyen applikációval érdemes használni?
Régen, Mi Band 2-nél még voltak alternatívák, csak ezért kérdezem. Azóta kimaradtam ezekből.. -
Lordus
senior tag
válasz
eddieke666 #1870 üzenetére
ilyen nem létezik
de van megoldás, veszel olcsót, mert ugyan azt kapod, mint ha drágát vennél, ÉS veszel hozzá FÉM pöcköt.
Tapasztalat: az első használatkor, az első napon garantáltan eltörik a műanyag pöcök. de ha kicseréled fémre, akkor nem rossz a minősége, kicsit keményebb, mint a gyári, kevésbé rugalmas, de a méret jó. nehezebb kivenni az órát belőle, mert ugye keményebb.
de a drágább is pont ilyen lesz és ott se garantált még a fém pöcök sem...[link] pöcök: 3 db 150 ft
[link] Szíj: 250 ft darabjaén ezeket vettem, free shippingesek.
-
eddieke666
aktív tag
Valaki ajánlana külföldről jó minőségű szilikon szíjat mi band 4-hez?
-
Vikitorony
tag
-
net91
senior tag
Reggel kocsiba beültem vezettem 250 km-t, majd amikor kiszálltam a kocsiból azt jelezte, hogy 8900 valahány lépést tettem meg. Ebből a valós lépés maximum 50-100, ha volt. Nektek is ilyen pontatlan?
-
Golyo69
senior tag
De egyébkent a CN verzió minden további gond nélkül tudom használni?
Minadage - val lehet angolul?
Vagy van vmi trükk erre? -
törölt tag
Tudnátok abban segíteni, hogy iPhoneról bármilyen értesítés küldhető-e mi band 4-re? Jelenleg egy mi band 2-m van, ez csak az előre definiált néhány app értesítéseit mutatja. Van egy AMAZFIT bip is itthon, az minden értesítést mutat.
-
Doki16
addikt
Mi a különbség az NFC nélküli kínai és a nemzetközi verzió között?
-
lócitrom
őstag
válasz
Indiant #1839 üzenetére
egyrészt nehezen akarom elhinni, hogy ilyen idősen nem találkozott még alap kifejezésekkel. másrészt tényleg minimális szövegmennyiségről beszélünk. harmadrészt ha minimálisan is érdeklik a kütyük szinte kizárt, hogy a nyelv akadályt jelentsen. 9 évesen én az előttem lévő batár Videotont is szétszedtem volna, ha nem mondja el nekem a szerelő, hogy veszélyes lehet a képcső lecsatlakoztatása, ha kósza elektronok vannak még benne. szóval a modernkor gyermekét azért ennyire nem becsülném alá. ha nagyon kell a magyar nyelv még mindig telepíthető a fordítás.
-
endroid
csendes tag
Sziasztok! Van rá lehetőség, hogy ujraszamoltassam a kalória adatokat a mi Fit programban? Kicsit elírtam az adataimat, gondolom más kalória érték jön ki ha az ember 56, vagy 114 kg.
-
kurion
senior tag
Ennél a special offer mit jelent? Árában nem tartalmaz töltőt esetleg?
[link] -
Fuvaros
senior tag
Valakitől átvennék egy ilyen töltőt, ha többet rendelne, itt Pesten
-
synar
őstag
Én is gondolkodtam egy ilyen töltő megoldáson, de közben kiderült nem árt amúgy sem kivenni két-három hetente az órát, mert rakódik a szíj alá annyi kosz a rendszeres használat során, hogy ráfér egy takarítás.
-
Eladó445
tag
válasz
Indiant #1839 üzenetére
"A gyerek szempontjából fontos a magyar nyelv és a minél könnyebben kezelhetőség. Szóval nagy a dilemma."
Szerintem nyugodtan mehet neki a mi band 4 is, ha a nyelvet nézzük...az app nyelve magyar..
A menün belül pedig ikonok mutatják mi micsoda...a legtöbb angol szóval biztos már találkozott 1-2 játékban is ill a való életben..ill. nem árt ha tudja ezeket. nagyon alap szavak... -
kelly416
veterán
Nem olyan kényelmes, mint a gyári, az biztos, mert abba csak belelököd és mehetsz dolgodra, tuti elvégzi a teendőjét. De mint írtam, ezzel is fel lehet tölteni, csak óvatosan kell bele tenni, óvatosan letenni, utána meg nem csapkodni az asztalt/szekrényt/akármit amin van.
-
kelly416
veterán
válasz
Indiant #1839 üzenetére
Ha nemzetközi verziót veszel a MiBand4-ből, az is tudhat magyarul, leírás itt van hozzá valahol a topikban emlékeim szerint. Van hozzá töltő is, amihez nem kell kivenni a szíjból, tegnap én is pont egy ilyennel töltöttem fel életemben először. Én jó kakát fogtam ki teszem hozzá, ezt a fajtát nem ajánlom senkinek. Nehéz felhelyezni úgy, hogy jól érintkezzen, és óvatosan kell később is bármit csinálni a közelében. De van másik alternatíva, viszont a gyerek is tud szólni kb. 3 hetente egyszer, hogy segítsetek Neki feltölteni, meg szerintem hamar megtanulja, hogy tudja könnyedén kiszedni, vissza rakni, ha akarja.
Honor cuccom sosem volt, úgyhogy sem jót, sem rosszat írni nem tudok róla.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Iphone X-el sehogy sem akar össze párosodni. 7-el simán ment minden . Amit eddig csináltam. iPhone 7-ből kijelentkezés, Mi Fit törlése. iPhone 7 gyár állapot vissza állítása. X-re Mi Fit letöltése, bejelentkezés-karkötő keresése semmi, nem találja. Mi Fit -ből kijelentkezés , app törlése - újratelepítése-bejelentkezés-nemtalálja. X ki-be kapcsolása - nem találja. Minden ötletnek örülök.
-
net91
senior tag
válasz
blue_23 #1833 üzenetére
Saját tapasztalat, vélemény:
- a Honor kijelzője nem fényesebb,
- a mérési értékek hasonlóak voltak (kevesebb eltérés volt, mint most a MiFit és Notify adatai között)
- a véroxigénszint mérése pocsék volt, egyszer működött, majd kétszer nem, pedig én ezért a funkcióért vettem,
- átlagon aluli használat alatt is (edzés nem volt) nagyon merült. -
Indiant
addikt
válasz
kelly416 #1838 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
blue_23 említette a Honort, ami tud magyarul és nem kell kivenni a töltéshez, de csak pár napig bírja az akksi. Most én találtam 7e-ért. Itt meg ugye van a 4-es, ami akksiban jó (2-3x annyi), de nem tud magyarul és ki kell venni a töltéshez. Ez pedig 12e körül van.
A gyerek szempontjából fontos a magyar nyelv és a minél könnyebben kezelhetőség. Szóval nagy a dilemma. -
kelly416
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
maltegra #1828 üzenetére
Kettőt vettem, remélem ideér valamelyik az órával kb. egyszerre!
1 a red és kettő a flamingos. ha meglesz a kütyü, majd utána nézünk még hozzá.kelly416 : Akkor azért volt ennyi.....
de hátha nem!
Lordus: Remélem igazad van....és nem csak ki lettek moderálva a "nem boldog" vevők!
-
Lordus
senior tag
A linkedet megnézve sztem jót vettél.
Ebből vonom le a következtetést:
"The Gearbest has provided 3 kinds of version about Mi band 4: the international version, the Chinese version, and the NFC version. For detailed setting steps please refer to this post."
eszerint globalt vettél, illetve az értékeléseknél is mindenki boldog és angol feliratok virítanak az órán! -
kelly416
veterán
Hát... lehet, rossz hírem van. Bár igazából angolra lehet tenni, úgyhogy nincs vele baj. Szerintem.
-
blue_23
senior tag
Sziasztok!
Aktivitásmérőt szeretnék venni, Honor 5 vagy MI 4.
Tudtok mondani pozitívumot és negatívumot a két készülékre, amely megkönnyítené a döntésem?
Előre is köszönöm! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A feleségemnek rendeltem egy ilyen kütyüt. Mi Band 2-t használ vagy 2 éve, tetszik neki, gondoltam karácsonyra meglepem vele.
De így a tesztet, és képeket elnézve nagynak találom.... Véleményetek szerint mennyire lehet ezt "női" óraként használni?
Persze rendeltem hozzá csajos óraszíjat is.Ezt a verziót rendeltem, innen. A 26 $ szerintem jó ár érte. Ez a normál nemzetközi verzió ugye?
-
Jofi81
őstag
Ma reggel, mikor szinkronizált a Mi Fit, azt írta, hogy nincsenek alvásadatok. Ilyen még soha nem történt az évek alatt, a Mi Band 2-vel sem. Természetesen egész éjszaka rajtam volt a karkötő. Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
BandiHUN
veterán
Lenne egy kérdésem...valahol,valamivel be lehet állítani olyat,hogy az értesítések/auto pulzusmérés csak akkor menjen,ha viselem a Bandot?Az idő nem megoldás,mert napi szinten változik(alvást nem követek,otthon alapból ugrik le a karkötő,zavar),a Honor Band 4-em magától tudta ezt...Neem,nem akarok BT-t ki-be kapcsolgatni,valami "automata" megoldás érdekelne+zenét is hallgatok este BT fülesen.
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy az eszköz vezetés közben is számol lépéseket? Nem 10-20 lépésre gondolok, ma szerintem kb 8-900 lépést számolt pluszban vezetés közben.
-
Eladó445
tag
válasz
Vikitorony #1718 üzenetére
legfrissebb iOS-sal és MiFit appal most olyant produkál, hogy csak akkor kapom a messenger értesítést ha be van kapcsolva a telefonon a rezgés és a hang az appon belül és az értesítéseken belül is. ha leszedem nem jelez..ha visszaállítom már csak úgy kapom meg újra az értesítéseket, ha újratelepítem a messenger app-ot.így meg nagyon hülyén néz ki, hogy rezeg az asztalon a telefon meg a kezemen is az óra...akkor már semmi értelme, mert úgyis a telefont nézem meg, ill. tudom, hogy van értesítés..nagyon szomorú vagyok
remélem lesz valami javítás ez ügyben..
de azért se veszek apple watch-ot mert nagyon rossz az akkuideje ezekhez képest -
appel
őstag
Ez tényleg ilyen béna kivitelezés az elvesztés/elhagyás esetén mindkét említett alkalmazásnál?
Gyakorlatilag vmi beállított időközönként (1,2,3,x perc) ellenőriz egyet és akkor jelez, amikor már árkon-bokron túl vagyok. Én azt vártam volna, hogy amikor megszakad a BT kapcsolat, akkor egyből rezeg. Ráadásul a Mi Fit emlékeztető funkcióját használja, és kézzel ki kell kapcsolnom mielőtt kikapcsolnám a BT-t a telón vagy eltávolítom az alkalmazást. -
snecizero
senior tag
Sziasztok !
Hol lehet beállítani, hogy ha túlságosan messze megyek a telefontól. Ilyenkor elveszti a jelet, de ezt kellene hogy jelezze a karkötő ?! Vagy erre nincs lehetőség ? Amazfit bip en volt ilyen. -
kelly416
veterán
Értelek, és én is így használom a telót meg a karkötőt, plusz ébresztésre még. De a mibandage tud jelezni, ha megszakadt a bluetooth kapcsolat vagy visszatért hatáskörbe, tud hangot tenni a telóra kapcsolat bontáskor és újra némítani kapcsolódáskor (a band2-n csak ezzel lehetett a hívó nevét kiíratni mifit-tel nem, onnan az ismeretség), lehet a rezgések fajtáit állítani, a hívást némítani meg elutasítani... Nem tudom, ezekből mit tud a mifit, mert asszem kb. 1 éve csak a mókolt megy fel az is csak addig, ameddig a mibandage párosítást megcsinálom. Ezen plusz funkciókra gondoltam, nem a statisztikákra.
-
Tices
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de mivel sosem használtam ilyet, ezért kérdezem. A mérések akkor is mennek, amikor a telefon bluetooth hatókörön kívül van vagy kizárólag oda dolgozik és akkor mér, jegyzi pl. a pulzusszámot, ha bluetooth kapcsolat van a telefonnal.
Köszönöm a választ.
-
Lordus
senior tag
válasz
kelly416 #1805 üzenetére
őőő, nekem jóformán semmi szükségem telefonos appra.
hetente, vagy 2 hetente nézek rá a telón, hogy mit mutat. valójában nekem csak arra kellett a karkötő, hogy ha valaki hív telefonon, akkor tudjak róla. munkaidőben ált. 8-10m-re vagyok a telefontól, ennek a segítségével el tudom dönteni, hogy rohanjak oda, vagy ráér. És ebben nagyon ott van a szeren!Nagyon ritkán nem jelez - ha épp 10m-en kívül vagyok.
a magyar nyelvre sincs annyira szükségem, de ha tudja, akkor miért ne. És ha valami működik, majd hirtelen elromlik, akkor szeretek rájönni a miértjére. Irtóra tud bosszantani, ha egy (akár egyébként majdnem feleslegesnek mondható) dolog eltűnik, ami addig ment. ugyanúgy hajtok érte, hogy visszaállítsam, mint a legfontosabb feature-öket. -
kelly416
veterán
válasz
vegyszer #1804 üzenetére
Én csak MiBandage appot használok. Már Band2-vel is csak azt használtam, amint meg lehetett válni a MiFit-től. Most is csak azt használom, és mivel nem is akartam, hogy azt két vagy három szót magyarul írja ki nekem az karkötő, tökéletesen működik az alkalmazással a karperec most is. Csak a magyar nyelvbe kavar be ezek szerint, és őszintén nem értem, miért ekkora érvágás a magyar nyelv hiánya. Nekem minden esetre többet ér, hogy jobban paraméterezhető a MiBandage, hazai fórumtársnak fizettem érte és nem a kínaiak statisztikázzák, mikor kakálok meg mikor alszom.
-
-
synar
őstag
Xiaomi Mi Band 4 Smart Bracelet International Version - Black
26$ a GBBAND4MI kuponnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Filmgyűjtés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest