Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
30z.Samu #899 üzenetére
Két eltérő hozzászólásra írhatsz 1 percen belül is két külön h.sz-ben választ, nem ellenkezik a szabályzattal már évek óta. Sőt, könnyebben visszakövethető, ezért is módosították meg így a szabályzatot.
A két ébresztő össze akadhat, de ami érdekesebb, ha az ébresztő beállításakor a szundi gumkció be van kapcsolva és nem kapcsolod ki az ébresztőt ébresztéskor, akkor a szundi üzemel. Azaz ha hozzá sem nyúlsz a karkötőhöz a akkor is szundiba kellene menjen.
-
Maist
senior tag
válasz
30z.Samu #891 üzenetére
Valamennyit lehet segíteni a dolgon: van itt a Mi Fit-ben egy rezgés gomb a beállított ébresztők alatt.
Azt megnyomod, bejön egy ilyen:
Kiválasztod a rögzítést, és elindul a halvány kék csík. Azokba amikor nyomod a Mi Band ikont a sötétebb kék csíkok a rezgések. Akármilyen rezgést be lehet állítani, és viszonylag hosszú időszak beállítható így, sokkal hosszabb, mint a gyári. Rezgés az eszközön gombbal ki is tudod próbálni. -
30z.Samu
félisten
válasz
kelly416 #893 üzenetére
Az első megszólalt, csak én arra nem biztos hogy fel is kelek.
Telefonon azért állítottam mindig Szundit, meg ezen is ráböknék a Szundira, ha hagyna elég időt. De nem mindig térek annyira magamhoz, hogy rá tudjak bökni. Mire felemelném a kezem, abbahagyja az ébresztést...
Én sem értem, hogy a 10 perccel későbbre állított ébresztés miért 20 perccel később kezdett el rezegni. Ha nagyon nem bírok "alkalmazkodni" a karkötő hülyeségeihez, akkor inkább visszaállok a telefonos ébresztésre.
-
kelly416
veterán
válasz
Atilla001 #888 üzenetére
A párosítást nem kell megszüntetni, sőt. Ha a telefonodat ellopják, tönkre vágod és ki volt kapcsolva a miband felfedezhetősége (másik készülék ilyenkor nem látja elméletileg, bár ez a 4-nél nekem nem működik, csak a band2-n működött jól ez), akkor oapíron nem is tudod másik telóval párosítani. De ha másik telón bejelentkezel a mifit-be, akkor azzal is egyből megtalálja a karkötőt, mert már fiókhoz van kapcsolva. Tehát ha van fiókod, nem kell megszüntetni semmit, csak újratelepíted, bejelentkezel és kész is.
-
kelly416
veterán
válasz
30z.Samu #891 üzenetére
Nekem van egy ébresztőm 6:20-ra hétköznapra, még olyan nem igazán volt, hogy nem ébresztett volna, max. olyan, hogy annyira közel volt hozzám vagy feleségemhez a kijelző, hogy egy rezzenés után abba is hagyta.
Mondjuk én ébresztő előtt 1-2 perccel már ébren álmodom, így elég ez a kicsi is, hogy fel is ébredjek. -
30z.Samu
félisten
Érdekesen működik ezen a bigyón az ébresztő. Tegnap az volt a gond, hogy egy idő után (kb 10 mp szerintem) eltűnik az ébresztés "párbeszéd ablaka", hogy mit akarsz csinálni. Mire felemeltem volna a kezem hogy kiválasszam a szundit, addigra már csak a számlapot láttam. Kicsit be is aludtam, ezért szoktam használni a Szundit, mert elsőre nem biztos, hogy felébredek rendesen. Na mondom keine panic, akkor beállítok egy másik időpontot 10 perccel későbbre és akkor tuti jó lesz. Ja...ma is bealudtam picit, még pedig azért, mert a második ébresztés nemes egyszerűséggel nem ébresztett. Vagyis ébresztett, 10 perccel később, mintha rányomtam volna a Szundit, de ugye nem nyomtam rá, mert nem ébresztett. Azt sem értem egyébként, hogy miért tűnik el a párbeszéd ablak ébresztésnél, vagy miért nem rezeg addig, amíg nem bökök rá valamire. Értem én, hogy aktivitásmérő a kicsike és motivál a mozgásra meg minden, de az ébredési procedúrámat ne akarja már rendszabályozni.
Lassan kiderül, hogy a lelkemet akarja.
-
Atilla001
senior tag
Üdv, ha újratelepítem a Mi Fit-tet akkor ugye meg kell szüntetnem a párosítást, és telepítéskor be kell lépni név/jelszóval?
Köszönöm, Attila -
kelly416
veterán
Nagyon jók a számlapok, én is mentettem az oldalt. :R
Holnap szerkesztek egy képet, hogy milyen előnézetű témát szeretnék kérni, ha nem vagyok szemtelen. De igazából a lényeg az lenne, hogy valami nagy számlapos amin még dátum van az óra mellet csak, viszont az "magyarul", tehát hónap-nap és nem nap-hónap sorrendben. De tényleg csak, ha nem vagyok szemtelen. -
synar
őstag
válasz
Boonen007 #883 üzenetére
Nézd, ezt találtam kérdésedre az Amazfit Watchfaces oldalán, talán segít.
1) Install the "AmazTools" app to your iPhone
2) Choose a watchface in this site
3) Click "Download" and also click on a "bin" file
4) Open in 'AmazTools'
5) Now install the watchface ← Be sure that Mi Fit app is running on background before installing a watchface -
Boonen007
őstag
iOS-en valaki tud felrakni külön itt a kollega által is készített témát felrakni?
-
synar
őstag
válasz
SyMbioTe #881 üzenetére
Köszönöm és örülök ha tetszik. Ha bármi kívánságotok van megpróbálom megoldani, írjátok le nyugodtan. Viszont ha más valaki óralapjának magarítását szeretnétek azt inkább az eredeti feltöltő oldalán kérjétek, mert nem igazán szereti senki ha más belpiszkál a munkájába. Ha úgy nem megy akkor privátban megoldom, ha tudom, de nyilvános helyre nem töltöm fel.
-
M@cika
őstag
Köszönöm, élni fogok a lehetőséggel! Nagyon belejöttél ebbe a számlap tervezésbe, eszméletlen jó a legtöbb.
Peccccccca: Igen, én nemigen használom a karkötőt, elég ha az időt mutatja, meg a lépésszámot, ritkán mérhet pulzust, éjjel viszont figyelje hogyan alszom. Ritkán bringázásnál megnézem merre mennyit hogyan mentem.
-
adamcsik
aktív tag
Sikerült 😀
-
synar
őstag
válasz
30z.Samu #870 üzenetére
Közben elkészült egy 3. változat is, a V3 talán ez a legfrissebb címer, ha nem szóljatok.
-
pecccccccca
őstag
Háát... Igaz nincs tapasztalatom korábbi band-ek szíjaival, mert ez az első, de messze nem mondanám szakadásra hajlamosnak. Sőt. Komoly masszív darab. Szerintem sokat fog bírni.
Órás vagyok, családi óraszervizt üzemeltetünk fattival, sok tapasztalatom van szíjakkal kapcsolatban és így is azt mondom, hogy egy nagyon korrket darab ez a szíj. Sok 10-20 ezres kaucsuk szíj elbújhat emellett...A 20 napba meg akkor férsz bele kb, ha konkrétan semmit nem csinálsz az órával. Nem méreted a pulzusodat,nem sportolsz, rá sem nézel, stb... Nekem két nap alatt merült le 43%-ról 10%-ra.
Igen! Használtam... -
M@cika
őstag
válasz
30z.Samu #863 üzenetére
Ami szíjam van, azokat nem eredeti Band3-hoz adták, hanem másolatokhoz. :-) De én is remélem, hogy jók lesznek. Ez a 4-es szíj olyan kis szakadásra hajlamos kinézetű, mondjuk most vagy 20 napig nem kell kiszednem az egységet szerencsére. Vagy iszonyú béna vagyok, de a 2-esnél a kivétel/visszatétel pikk-pakk ment zökkenőmentesen.
-
M@cika
őstag
Na, megjött végre az én 4-esem is. Még szokni kell, de a szíja bizony nagyságrendekkel gyengébb, mint a 2-esé volt. Alig bírtam kiszedni a szerkezetet, hogy a töltőjébe rakjam. Szerencsére van otthon pár kamu 3-as szíj, azok jóval strapabíróbbak, majd kipróbálom belemegy-e az új szerzemény.
Igen, nem épp a legjobb, hogy a kijelző messze nem foglalja el a lehetséges teret és minden híreszteléssel ellentétben nem érzékeli, ha a gombon kívül érek hozzá. A MiFit számlapjai szinte mind használhatatlanok, az órán kívül a többi érték nemigen olvasható. Az alap számlap az, ami jó. De láttam itt tőletek zsír egyedi számlapokat, majd azokat letöltöm, aztán később talán megpróbálok sajátot tervezni. A legtöbb számomra érdektelen funkciót, mint időjárás meg telefon értesítések gyorsan kikapcsoltam, nem vagyok én olyan fontos ember, hogy a karkötőmre ki legyen írva bármi. Amikor a telcsim közelébe jutok, majd szépen megnézem ki és mit akart. -
miauut
tag
Hol lehet kikapcsolni a "kapcsolatbontás" rezgését. Sehol sem találom. Mi-Fit, és a Mi Bandage van telepítve. Bosszantó, hogy éjszaka is (ne zavarj módban is szól).
Köszönöm. -
lócitrom
őstag
ma nagyon unatkoztam és megnéztem milyen időjárási figyelmeztetést kaptam Band 3-ra. most már 100000%, hogy a hibásan megjelenő ékezetes betűk nem a fordítás eredményei a 4 esetében sem, mert ezen is hibásan jelennek meg a figyelmeztetés szövegében. vagy az OMSZ b@ssza el vagy a Xiaomi. franc tudja.
-
Atilla001
senior tag
Üdv, van valakinek ötlete, hogy a mi band 2 óta feltett eredeti mi fit 4.0.7 a telefonomon iszonyatosan lassú lett. Percekig nem csinál semmit. a teló többször kiírja, hogy a program nem válaszol.. használhatatlan lett.
Köszönöm! -
M@cika
őstag
válasz
#95763968 #797 üzenetére
Én próbáltam bringával is, meg Band2 a csuklómon és legutóbb teljesen hulla volt, mindent félremért amit csak lehetett (pulzus, sebesség, megtett út.....) Azt gondolom véresen komolyan venni a jelzett adatokat nem érdemes. Akinek ez fontos, annak profibb eszközt kell vennie.
-
-
vegyszer
addikt
válasz
lócitrom #634 üzenetére
Esedékes, hogy az árvíztűrőtükörfúrógép ÁRVÍZTŰRŐTÜKÖRFÚRÓGÉP teszten átmegy az általad moddolt res, de a meteorológiai szolgálat jelzése valóban felemás, mint ahogy azt előttem is mondták...
Az időjárás jelzést hol lehet kikapcsolni?
Ugyan két napja használom, de már a 3-mas band esetén is épp eléggé idegesítő volt... -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Jöttem egy kis észrevételt megosztani Veletek, bár aki kicsit jobban belemerült a dolgokba, annak valószínűleg nem fogok sok újat írni. Azt figyeltem meg, hogy a Séta/Futás programoknál a lépéseket nagyon alul méri és ugye ezzel együtt a távolságot is, amiből következtethető hogy akkor a kalóriára is jóval kevesebbet mutat, mint amennyit valójában elégettünk. Gyakorlatban úgy néz ki a dolog, hogy elindítod a programot, elkezdesz sétálni/futni, egy ideig számolja, majd kb 2-3 percig megáll a lépés és a távolság mérő. Viszont érdekes, mert a pulzus és a cadence (jelentsen ez bármit is
) rendesen monitorozásra kerül. Tehát 2-3 percig semmi, majd számolja újra, de nem úgy, hogy hozzáadja, amit eddig "elmulasztott", hanem úgy, mintha megálltál volna arra az időre és utána folytatod a tevékenységed. Nem tudom, hogy ez hardveres vagy szoftveres gond, de remélem hogy az utóbbi, mert akkor ezen még tudnak reszelni egy update-el talán, már ha hajlandóak rá persze. Ezeket GPS nélkül néztem meg, simán elképzelhető, hogy ha a szabadban sétálnék/futnék GPS-szel, akkor jobban tudná követni a dolgokat, de a futópadozáshoz eleve nem kér GPS-t.
Azoktól kérdeznék valamit, akinek megvolt a Mi Band 3 is. Ott is ez volt a helyzet? Az előd mennyire tudta monitorozni a futást? -
jilian
addikt
Hello,
meg tudnátok nekem mondani, hogy ezzel a karpereccel ki lehet váltani egy RFID-transponder - t?
Egy sima kulcstartón lévő nfc chipet? -
Ronyn
senior tag
válasz
pecccccccca #831 üzenetére
No, attól még meghalsz, csak ha figyeled, akkor fogod tudni hogy miért
-
pecccccccca
őstag
Na. Egy pozitívum.
Nem enged meghalni. 😆
Bár ez inkább a Mi Fit alkalmazásnak köszönhető. Ha be van állítva a max pulzus riasztás akkor mindegy mennyi időközre van állítva a pulzusmérés, olyankor percenkénti mérésre átvált. Lehet ez csak nekem új, mert most van előszőr ilyen ketyerém, de nekem tettszik.
Ma leteszteltem az eszközt. Veszprém-Balatonalmádi Vörösberény szakaszon.
Kép
Volt 35 fok árnyékban. -
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
Be lehet valahol állítani, hogy a Messenger üzenetek ne törlődjönek ki automatikusan? -
Nyinya80
újonc
Sziasztok!
Két kérdesem lenne.
Mennyire pontosak a mérések (pulzus, alvás, fitnesz)?
Lehet Magyarországon valahol a feketén kívül mas szíjjal kapni? (Tudom h lehet hozzá venni, de gyárilag csak a fekeze van?)
Köszi -
30z.Samu
félisten
válasz
pecccccccca #825 üzenetére
Nekem egyébkénr az a furcsa, hogy a többi alkalmazás, amit használok (Facebook, Messenger, Youtube, Gmail) mennek normálisan, ezeknél sose volt olyan, hogy nem kap értesítést. A Mi Fi működik érdekesen, többször volt hogy be volt zárva, holott nem zártam be. A többi alkalmazás megy rendesen, szóval én momentán azt sem tartom kizártnak, hogy a Mi Fit a ludas. Szerintem első körben megnézek 1-2 alkalmazást, aztán meglátjuk.
-
30z.Samu
félisten
válasz
#78791680 #821 üzenetére
Hm, egy próbát megér, lehet felrakom a telefonra. Az engedélyeket átnéztem, aminél nem volt engedély, ott megadtam. Reggel még megkaptam az SMS-t a karkötőre, de amit rá 20-25 percre kaptam az már nem jött át. Megnéztem a Mi Fit-et, be volt zárva. Ami érdekes, mert én nem zártam be és a lakat is ott van a feladatkezelőben.
-
lócitrom
őstag
válasz
kelly416 #820 üzenetére
nem vonom kétségbe, de nem tartom valószínűnek. mondjuk úgy, hogy Nokia óta Xiaomi telefonok vannak nagy számban itthon/háztartásban/családnál. az, hogy régebben milyen volt átlagban a MIUI nem feltétlenül mérvadó ma. de ami miatt én ezt végképp furcsállom, hogy jelenleg is van a háztartásban egy Note 7. hibátlanul operál. tényleg csak azt tudom elképzelni, hogy esetleg nem marginális különbség van a global stable és az EU stable között, hanem valami jelentősebb. ugyanis azon EU fut és ahhoz a telefonhoz tartozik egy karkötő és a Mi Fit megy normálisan. lehet, hogy tényleg fostos a MIUI, bár ilyen különbségeket nemigen tapasztaltam anno a gyárival sem. nála tényleg olyan, mintha kényszeresen kilőné a folyamatokat a telefon.
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #818 üzenetére
Nincs telerakva felesleges rendszeralkalmazasokkal, appokkal es csicsakkal. Sokkal letisztultabb. LinageOS pedig nagyon stabil is. A memoria kezelest sokkal hatekonyabban oldjak meg, illetve uzemidoben is sokkal jobbak. Porgosebbek.
Lenyegeben stock droidSzerintem sokkal szebb is es kenyelmesebb felulet. Ugye a nyers androidot atdolgozott rendszerek leginkabb a kinaiaknak es koreaiaknak keszulnek (emui, miui stb.). Naluk nagyon nagy igeny van ra, foleg az alma jelenlete miatt is.
Ha jol hasznalhato es stabil rendszert akarsz akkor stock droid (Pixel,OnePlus, vagy rom.)
Persze ennek nincs sok koze a karkotohoz, igazsag szerintem minden rendszeren ugyanugy kell hogy mukodjon -
kelly416
veterán
válasz
lócitrom #807 üzenetére
Redmi Note 4-en megadtam a MIUI-nak az engedélyt, hogy ébren tartsa az appot, lelakatoltam alkalmazásváltóban, fél perccel képernyőzárás után mégsem kapta meg a karkötő az értesítéseket. Úgyhogy sajna nagyon gáz a MIUI memóriakezelése. Szerintem. Kapott a teló egy RR romot bootloader nyitás után és több mint egy évig nem volt semmi ilyen bajom, minden értesítést megkaptam időben. Utána meg eladtam a telefont, azért csak egy évről beszélek.
De ami viccesebb, a RN4 után Mi A2 lite-ot vettem, elméletileg érintettlen droid van rajta, mégis siralmas volt a memóriakezelés azon is. Xiaomi hülyeség. De romcsere után marha jó telefonok a Xiaomi telefonok, és nagyon jó romokat főznek rájuk.
-
törölt tag
válasz
pecccccccca #816 üzenetére
LineageOS-t es ne Havocot.
-
kelly416
veterán
válasz
pecccccccca #795 üzenetére
Ha van egy kis affinitásod hozzá, cserélj romot a telón. Általában a szoftverrel vannak nagyobb bajok, mint a vassal alatta. Redmi Note 3 másfél éves tapasztalat, amint romot cseréltem minden nyűgöm megszünt, és bootloader nyitásért sem ugrik a gari Xiaominál meg romcseréért sem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
pecccccccca #813 üzenetére
Érdekességből kipróbáltam a képernyőfeloldást, azt nekem se csinálja. De lehet én csinálok valamit rosszul.
-
pecccccccca
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz
pecccccccca #811 üzenetére
Fura, mondjuk én sose nézegettem a Telepített alkalmazásokat. Amit szoktam használni a telón, az működik is rendesen.
-
törölt tag
válasz
pecccccccca #808 üzenetére
Ha normalisan szinkronizalja az adatokat akkor biztos nem az oraval van baj. Valamiert nincs folyamatos osszekottetesben az appal, ezert jogosan vetette fel lócitrom, azt amit
Egyebkent nekem OnePluson eroteljes optimalizalt allapotban is tokeletesen szinkronizal es folyamatos kapcsolatban van. Mivel nem latunk bele a telefonodba, ezert neked kell megkeresned a hiba forrasat, illetve azt tudom tanacsolni hogy nezd at ujra a beallitasokat, engedelyeket.
A telefon es karkoto ujrainditgatast pedig felejtsd el. -
30z.Samu
félisten
válasz
pecccccccca #808 üzenetére
Mármint hol tűnnek el a telepített appok? A telefonon?
-
pecccccccca
őstag
válasz
lócitrom #807 üzenetére
Nézd. Hiába nem írok ilyeneket ide.
Sosem használtam akkukímélést. Az első dolgom volt mikor megjött a telefon, hogy az appoknál kikacsoltam az akkukímélést. Automatikus indítás az összes appnál be van kapcsolva amik fontosak. Az értesítéseknél be vannak állítva, hogy milyen appoknak az értesítéseit küldje ki a karkötőre.
Okos feloldás is engedélyezve van, mégsem működik az esetek 80%-ban.
Valamilyen oknál fogva eltűnnek appok a telepített alkalmazásoknál, holott épp használom.
WTF?
Mire gondoljak ilyenkor? Számomra egyértelmű, hogy maga a MIUI rendszer vagy maguk az eszközök nem működnek megfelelően.
Nagyon is szokványos xiaomi gebasznak tűnik. Nem kell jobban védeni a gyártót mint amennyire megérdemli.Pixo
Hogy neked is válaszoljak.
Igen a szinkronizálással nincs gond. -
lócitrom
őstag
válasz
pecccccccca #804 üzenetére
teljesen felesleges leírni a gyártót (még jobban), mert ez marhára nem tűnik szokványos Xiaomi geb@sznak. ráadásul ez így elsőre minimum egy agresszív akkukímélésnek tűnik, méghozzá gyáritól eltérő. az értesítések továbbítása pedig Mi Fit vagy 3rd party alkalmazáson keresztül megy, ami ha teljesen ki van lőve nyilván nem kapsz semmilyen értesítést karkötőre. akármennyire rühellem a MIUI-t, itt ez most más probléma lesz.
-
törölt tag
válasz
Ez valoszinuleg nem a karkoto hibaja. A szinkronizalas megfeleloen mukodik?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Ez fura, amikor én újraindítottam a két eszközt, nem törölt semmit a Mi Fit.
-
pecccccccca
őstag
válasz
#78791680 #798 üzenetére
Be van állítva rendesen minden. A Mi Fit is és a karkötő is.
Mégegyszer mondom. Működik rendesen minden, egy-két óráig. Aztán elkezdi, hogy a hívást nem jelzi, utána a Whatsapp-ot sem aztán elfelejti a Viber értesítéseit megjeleníteni...
Karkötőt újraindítom, újra beállítok mindent az appban és pár óra múlva kezdi előről az egész szarakodást.
A telefont nem akarom napjában többször is újraindítani, mert akkor meg törlődnek a Mi Fit-ben az addig számolt dolgok. Lépés számot is törli. Gyakorlatilag így használhatatlan pont arra amire kéne -
törölt tag
válasz
30z.Samu #801 üzenetére
Van par
Ha magyar fejlesztotol szeretnel eleg stabil es temazhato appot akkor Mi Bandage.
Egyeb esetben Notify & Fitness, de en ezt az appot egy nap utan toroltem, szornyen nez ki es bugos, mukodese egyebkent jo. Feleslegesen sok funkciot tartalmaz.
Mi Band Master es a Tools & Mi Band appok sem rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest