Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Lenne egy kérésem. Lehet, hogy megvan a megoldás az új firmware óralap problémára, frissítették a MiBandWFTool-t 1.4.0-re, új palette mode lehetőségekkel. A fenti linken már az új verezióval konvertárt WF-ek vannak, ezeket kellene kipróbálni. Ha ez működik, akkor újra el tudom készíteni a hibásan megjelenő óralapokat. Köszönöm előre is a segítséget.
-
synar
őstag
válasz
Stospam #1196 üzenetére
Sajnos nem jöttem rá mi az oka, hogy van amelyik működik és van amelyik nem. Én visszaraktam a korábbi FW-t, azzal megy minden. Arra gyanakszom, hogy korlátozhatták a png fájlok árnyalat terjedelmét. Mert ami palette módban lett konvertálva az működik, csak sajnos minden esetben ez nem alkalmazható. Valami megoldás biztos lesz rá, ha megtalálom jelentkezem.
-
kymco
veterán
Igyekeztem végigolvasni a magyarítással kapcsolatos részeket, de közben lettek új firmware-k.
Nekem jelenleg V1.0.6.12 van fenn, erre felrakható a v60-as resources? -
Binczet
tag
Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni a reggeli értesítést az alvásról? Az összes, Mi Fit-ből jövő értesítést nem akarnám tiltani.
-
Stospam
tag
Sikerült rájönnöd, hogy mi a változás? Úgy értem, hogy mit kell másként csinálnod, hogy a számlapjaid megint működjenek, és már az új FW-el. Azért a kérdés, mert miután szembesültem ezzel a helyzettel, töltöttem le másik (friss) számlapot a MB4 Watchfaces app-ból, Notify-vel tettem fel és rendben működik.
Az csak egy dolog, hogy Mi Fit-el ezentúl trükközéssel lehet custom számlapot feltenni, de ez könnyen kikerülhető, a számlapjaidat viszont csak te tudod "javítani".
Volt egy olyan ahol négy sorban van szám, a felső és alsó halványodik és csak dísz, a középső kettő az idő és a dátum, ezt nagyon szerettem, de most nem mutatja az időt. -
Gergőke88
addikt
válasz
grizlisandor #1193 üzenetére
Így sok értelme van használni.
Javaslom, hogy kapcsolják ki mindent rajta, tedd be a fiókba és nézd meg úgy mennyi ideig bírja. -
Ronyn
senior tag
válasz
zsinnyegtet #1187 üzenetére
Csak a beépített ikonok közül lehet választani.
Minek ikon?
Talán azért, amiért a telefon app listája is alapvetően ikonokból áll, illetve a widgetek is a képi megjelenitést helyezik előtérbe.
Biztos van, aki a száraz szöveges megjelenítést preferálja, de nem ez a jellemző -
kelly416
veterán
válasz
zsinnyegtet #1187 üzenetére
Állits be több értesítést és értesítésenként cserélheted az ikont. De mi a fenének ikon? Kiírja az üzenet szövegét, akkor minek ikon mellé?
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv,
azoktól szeretnék kérdezni akik a Mi Bandage-et használják. Azt esetleg be lehet állítani (én nem találom / találtam), hogy az értesítéseknék az app ikonja jelenjen meg? Tehát Vibernél a Viberé, sms-nél az sms-é stb.
Köszönöm szépen. -
sirkan13
aktív tag
A Mi band toolsból simán lehet telepíteni a kiválasztott óralapot.Fizetős van az ingyenest nem tudom.
-
Ear001
addikt
válasz
mukisrác #1165 üzenetére
Kiválasztod a témát, ráböksz a telepítésre, az elvisz a Mifit gyári háttérkép oldalára és ott a legelső , a bal felső sarokban levő képre böksz, és azt telepíted, de nem az kerül fel, hanem a WatchFace-ben kiválasztott téma. Ennyi. De el is magyarázza neked a lépéseket angolul.
Viszont sajnos nem minden téma működik, van olyan, amin az óra nem ment nekem.
-
gyuri2008
veterán
válasz
adamcsik #1172 üzenetére
Azt jelenti,hogy nem jó a frissítés
A Mi fit applikációra gondolok.
Lehet,hogy búcsút veszek ezektől az óráktól meg a pántoktól,van a családban 4 db is.
Pedig most akartam az Amazfit GTR kipróbálni.
Nekem az edzés adatokat nem vitte át a telefonra
Elején nagyon jó volt,most már egy re ROSSZABB. -
synar
őstag
-
vilmose33
őstag
Köszi
-
synar
őstag
válasz
tigipuf #1168 üzenetére
Szerintem valahol az lehetett az eredeti cél, hogy ne kelljen a band-et kivenni töltéshez a szíjból (ahogy egy korai render képen ki is szivárgott), de valamiért mégsem emellett döntöttek, sajnos. Nem értem, hogy miért nem sikerült végül egy ilyen megoldást találni, ha már áttették az új, egyébként a korábbinál védtelenebb, helyre az éritnkezőket.
Egy kis melegítéssel nem lehet a pöcköket beljebb hajlítani, hogy úgy is maradjon? -
tigipuf
senior tag
Megnéztem már ezt a q..va töltő bölcsőt tüzetesebben.A probléma valós,persze csak annak aki ilyet kapott.
Van a töltő oldalán két pöcök ami a szerencsésebbeknél szépen bepattan az óra közepén levő vájatba így tartva stabilan a bölcsőben a cuccot.És vannak a pechesebbek egy páran mint én is akiknek szarul van legyártva a töltő.A bölcső szélesebb a kelleténél,a két pöcök nem is éri el a karkötőt ,így tényleg bele kell gumizni a töltésnél az órát.Főleg ha lógatva töltöd mert akkor csak simán kiesik,de lehet ha fektetve töltöd akkor is ,hogy az érintkezés jó legyen.Na de lehet vele élni befőttes gumi gondolom akad minden háztartásban,úgy látom már túl sokat is írtam a problémáról így is. -
gyuri2008
veterán
Kezd tele lenni a hócipőm a mi fit applikációval meg a mi band 4-el.
Elmentem kardiózni,a pánton elindítottam az edzést,de a telefonnal nem jól szinkronizálta le,nem mutatja külön az edzést,hanem csak az összes lépést amit ma mentem.
Amíg nem frissítette le az appot addig mutatta,külön a napi edzést amit elindítottam.
Eladom a francba a mi band 4-et meg a bipet is.soha többet nem veszek egyiket sem.
Régen hibátlan volt.
Most egy rakás sza.............r. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
johnsmithnex #1161 üzenetére
Most jött nekem is az értesítés, frissítek, aztán próbálom.
-
Ear001
addikt
válasz
spiderpig820 #1144 üzenetére
Már megint lehet. Nekem ma jött a firssített Mi Band Watchface, és kicsi trükkel, de megint lehet vele számlapot frissíteni az új firmwaren is.
-
johnsmithnex
tag
válasz
spiderpig820 #1144 üzenetére
Jött update play-en, újra működik.
-
synar
őstag
Köszi az ötletet, kipróbáltam én is és megint ugyanúgy lehet feltölteni az óralapokat mint korábban.
-
törölt tag
Mi Bandage-rol Mi Fit nelkul lehet frissiteni a karkotot?
-
Dimond G
senior tag
válasz
tigipuf #1155 üzenetére
"Rágumiztam, hogy valamilyen szinten szoruljon. Így már tölt!"
Nekem így pöpecül tölt!
Ez az egy negatívum van amit feltudok hozni a cuccal kapcsolatban!
Eddig Amazfit Bip-em volt és imádtam! Addig amig a fos Mi fit app-ot el nem rontották és már alig jelzett a bejövő üzenetekről, rezegni is gyengén rezgett...emiatt elaludtam sokszor! persze még így se sikerült elkésnem a melóhelyről!
A Mi Band 4 nagyon el van találva! Mi Bandage meg önállóan kezeli! Álmaim netovábbja! -
Dimond G
senior tag
Nem tudom kinél hogy van, de a töltőbölcsőben nem marad benne a kapszula!
Rágumiztam, hogy valamilyen szinten szoruljon. Így már tölt!
A két karom nem fogja meg! Ez a baj!
Mondjuk ez a gumis megoldás nem izgat! Kb 15-20 naponta kibírom!
Csak érdekelne, hogy másnál is van-e ilyen!
Radomer - Mi bandage nálam jól működik a hívásértesítés is! Az app -ban a részletek alatt van az MI BAND 4 felirat! Rányomsz és alul lesz a "hívás" ikon, belemész és ott állíthatod be! - ez megvolt neked? -
Radomer
aktív tag
Mi bandage önnálóan működtetve valamit elgombáztam, mert nem működik a bejövő hívások mi band 4 re közvetítése.
Mi lehet a gond?
-
lócitrom
őstag
válasz
sunavlys #1141 üzenetére
mákod van. közben okosoknak köszönhetően van link az előző 1.0.5.66 firmware-hez és v60 resources-hoz.
1. felteszed a mókolt Mi Fit 4.0.7-et, letiltod annak frissítését, kikapcsolod a netet
2. felteszed mondjuk Notify & Fitness for Mi Band alkalmazással a régi cuccokat
3. reménykedsz, hogy ezután nem frissíti a mókolt alkalmazás az egészet, mármint a gyári firmware-re.más ötletem most nincs.
(#1143) Kolondrum
gyanítom kivételesen céljuk, hogy testre szabhatóbb legyen hivatalból a cuccuk, ami végül is jó. talán a régi témák sem teljesen halottak, de eltérhet a konfiguráció. -
Ronyn
senior tag
válasz
BoneDragon #1078 üzenetére
És akkor hogyan is lehet "szoftveresen" felébreszteni a kütyüt, ha nincs fizikai gombja, és inaktív az érintő panel illetve kijelző ?
-
Ez a frissítés jól kinyírta a mi band 4 appot.
-
synar
őstag
Úgy tűnik ezzel az új frissítéssel szétcseszték az egész eddigi Custom watch face műfajt. Amit próbáltam az eddig elkészítettek közül az mind használhatatlan.
-
draco31
veterán
Mi fitben tesómnak szeretnék új Mi fiókot csinálni, eddig nem volt még neki. De nem akar megjönni az aktiváló email, már 3 órája ezzel vacakolunk, mi a hiba? Az email jól van megadva.
PC-n is próbáltam már létrehozni, de akkor sem jön az email. -
lócitrom
őstag
válasz
sunavlys #1124 üzenetére
valószínűleg csak az a probléma, hogy megjelent most egy újabb firmware és nincs még hozzá fordítás. a régi fordítás nem kompatibilis jellemzően az új firmware-rel. ilyenkor elakad. míg nem jön a fordítás érdemes feltenni ideiglenesen a gyári Mi Fit alkalmazást és ráereszteni. helyrerántja és egyelőre be kell érned az angollal.
-
Dimond G
senior tag
válasz
kelly416 #1119 üzenetére
Bizony, hogy működik! Én már úgy használom!
Aktiváló kulcsért se kell megszenvedni, egyszerű!
Mi Fit-el összekapcsolódsz! Majd leválasztod! Törlöd az app-ot!
Mi Band 4-et reseteled! Leszeded és telepíted a Mi Fit Mod-ot! Összekötöd a Mi Band 4-el! Majd ezt is törlöd ( Mi Fit Mod-ot).
File kezelőben megkeresed a "freemyband" mappát! Ott találsz egy TXT file-t! Megnyitod és a benne talált kulcsot kimásolod!
Megnyitod a Mi Bandage-et. Főképernyőn megjelenik a Mi Band 4 a részletek alatt!
Ráböksz! Megjelenik a menü és ott a kulcsot keress! Oda beilleszted a kulcsot és rányomsz a párosításra! Aztán állíthatod ahogy tetszik! -
kelly416
veterán
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Ma megvettem a mi band 4-et!
Egy jó ismerősöm mondta, hogy a Mi Bandage app önállóan kommunikál a karkötővel, szóval nem kell hozzá Mi Fit app!
Nos ez igaz! Mi Bandage app-ban van is rá lehetőség és az ehhez való kulcsot is meg lehet szerezni. Ehhez átvisz egy oldalra, ahol le lehet tölteni, majd a videóban meg is mutatják hogy kell csinálni!
Nagyon jó app az Mi Bandage! Jobb mint a Mi Fit és mindent tudsz állítani! -
xTech
tag
Másnak sem működnek a custom watch face-ek azóta, hogy frissült a Mi Fit app (4.0.8)? Konkrétan eltűnt az opció...
Próbáltam Notify & Fitnessben is, ott hozzá tudsz adni újakat, azonban az eddig dinamikus WF-ek egytől egyig statikusak lettek... -
Boonen007
őstag
Volt egy “erőforrások frissítése” és egy firmware frissítés is. Lehet 3 temaval a hatteret szerkeszteni a mi fitben.
-
törölt tag
Most mar kepes a Bandage teljesen a Mi Fit nelkul mukodni?
-
kelly416
veterán
válasz
BoneDragon #1110 üzenetére
MiFit kommunikál a karkötővel és alapot ad a MiBandage-nek, de nálam minden mást a MiBandage csinál. Ott beállíthatod, hogy milyen app-ok értesítései jelenjenek meg a karkötőn, még a játékaid vagy AliExpress vagy akárminek az értesítéseit is át tudod küldeni, email esetén is elég sokat kiír, sok esetben nálam egész email-ek megjelennek értesítésként... érdemes kipróbálni még akár az ingyeneset is. Én is csak azt használom és elégedett vagyok.
-
xTech
tag
A mai nappal én is dicső tagja lettem a Band 4 közösségnek.
Sokáig hezitáltam, hogy megéri-e lecserélni a Band 3-at, de nem bántam meg: minden forintot megér a színes kijelző -- nem beszélve az egyedi watch face-ekről.
-
vilmose33
őstag
válasz
BoneDragon #1106 üzenetére
Mi Fittel nekem se jelzi a messenger hívást, csak az üzeneteket.
-
törölt tag
válasz
BoneDragon #1106 üzenetére
Mi Bandage?
-
BoneDragon
veterán
Csak nálam nem működik a messenger hívás jelzése? Üzeneteknél rezeg, de ha hívnak akkor semmi nem történik.
-
törölt tag
HB4 sokkal pontatlanabb.
-
Én is túladok rajta inkább.Kicsi a kijelzője meg pontatlanabbul is mér mint a HB4.Az aksiját sajnálom mert az bivaly de a többit nem tudom megszokni.Megyek vissza HB5 topicba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Politika
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Formula-1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest