Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelly416 #2100 üzenetére
Talán azon megy a rugózás, hogy az ígért funkciók fele nem működik használhatóan.... Ugyanezen pénzért más gyartoe meg igen. Bár pont nem értem, hogy ilyen alap dolgokkal hogy lehet gond .. Nem a xiaomit akarom fikázni, mert több terméküket használjuk. De ez a karkötő egy sitt. Akinek nincs osszehasonlitasi alapja az lehet nem érzi, de ha van mellette egy pontos eszköz mellette, akkor kijön, hogy ez nem jó.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
BoneDragon #2097 üzenetére
Ennek ellenére én épp indulok és veszek egy Honor Band 5-öt. Az hibátlan volt, csak csípte az újdonság miatt a fos a seggem és eladtam ezért a vacakért. Mindegy, jön kari, öcsém ajándéka pipa.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
BoneDragon #2097 üzenetére
Nekem megoldódott. MiBandage-ba rányomtam az ébresztésnél a szinkronra. Aztán ellenőriztem mi van az órába beállítva, most jó. Amúgy ez tényleg egy szar.
-
V.Stryker
nagyúr
Az hogy lehet,hogy a karkötő ébreszt reggel 7-kor, miközben 5:40-re van állítva a MiBandage-ban, de akkor meg nem ébreszt? A telefonon nincs ébresztő beállítva. WTF?
-
V.Stryker
nagyúr
Ha önálló módban hasznalom a MiBandage-t, a firmware frissítéseket hogy kell feltenni?
Illetve most mi a legfrissebb firmware? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
twollah1976 #1996 üzenetére
Tényleg öreg es nyűgös vagy.
Szerintem ne erőltesd a technológiai vívmányokat. Főleg ha taccsra tesz egy ujratelepites....
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
twollah1976 #1989 üzenetére
Elsőre nekem sem volt tökéletes. Le kell tölteni egy tört mi fit-et, link a programban, aztán azzal párosodni... utána letörölni. Az a kapcsolódási kulcsot kimenti a telefonra...azt megadni a MiBandage-ba és utána tökéletes.
Én feltettem a Mi Fit-et. Semmi extra. Utána a Mi bandage... ott elvesztem a sok lehetőségbe , de szimpatikus volt a sokoldalúsága és hogy magyar srác fejleszti... aztán visszatettem a Mi fit-et, majd egy nap után visszasírtam a Mi Bandage-t... most itt tartok, hogy tök elégedett vagyok vele. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
twollah1976 #1987 üzenetére
Van hozzá pedig egy kb. 10 soros leírás a programban. De ha nem megy, akkor ott a Mi Fit, ott nincs gond.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
twollah1976 #1984 üzenetére
Akkor mégegyszer... magyar fejlesztésű MiBandage... tök jó.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelly416 #1967 üzenetére
Hát... a pulzusmérés b.szott fel.
Nem az, hogy téved... hogy 100-helyett 96-ot vagy 110-et mér, hanem az, hogy 150 helyett 85-öt.
Ez használhatatlan, semmi... minek teszik bele? Hagyják ki a p.csába, egy gonddal kevesebb és akkor nem idegeli fel magát az ember.
Amúgy a MiBandage-el nagyon szuperül finomra hangolható, ez viszont tetszik benne. -
V.Stryker
nagyúr
Mi Bandage -ben mit kell beallitani, hogy ejjel sötétebb legyen a kijelző ne zavarj mód erejéig? egyszer sikerült beallitani... Aztan mi fit ment fel két napra..de most hogy MiBandage a befutó... nem találom.
-
V.Stryker
nagyúr
Levettem a karkötőt a karomról. Indítottam egy mérést. Jelentem a levegő pulzusa 96!
-
V.Stryker
nagyúr
Hajjaj... mitől mérhet katasztrófális módon a pulzusmérő?
Szobakerékpározás közben többször indítottam manuálisan és ilyen 86 -kat mért. Egyszer mért 106-ot, de akkor is 200 volt a valós pulzusom, amit a már lecsekkolt szobakerékpár mért. Az tuti jól mér. A 86-ot akkor mérte, mikor 150-160 között volt valójában. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kelly416 #1879 üzenetére
Igazából a legfontosabb ,hogy stabil legyen a kapcsolat és pl. ha eltáválodok a telefontól és megszakad a BT, akkor ha visszatérek, akkor automatikusan csatlakozzon. Illetve, hogy ha jelez egy emailt...amit utána megnézek a telefonon, akkor automatikusan a jelzés az óráról is tűnjön el. Ezek működnek?
Előzőleg egy Honor Band 4-em volt, iPhone-al a fentiek szerint tökéletesen üzemelt. Múlt héten lecseréltem a telefonom egy Xiaomi Note 8 -ra és ha megfeszültem se akart normálisan működni a fenti két dolog. Gondoltam kipróbálom a xiaomi telefont xiaomi karkötővel, hátha az a kettő jól együttműködik. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Holnap jön meg a Band 4. Milyen applikációval érdemes használni?
Régen, Mi Band 2-nél még voltak alternatívák, csak ezért kérdezem. Azóta kimaradtam ezekből..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Fotó állvány eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest