Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindket sor vegen levo utolsot probaltam mar, meg meg jo parat, de valamiert mindig visszateszem a gyari szamlapot.
Az akku hiany engem annyira nem zavar, ugy is szol 15%-nal. Viszont a Bt jel hianya eleg zavaro tud lenni.
Viszont az nekem uj, hogy laggol... A szamlapoktol tud laggolni a Band??!Most azon gondolkoztam, hogy egy Band 3 stilusu egyszeru szamlapot keresek.
-
No, csatlakozom én is a topikhoz, mai nap átvettem a Band 4-emet.
Az a pár újítás nekem pont hiányzott a Band 3-ból, így eddig úgynézki megérte a váltás. -
kelly416
veterán
válasz
#78791680 #592 üzenetére
Már szedtem le egyet, kiderült, hogy csak az óra számlapját állítja, úgy meg mindegy. Azt hittem, állítja a menüt is, én kis telhetetlen. :D Minden esetre minden kérésem megoldva most. Mindenki ennyire elégedett lenne mint én jelen pillanatban, nem is hajtaná semmi előre az emberiséget. :))
-
kelly416
veterán
Esetleg véletlen találkozott már valaki [ehhez] hasonló egyszerű, jól látható és magyar nyelvű témával?
-
Boonen007
őstag
válasz
Davebowman #586 üzenetére
Az előbb lett meg az óra frissítettem az új .66 fw-re, és próbáltam az ios AmazToolsal felrakni azt a gyárihoz hasonló de magyarnak megcsinált témát, de hibasnak írja az AmazTools, itt csinálta az egyik kedves kolléga. Ezt:
https://amazfitwatchfaces.com/mi-band-4/view/3483 -
kelly416
veterán
válasz
cintula187 #575 üzenetére
Ja? Félre értettelek. Ez esetben bocsi.
-
törölt tag
Most jott egy frissites. Valakinek valami valtozas?
-
F74
csendes tag
Sziasztok.Most vettem Lurdy házban!
-
S@c@
őstag
Aki uszasra veszi annak sajnos van egy rossz hírem. Alkalmatlan rá. Ma volt időm tesztelni elég sokat, megadtam a medence hosszát és úsztam vagy 1.5 órát. Totálisan fals eredményeket kaptam sajnos. Sem a távolság sem a típust nem találta el mindig.
-
Boonen007
őstag
A témák firmware verziótól függetlenek, kompatibilisek?
-
ronaldo
őstag
Ma megjött nekem is (igazából tegnap, csak ma bontottam ki).
Nem annyira nagy, rosszabbra számítottam.
-
ronaldo
őstag
válasz
#78791680 #386 üzenetére
Évekkel ezelőtt, a Mi Band 1 / 1S idején volt mondás, hogy nem nagyon szabad hagyni addig lemerülni, hogy elengedjék egymást a telefonnal. Sokaknak volt, hogy nem vette fel a töltést, ha teljesen le volt merülve. Mentek a hűtőszekrényes / mélyhűtős javaslatok, stb.
Ahogy írtam, nekem sikerült teljesen lemeríteni néhányszor, persze egyik alkalommal sem hagytam magára hónapokig, de nekem mindig simán vette a töltést.
Nem tartom kizártnak, hogy az újabb bandeknél már szoftveres oldalon is gondoltak erre.
-
kelly416
veterán
válasz
cintula187 #568 üzenetére
Akkor mi az ott a kijelző alatt, ahol a 2-es gombja van?
-
törölt tag
Ha GPS kell akkor ott van egy masik termekkategoria. Remelem Mi Bandek nem kapjak meg mert igy csak a meretuk es aruk fog duzzadni..
A pantbol valo kiszedes rendkivul egyszeru, meg van a modja hogyan kell csinalni es a pant sem tagul ki
Vizes temat erintve pedig, en nem uszok de mar parszor bevittem a medencebe es azt tapasztaltam hogy az uvegrol teljes mertekben lefolyik a viz, tehst annyira taszitja a vizet hogy meg cseppek sem nagyon maradnak rajta.
Honor Band szija pedig szerintem nagyon gagyi es szarul nez ki a Mi Band szijahoz kepest -
S@c@
őstag
Na akkor pár hetes teszt után megosztanam a tapasztalatokat. A GPS hiánya igen fájó, de talán az 5-ös szériaban. A kijelző fejlődött, szép színes amoledet kapunk, viszont verőfényes napsütésben csak maximum fényerőn lehet valamit is látni. Edzésre csak telefonnal együtt alkalmas, pulzusmerő sztem korrekt ebben az árkategóriában. Értesítsek kezelése magyar nyelven azért még nem tökéletes, pár ékezetes karakter hiányzik és az emojikat sem kezeli. Ezt szerintem a magyar közösség megoldja idővel. A pántból való kiszedés macerás sajnos, idővel kitagitja a szijat. Úszásnal vizes kézzel nem tudod vezérelni mivel a vizcseppek miatt az ujjadat nem érzékeli. Akkumulátor az 10-20 nap között van felhasználás függvényében. 10e környékén első belépő karperecnek jó választás, de hasonló áron kapni a Honor Bandet is jobb szíjjal és ékezetes karakterek teljes támogatásaval ott viszont kevesebb a számlap lehetőség és egyénre szabás. Mindenki döntse el mi a fontos neki.
-
Carline
őstag
válasz
cintula187 #563 üzenetére
Ennyi pénzért? Sokan órát se hordtak eddig mert minek, de ez elég menő cucc ahhoz, hogy hordják.
Az enyémet a lányom lenyúlta múlt hét végén, kimentem Lurdyba de nem volt Band 4, így vettem egy Verge Lite-t -
válasz
cintula187 #563 üzenetére
Az lehet 3-as Mi band is.
-
cintula187
addikt
Már mindenkinek ilyen van? Nagyon kelendő lett. Nem telik el úgy nap, hogy a buszon ne látnám valakin.
-
medica
senior tag
A kalóriát pontosan méri szerintetek?
-
törölt tag
Ha megvasarolom a Tools & Mi Band appot es nem tetszik, hogy tudom visszaigenyelni?
-
sirkan13
aktív tag
A mi band toolson egész elfogadható óralapok vannak.Nagyobb a választék mint a mifiten.
-
johnsmithnex
tag
Én megrendeltem Bangoodról, de ma rendeltem egyet a Lurdyból is, biztos ami biztos
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, bocsi a kerdesert, 2 dologgal szemezek, az 1ik a Mi band 4, a masik a Honor band 5, melyik erne meg jobban?
-
kelly416
veterán
válasz
#78791680 #538 üzenetére
Durva sérülést nem fog okozni cementpor homok vagy sóder rádörgölve. Nem az órával töröm a betont, de koszos, poros helyeken fogok tevékenykedni munkaidőn túl még majd egy évig, és mint tudjuk, a por karcolja leginkább a GG kijelzőt is, nem a kulcs meg az apró. Ez elől akarom "letakarni" a kijelzőt. Ezért vettem csere szíjat is. Főleg, hogy a teló messzebb tőlem, ez virít a kezemen hogy hívnak, és majd eldöntöm, megyek-e összefogdosni a telót avagy ráér.
-
törölt tag
Azert ez reszben igaz. Most rendelheto, akinek kell az rendelje meg, ilyen egyszeru..
-
novinyul
veterán
válasz
BoneDragon #539 üzenetére
Sajnos ennyit küldtek ismét
-
BoneDragon
veterán
Azért durva hogy csak ennyit kapnak. Ma ez el is fogy, megint lehet heteket várni a következő szállítmányra.
-
Mc'
csendes tag
Mi Bandage-t hogy kell beállítani, hogy az értesítések jól működjenek?
sehogy sem sikerül...
se gmail, se messenger értesítés nem jön -
kelly416
veterán
válasz
#78791680 #519 üzenetére
Összesen 1,2 dodóért jön 5 hydrogel (legalábbis állítólag) kijelzővédő és 10 hagyományos fólia. Jövő nyárig aljzatbetont kell felverjek 55nm-en, kiássak 20cm tükröt, 10-12 nyílászárót cserélünk, tetőt bontok, betonkoszorút, szerelő és aljzatbetont csinálnak (és én segédmunkázok amit csak lehet), falakat vágnak ki, stb. Itt azért akad pár dolog, ami megkarcinthatja, és minek kockáztassak 400Ft költségért cserébe?
Azt a 400 pénzt még tanulópénznek is megéri kiadni, hogy íves fóliát feltegyek ilyen kis kijelzőre. -
Stospam
tag
Akinek nem változik magyarra a karkötő nyelve @Lócitrom post-ja alapján, az próbálja lengyelre állítani a nyelvet Notify-ban, nekem ez segített. Köszönöm neki
-
Original Xiaomi Mi band 4 International
Kupon: BestChinaDeals
Ár: 30.00 USD -
sleve
tag
válasz
Demokatona #429 üzenetére
elérhetetlen az oldal
-
kelly416
veterán
válasz
BoneDragon #515 üzenetére
De jó, hogy mondod. Már megyek is fel, rendelek hozzá szíjat meg kijelzővédőt. Bár a MiBand2-n sincs még látható karc 2017 áprilisa óta, pedig legalább az idő felét fólia nélkül töltötte elég nomád körülmények között. Flexeltem, építettem, betonoztam, többfajta nem sós élővízben és termálvízben fürödtem (a kvarcszemek miatt lehet érdekes)...
-
válasz
BoneDragon #515 üzenetére
Követésben merre jár?
Itt ellenőrizd le!
-
-
-
Boonen007
őstag
Ha én ezt megcsinálom egy Androidos telefonon, és utána én a saját iPhone keszulekemmel használom abból gondolom nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest